Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Koliko te je izaslo sve?Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare
P8pro 256gb crni
Na mailu piše da je dostava na adresu u De 12/13 okt.
Koliko te je izaslo sve?Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare
P8pro 256gb crni
Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare
P8pro 256gb crni
1159e.Koliko te je izaslo sve?
Gde ćete bateriju menjati? To je mnogo veći problem, ne podrška. 7 godina, to je barem 3 zamene.1159e.
I videćemo koliko će prevoznici do Srbije da traže, cenim 20,30e.
Što se tiče podrške od 7god, prvo da doživimo i vidimo to pa onda da poverujemoGoogle je to.
Ja sam uzeo plavi, ali valjda cim su otvorili storeVec nema na stanju plavi i crni u Nemackoj![]()
Ma 5 zamena. Uz neku razumnu brzinu punjenja (ili adaptivno punjenje, battery care), fabrička baterija može bez problema da traje 4-5 godina.Gde ćete bateriju menjati? To je mnogo veći problem, ne podrška. 7 godina, to je barem 3 zamene.
Da, kako onda iPhone 14 battery health gotovo svima opao 10% za godinu dana? A ima i adaptivno i sporo punjenje i to je bas feature kod njih a ima i dobro trajanje baterije pa su retke situacije da se on puni 2x u toku jednog dana. I, u ostalom, to je Apple pa bateriju možete zameniti i u Srbiji i bile gde u svetu, za Pixel - sumnjam.Ma 5 zamena. Uz neku razumnu brzinu punjenja (ili adaptivno punjenje, battery care), fabrička baterija može bez problema da traje 4-5 godina.
Dobro je ovo za podršku, mada više i nije toliko bitno, kao nekada u vreme slabijeg hardvera i krš verzija Androida. Bukvalno bih u svakom trenutku menjao tih 7 godina podrške za 3, ali da je u telefonu trenutno najbolji Snapdragon čipset.
Daj napiši proceduru ako si preko prevoznika naručio? Oni su ti dali njihovu adresu i tamo si naručio?Naručio sam ga, pa ćemo videti da li će stići onim prevozom iz De ili sam bacio pare
P8pro 256gb crni
Gde to ima?Meni prijatelj kupio sedmicu glanc novu za 470$, stiže iz USA 14.10, isto crni, isto pro 128gb
Ne znam da li da ga zadržim jako želim honor magic 5 pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari