Svaka čast kad imaš telefon koji je pre dva meseca predstavljen više od godinu dana. Takođe svako ima pravo na svoje mišljenje, ja sam evo siguran da je suprotno od tvoga.
Vezano za temu, posle par dana mi je sve veća zamerka na donji zvučnik (kao i za power iznad vol dugmića)...nikako nije trebao biti prebačen na suprotnu stranu, konstantno kada držim telefon vodoravno, tako da dugmići budu na vrhu kako je i logično, zaklopim isti prstom i konstantno se hvatam da moram da rotiram telefon. Kontam da samo pixel koristim, verovatno bi se brzo navikao na ovo (mada i dalje bi mi bilo totalno nelogično) ali ovako je baš pain in the...
Rekoh ti ja a ti kukaš pre vremenaDrasticno bolja baterija za 5 ciklus punjenja u odnosu na prethodna 4 : )
Živim u Austriji i mtel Austrija ne podržava još uvijek volte nazalost. Ako i pixel 9 ima problem sa mrežom kao pixel 7 nemam što o njemu razmišljati jer upravo zbog toga i mijenjam pixel 7.Ovde na KP je pixel 9 oko 680e koliko sam video
Možda ti on bude bio najbolja solucija..
Što se tiče mreže, sve je to isto, navodno novi modem a 90% isti kao na pixel 7.. tako da je možda najbolje da se vodiš po njemu. Na kraju krajeva uvek može Suzuki da se sredi, pa onda ne bi trebalo da imaš problema sa mrežom..
Ali opet, možda je to sve drugačije u CG.
pa naruci ga online probaj ga 7 dana pa vrati u onom roku.Živim u Austriji i mtel Austrija ne podržava još uvijek volte nazalost. Ako i pixel 9 ima problem sa mrežom kao pixel 7 nemam što o njemu razmišljati jer upravo zbog toga i mijenjam pixel 7.
Nažalost u android taboru nema telefona koji bi zamijenio pixel 7. Probao sam s24 ultru i to mi je jedno od većih razočarenja.
To nije problem, i.am 14 dana zakonski da mogu da ga vratim bez riječi. Ali problem je podesiti Tel iznova i iznova. Razmislicu i u ova 2 dana vidjecu sto je najj opcija. Čak sam u jednom trenutku i o ajfonu razmišljao.pa naruci ga online probaj ga 7 dana pa vrati u onom roku.
Verovatno i taj može da se flešuje sa nekim romom iz De npr pa da imaš sve ali nmg da garantujem. I polako, biće uskoro i jedan iz USA na oglasima za manje para 😇Pixel 9 Pro XL sa kp 859eur ali za japansko tržište. Ima li neke limite osim što ne može da se utisa zvuk kamere? (Njihov zakon to ne dozvoljava)
Žena ima 14 pro. Nisam radio poređenja, trenutno smo 10+k kilometara razdvojeni 😉😞 Sa druge strane, radio sam poređenje sa s23 i mogu reći da je primetno bolji u svim uslovima.@Proday Ti rece da tvoja supruga koristi iPhone, koji model konkretno? Jesi li radio ovako poredjenja neka, tipa kamere ili zuma?
Video vjerujem da je dosta bolji na iPhone.
Kad će biti pošto će mi biti frka za fon čim utopim ovaj moj?Verovatno i taj može da se flešuje sa nekim romom iz De npr pa da imaš sve ali nmg da garantujem. I polako, biće uskoro i jedan iz USA na oglasima za manje para 😇
Ne može da se utiša zvuk kamere? 🤣 To neka zezancija ili?Pixel 9 Pro XL sa kp 859eur ali za japansko tržište. Ima li neke limite osim što ne može da se utisa zvuk kamere? (Njihov zakon to ne dozvoljava)
Od vikenda, pošto praktično stižem petak pa hoću još malo da se izigram na lokalnom terenu. Naravno @fkloznica ima prioritet, ukoliko on kaže da mu ne odgovara zbog dimenzija ili bilo čega drugoga onda će u oglasnu temu...cena okvirno 800e da znaš; ti si mi sad drugi na listi 😂😇🙌Kad će biti pošto će mi biti frka za fon čim utopim ovaj moj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari