Liči na neku iPhone repliku sa aliexpressaAuuu, ove kamere kao tumor.![]()
Cene u Evropi su tek posebna priča, nisu iste u svim zemljama, pogotovo jer ne koriste svi €Ne verujem da će razlika biti samo 100$ između njih.. kolika je razlika između iPhone 15 pro I 15 pro max ? Pošto vidim da ravnaju cene ove godine sa njima :/
Baš su postali ogavno bezobrazni
P9 799$ USA - 899e EU
P9 pro 999$ USA - 1099e EU
P9 pro XL 1199$ USA - 1399e EU
P fold 2 1799$ USA - 1999e EU
Ruku dajem da su ovo cene.. bukvalno jezivo
Sad je vec 720e.
Sačekaj zvanične specifikacije, pa ih onda poredi.To ti pričam, znači biće i više nego duplo jeftiniji phahaha.
Ja ne znam šta uopšte nudi 9 Pro što nema 8 Pro? Ozbiljno pitam.
Sačekaj zvanične specifikacije, pa ih onda poredi.
9 Pro će verovatno imati malo bolji čipset, za (softversku) nijansu bolju glavnu (wide) kameru, bolji i veći senzor telephoto kamere (verovatno oko 1/2'') i možda malo bolju ultrawide kameru.
Malo bolji displej, malo bolje zvučnike itd. Sve će biti malo bolje, osim što su baš rešili da upropaste prepoznatljiv Pixel dizajn sa ovom glupom ajfonizacijom dizajna serije 9. Pixel 6 Pro, Pixel 8 Pro, pa čak i Pixel 7 Pro izgledaju mnogo skladnije, unikatnije i bolje od ovih iDroid klonova sa ogavnim kamera grbama.
Tresla se gora rodio se miš. Tako i za desetku.
Izgleda guraju svoj fazon. I meni mozds ne bi bio toliko bitna snaga procesora.
Pristao bih na kompromis da mi procesor bude 25% slabiji a kamere vrhunske tj broj 1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari