Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Imam identičan problem sa Yettel Bank aplikacijom, na Pixel 8

Da niste prešli na A15, pa je app nekompatibilna?

Pisali smo u Yettel Bank temi, app nije podržana na Androidu 15, isti problem imam i ja na 8 Pro, moraju ovi iz Yettela to da reše, e sad koliko će to potrajati, to je pitanje...

Imal neko slučajno da je prešao sa s24 u na pixel 9 pro xl ? Eto ako ima neko ,interesuju me utisci ,jel lako preboleo :) ..

Zanimljivih komada i cena ima na nemačkom kupujem prodajem sajtu :)

Ne znam kako će biti u decembru kada nameravam da odem tamo na 3,4 dana ali ovih dana može svašta da se nađe u intervalu od 750 do 850e.

I na našem su počeli sa cenama od oko 850e ,za par dana stare xl ..Brzo će se to ustalit na oko 800e ,za nove: )

Google originalna možda ?
Edit: tek sad vidim da pitaš za ali :)

Poslednja izmena:
A, ima za 4-5 jura, našao. Još samo aparat da kupim 😂
Jel je neko mozda u Yettel banci?

Posle apdejta ne mogu da unesem pin u aplikaciju, izgubio mi se otisak prsta.

Kada sam reinstalirao, ne mogu da unesem login kod.

Jel ima neko slicnih problema?
Pitajte ih da li su namestili API 34, imaju sve aplikacije foru do 01.nov za update inače će da ih sklone sa storea

Kolege, treba mi pomoc. Gde ste uzimali pixel kod nas, koji je to prodavac na KP koji je dobar i proveren i gde moze da se iskoristi garancija ako zatreba? Ako moze neko da mi posalje na pm, posto nije dozvoljeno reklamiranje prodavaca.
Razmisljao sam da predjem sa 15p na 16pm i tek danas kad sam probao pomenuti tel ispadne da ne dobijam nista, bukvalno kao da koristim isti tel i razmisljam da predjem opet na android.
Kako ste zadovoljni sa 9 pro xl? Igrice ne igram, tako da mi procesor nije toliko bitan.

To je teško pitanje, da li će neko da ispoštuje "garanciju". Ali od svih tih kp dilera pixela meni nekako kroz priču najiskrenije deluje onaj brat OnePlus Srbija. ( Uzeo sam 2 pixela preko njega, hteo sam i 3 ali nije imao hezel boju )

Sada da li bi ispoštovao garanciju npr ako ti ode ekran, to ne može niko da zna ;/

Poslednja izmena:
MKBHD zadovoljan izgleda

Prilozi

• Screenshot_20241020-104247.png
    Screenshot_20241020-104247.png
    861.6 KB · Pregleda: 88
Super :) što više ovakvih info to bolje, da znam da ga zaobiđem sledeći put 🙏

Poslednji sam naručio od onog momka Drago na kp. Deluje i on fino na razgovor, mada kao garanciju rešava u svom servisu :) tako mi je rekao kada sam ga pitao važi li ovaj tvoj papir nešto :)

Ne znam samo kakav je brat Ivan koji je nekada zario po ovom forumu, a vidim sada diluje telefone na kp i to ozbiljno.

Sve u svemu najbolje je da se poruči direktno iz De preko onih momaka što dovlače stvari

Poslednja izmena:

Poslednji sam naručio od onog momka Drago na kp. Deluje i on fino na razgovor, mada kao garanciju rešava u svom servisu :) tako mi je rekao kada sam ga pitao važi li ovaj tvoj papir nešto :)

Ne znam samo kakav je brat Ivan koji je nekada zario po ovom forumu, a vidim sada diluje telefone na kp i to ozbiljno.

Sve u svemu najbolje je da se poruči direktno iz De preko onih momaka što dovlače stvari
Ja sam kupio baš preko D. prošli model. Jako korektan dečko. Ne dobiješ nikakav papir, razmeniti slike serijskih brojeva i barkodove, ostalo je na poverenje.
Više usled svog nepoznavanja kako funkcioniše sam se javio sutra po isporuci da pitam kako nešto da uključimo pa mi je otklonio dilemu.
Pitao je očeš da vratim, rekoh nema potrebe. Do danas sve ok. Ako vam je ok prvih nedelju dana, radiće do kraja bez brige
Pisao sam baš pre jedno mesec dana za Pixel 9 pro/xl rekao je - nema, raspitaće se kad će da stignu. Posle sam i zaboravio. Da li ih donosi, ne znam.
Utešno je što su 9 i 9 pro zvanično od skoro dostupni u Mađarskoj. Da li i gde ima servis, takođe ne znam.

Poslednja izmena:
Mislim da je u suštini Pixel najveći problem jer nema servis u Srbiji. Svi ostali bi trebalo da mogu da se poprave ovde pa makar i sam platio u ovlašćenim servisima, jer ipak si svesno kupio preko KP a ne u trgovinskim lancima, ali da, ima poštenih prodavaca koji rešavaju probleme ili servisom ili zamenom uređaja.
@fkloznica pa pročitaj mu samo oglase. Majke mi sam pošten, drugi pišu loše o meni bez razloga, samo kod mene original...
Inače, jel krenuo 9 Pro u prodaju?

Poslednja izmena:
Kao što neko ranije reče izgleda da ga i dalje nema kod glavnih snabdevača dilera sa kp, pošto oni koliko sam pohvatao dobijaju ponudu sa telefonima svake nedelje pa biraju šta će da uzmu da preprodaju. Da li su im nabavne cene previsoke ili ih uopšte nema, to je pitanje.

Poslednja izmena:

Ivan i dalje za preporuku svaku.

Nema 9 pro, ima 9 pro XL.
A na papiru ista cena, 950e za 128gb
XL je po meni prevelik, ko crep 😃
Opet, kome odgovara toliki ekran, korektna cena, mada mora još niže posle black fridaya

To se isto pisalo i za Samsung Galaxy S (2010, 4'' displej) - da je poslužavnik, tacna, crep, cigletina. Isti ti ljudi danas koriste S23 Ultra/S24 Ultra, ili neki od sličnih fableta.
Ne kritikujem nikoga, samo konstatujem da se vremenom ljudi navikavaju na bolje i veće telefone. I ja sam do sada koristio kompaktne smartfone, pa ću očigledno završiti na nekom fabletu uskoro.

Poslednja izmena:
Mene najviše nervira što nigde u Srbiji ne možeš uzeti telefon u ruke, dodirnuti ga fizički, i odmah reći ovo mi leži/ne leži.
Kad je izašao 8, video sam ga posle par nedelja u prodavnici u Švedskoj kad se pojavio, kod nekog operatera u Španiji, Francuskoj, jeste na sigurnosnom vezu ali poigraš se malo, pipneš.

Ovde ga uzimaš na slepo pa ako ti ne odgovara, mrka kapa.. A realno nema više od 1000 pixelaša kod nas (baš me zanima da li je to realan broj), nemaš kod koga ni da ga pogledaš.

Meni vise bode oci sto namerno segmentisu neke modele, pa odredjene feature i komponente namerno ostavljaju za vrh ponude odnosno za "najveci" telefon unutar linije - ekran, baterija, modul kamere, neki od softverskih feature itd. iako sve to mogu da spakuju i u nesto manji telefon.
Primer S24+ koji je bio flagship i pored Note serije u zasebnoj kategoriji, odnosno ovogodisnje p9pro koji de fakto nije vise egal sa p8pro linijom

Poslednja izmena:
Da, ali Pixel 9 Pro ipak nije oslabljen u odnosu na XL verziju (baterija je manja ali u praksi je autonomija slična ili malo bolja, verovatno zavisi od načina upotrebe). Čak kažu da u ruci deluje još kvalitetnije i bolje, verovatno zbog kompaktnijih dimenzija i boljeg rasporeda težine.

Da, ali je linija shiftovana za jedan nize umesto da ponude (eventualno) jos jedan u liniji ko hoce fablet... Doduse A serija je po meni besmislena, "regularni" Pixel je "sweet spot"...
XL nije nista drugo do proslogdisnji P8pro, ali su zato dodatno nasvirali cenu...

Mi svi koji guslamo ovde tri meseca o Pixelu 9, onda ga nekako, presrećni, kupimo, a čim ga kupimo pročitamo da izlazi Pixel 10 i to pre roka.
Ima u junu 2025 da ga izbace na tržište, samo da nam napakoste 😃😃😃😂😂😂

Nazad
Vrh Dno