Pitajte ih da li su namestili API 34, imaju sve aplikacije foru do 01.nov za update inače će da ih sklone sa storeaJel je neko mozda u Yettel banci?
Posle apdejta ne mogu da unesem pin u aplikaciju, izgubio mi se otisak prsta.
Kada sam reinstalirao, ne mogu da unesem login kod.
Jel ima neko slicnih problema?
Taj je najveća prevara na KP. Jako je bezobrazan i kad imaš problem blokira i ne javlja se više. Oprez sa njim. Potpuno suprotno iskustvo sa najpoznatijim Pixel dilerom iz BeogradaAli od svih tih kp dilera pixela meni nekako kroz priču najiskrenije deluje onaj brat OnePlus Srbija.
Ja sam kupio baš preko D. prošli model. Jako korektan dečko. Ne dobiješ nikakav papir, razmeniti slike serijskih brojeva i barkodove, ostalo je na poverenje.Superšto više ovakvih info to bolje, da znam da ga zaobiđem sledeći put 🙏
Poslednji sam naručio od onog momka Drago na kp. Deluje i on fino na razgovor, mada kao garanciju rešava u svom servisutako mi je rekao kada sam ga pitao važi li ovaj tvoj papir nešto
Ne znam samo kakav je brat Ivan koji je nekada zario po ovom forumu, a vidim sada diluje telefone na kp i to ozbiljno.
Sve u svemu najbolje je da se poruči direktno iz De preko onih momaka što dovlače stvari
Ivan i dalje za preporuku svaku.Superšto više ovakvih info to bolje, da znam da ga zaobiđem sledeći put 🙏
Poslednji sam naručio od onog momka Drago na kp. Deluje i on fino na razgovor, mada kao garanciju rešava u svom servisutako mi je rekao kada sam ga pitao važi li ovaj tvoj papir nešto
Ne znam samo kakav je brat Ivan koji je nekada zario po ovom forumu, a vidim sada diluje telefone na kp i to ozbiljno.
Sve u svemu najbolje je da se poruči direktno iz De preko onih momaka što dovlače stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari