MarcusS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2007
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
- Matična ploča
- AsRock B550m STEEL LEGEND
- RAM
- 2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
- GPU
- Sapphire Pulse 6700XT 12GB
- Storage
- M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
- PSU
- Cooler Master Bronze 650w
- Kućište
- Zalman S5 White
- Monitor
- Viewsonic 24" 144hz
- Miš & tastatura
- Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
- Ostale periferije
- Logitech G PRO X
- Mobilni telefon
- Google Pixel 6 Pro
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ponoviću još jednom, sve što sam rekao o xiaomiju je da xiaomi UI ima neka dobra rešenja koja nema pixel sa svojim čistim androidom jer je neko to pohvalio. Ne znam šta vi učitavate... Dobar primer je i samsungov softver koji ima pregršt korisnih opcija koje nema npr pixel.
Nisam ništa poredio ali kao neko ko je koristio i koristi i dalje oba telefona tj mi 10 sam imao pre pixela, Mi 10 uopšte ne zaostaje previše, ima lepši ekran, bolji battery life, i radi poprilično brzo i isto tako se puni. Poprilično dobar uređaj koji naravno kaska pre svega u pogledu kamere za pixelom a platio sam ga u to vreme cca 2 godine bednih 450e glanc novog. Odlična kupovina.
Što se tiče idealnog uređaja meni je to bio Huawei mate 20x, telefon bukvalno bez mane, a i Honor magic5 pro mi deluje da popunjava dosta kategorija. Pre svega autonomija, ekran, kamera, hardver naravno kida a i 512GB nije za baciti kao ni veći ekran što ja volim.
A što nisu za poređenje? Koji su to zapravo kvaliteti pixela gde xiaomi ne može da prismrdi?
Stavimo samo kameru na stranu, baš me zanima.
Nisam ništa poredio ali kao neko ko je koristio i koristi i dalje oba telefona tj mi 10 sam imao pre pixela, Mi 10 uopšte ne zaostaje previše, ima lepši ekran, bolji battery life, i radi poprilično brzo i isto tako se puni. Poprilično dobar uređaj koji naravno kaska pre svega u pogledu kamere za pixelom a platio sam ga u to vreme cca 2 godine bednih 450e glanc novog. Odlična kupovina.
Što se tiče idealnog uređaja meni je to bio Huawei mate 20x, telefon bukvalno bez mane, a i Honor magic5 pro mi deluje da popunjava dosta kategorija. Pre svega autonomija, ekran, kamera, hardver naravno kida a i 512GB nije za baciti kao ni veći ekran što ja volim.
Meni svakako Xiaomi i Pixel ne mogu u istu rečenicu, nisu za poredjenje.
A što nisu za poređenje? Koji su to zapravo kvaliteti pixela gde xiaomi ne može da prismrdi?
Stavimo samo kameru na stranu, baš me zanima.