vasilij05
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2010
- Poena
- 320
Sve isto kao ti sam uradio... Ipak meni se dešavao signal drop i po nekoliko puta dnevno.Pisalo se dosta po forumu, ali evo da napišem opet. Na MTS sam, 8pro imam od novembra. Ne pamtim da sam ikada imao problem sa shizuku i volte.
Prva stvar koju sam uradio kada sam kupio telefon je kompletni apdejt sistema (pre nego što sam stavio karticu). Nakon stavljanja kartice, instalacija shizuku i odradio sve po uputstvu.
Sada čim vidim da postoji apdejt, odmah ga pokrenem. Nakon toga (posle svakog restarta), moram opet da odem u developer op, da aktiviran wifi debug, uparivanje i pokretanje servisa.
Ako postoji način da aktiviran nešto dodatno da ne moram posle restarta da radim sve ovo, bio bih zahvalan da neko napiše.
Sve radi bez problema.
U međuvremenu sam ubacio i eSim Yettel, isto radi bez problema.
Hvala za ovaj info. Probao sam i za sada je signal daleko stabilniji. Pojma nemam u čemu je caka, ali evo već skoro 24h nisam primetio nijedan signal drop.Imao sam sličan problem i to sam ovako rešio, oba broja su mi MTS, eSim privatni, a SIM sližbeni broj. Od momenta kad sam ovako podesio više nikad nisam imao problem. Pixel 6a je u pitanju.
Inače, koliko sam skontao shizuku hack služi samo da se omogući VoLTE, ne pomaže u stabilnosti signala? Prosto mi je neverovatno da isti telefon, na istoj mreži može toliko različito da se ponaša? Neki nemaju nikakav problem, dok neki (poput mene