Šta je novo?

Google Pixel 8 /Pro

Ima i pro :)
Kaže da će uskoro zakačiti rezultate nekih sintetičkih testova sa g3 na kanal :)

Kaže da su bezeli na pro identični sa svih strana dok je na non pro donji deblji od ostalih.

Pro izgleda brutalno sa ovom mat završnicom. Baš sam u nedoumici, da li da ipak sačekam da padne cena Pro modelu, tamo pred kraj godine, pa da ga onda uzmem. Sat mi generalno ne treba, pošto imam Galaxy Watch, a i nisam siguran da li bi imao kome da ga uvalim ovde u Srbiji. Čini mi se da Pixel Watch u Srbiji niko živ ne bi kupio.

Ne znam, meni je sada glavno pitanje koju boju uzeti za pro model.. ove boje pored crne su užas, plava je baš homo plava, a ova "porcelan" mi deluje da ima zlatni okvir. :/
A opet nekako mi se ne uzima crni :/

Što se tiče sata, prodace se sigurno, samo pitanje za koju cenu.

Prosle godine sam lako nasao zrtvu, lik iskesirao 400e. :ROFLMAO:

Prilozi

• Screenshot_20231001-104421.png
    Screenshot_20231001-104421.png
    388.5 KB · Pregleda: 85
Koga jos ovo zanima. Bitno je da radi kako treba u radu, da nema zagrevanja, pregrejavanja, da gpu radi normalno, itd..
64mp uw, bice odlicne slike. Napokon je sve kako treba, samo je jos ostalo da li je memorija ufs 3.1 ili 4.0, nadam se da je 4, bilo bi glupo da koriste "sporiju" memoriju.
Jel ovo na pro modelu ravan ekran ili mi se samo cini?

Ne znam iskreno koliko u radu može da se primeti ufs 3.1 vs 4.0.. ?
Sve u svemu ovo je dobar skok za exynos u odnosu na prošlu godinu.

I Pro ima ravan ekran

@Stefan2142 Nisam čuo al se nadam da nije istina jel je telefon sa 6.3 inča ekranom totalno uređaj bez poente, nit mali nit veliki

Mnogo je ružan ovaj plavi :)

Bilo bi dobro da neko ima i onaj fejk beli i da ga pokaže pre srede u 16h :)
Na renderima je izgledao interesantno, ličio je na nekadašnje Lumie u Cyan boji, ali uživo stvarno izgleda meh... Šteta što nema više veće palete boja na telefonima, sve se svelo na dve-tri boje...

20231003-024143.jpg

Poslednja izmena:
Ne mogu da tvrdim sa ovih slika, ali čini mi se da nije primetno veći donji bezel (kao na S23FE pu pu :D).

Kod 8 Pro je simetrican, dok je na 8 donji bezel jeste malo veci od ostatka

Pozdrav ljudi! Pretpostavljam da bar neko od vas ima Pixel telefon.
Zanima me da li to neko popravlja u Srbiji? Vrlo rado bih uzel Pixel, ali ne bih voleo da se nesto desi sa telefonom, la da mogu samo da ga bacim.

.. jer, tko riskira, taj dobija.
Zbog toga sam odustao od Pixel Folda.

Navodno će ipak cena u USA biti 999$ za Pro.
Mada će oni tamo imati neke bolesne trade in-ove, cenim 700$ za p7 pro :)

Pixel pro i dalje sa 128gb startno, strašno 😤😔

To je to. Čak se i cena za 256gb poklapa sa ranijim pričom. Biće 1159e za 256gb

Na ovim slikama porcelan boja izgleda baš bela.. sada je totalni rebus da li ima zlatnih detalja na njemu ili ne :/

Jel ima negde u inostranstvu da se uzme zajedno sa free satom? To je dosta dobra ponuda kad se pogledaju cene ostalih flagshipova

Nazad
Vrh Dno