Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 395
Koliko te je izaslo sve?Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare 🙂
P8pro 256gb crni 🙂
Na mailu piše da je dostava na adresu u De 12/13 okt.
Koliko te je izaslo sve?Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare 🙂
P8pro 256gb crni 🙂
Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare 🙂
P8pro 256gb crni 🙂
1159e.Koliko te je izaslo sve?
Gde ćete bateriju menjati? To je mnogo veći problem, ne podrška. 7 godina, to je barem 3 zamene.1159e.
I videćemo koliko će prevoznici do Srbije da traže, cenim 20,30e.
Što se tiče podrške od 7god, prvo da doživimo i vidimo to pa onda da poverujemo 🙂 Google je to.
Ja sam uzeo plavi, ali valjda cim su otvorili storeVec nema na stanju plavi i crni u Nemackoj 🙂
Ma 5 zamena. Uz neku razumnu brzinu punjenja (ili adaptivno punjenje, battery care), fabrička baterija može bez problema da traje 4-5 godina.Gde ćete bateriju menjati? To je mnogo veći problem, ne podrška. 7 godina, to je barem 3 zamene.
Da, kako onda iPhone 14 battery health gotovo svima opao 10% za godinu dana? A ima i adaptivno i sporo punjenje i to je bas feature kod njih a ima i dobro trajanje baterije pa su retke situacije da se on puni 2x u toku jednog dana. I, u ostalom, to je Apple pa bateriju možete zameniti i u Srbiji i bile gde u svetu, za Pixel - sumnjam.Ma 5 zamena. Uz neku razumnu brzinu punjenja (ili adaptivno punjenje, battery care), fabrička baterija može bez problema da traje 4-5 godina.
Dobro je ovo za podršku, mada više i nije toliko bitno, kao nekada u vreme slabijeg hardvera i krš verzija Androida. Bukvalno bih u svakom trenutku menjao tih 7 godina podrške za 3, ali da je u telefonu trenutno najbolji Snapdragon čipset.
Daj napiši proceduru ako si preko prevoznika naručio? Oni su ti dali njihovu adresu i tamo si naručio?Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare 🙂
P8pro 256gb crni 🙂
Gde to ima? 😀Meni prijatelj kupio sedmicu glanc novu za 470$, stiže iz USA 14.10, isto crni, isto pro 128gb 🙂
Ne znam da li da ga zadržim jako želim honor magic 5 pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari