Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Sto se tice baterije (P8), ja sam primetio bolju bateriju na mobile date dok sam bio u Londonu nego ovde u BG.

Došla i hezel maska za hezel pixel :) ne vidi se lepo na slici ali metalni dugmići i logo na kejsu su iste boje kao kamera vizir. U liveu deluje brutalno :)
Gde si nabavio masku? :D Brat uzeo P8 crni i nigde na oglasima ne može da nađe tu masku, nema je na žalost ni na aliju...

Čudi me da nema na kp.. možda da pitaš ove sto valjaju org pixel 9 kejsove.
Ja sam moj dobio iz nemačke, ortak mi doneo.

Proverio sve varijante i nema niko… Ako neko kojim sličajem može da nabavi/ima crnu neka piše u PM..

Septembarski google plej apdejt1000005316.png

Prilozi

• Screenshot_20241011-001826.png
    Screenshot_20241011-001826.png
    89.5 KB · Pregleda: 98
Pozdrav planiram da kupim pixel 8 pro, ali cujem da se ljudi zale na 6 i 7 da imaju problem sa a1 mrezom da li to vazi i za 8 ima li neko ko ga koristi na a1 4g bez problema net, signal itd?

Pozdrav planiram da kupim pixel 8 pro, ali cujem da se ljudi zale na 6 i 7 da imaju problem sa a1 mrezom da li to vazi i za 8 ima li neko ko ga koristi na a1 4g bez problema net, signal itd?
imam i 7P i 8P oba rade bez ikakvog problema na a1 bez ikakvih hakova. Samo disejbluj 5G kada si u Srbiji.

Čitao malo reddit iz dosade čekajući android 15 :) i naiđem na polemiku oko displeja na p8 nepro. Navodno mnogo više rikava boe ekran od Samsunga. A ekran možete da proverite tako što skinete app device info HW i ispod kernela ako piše bigsurf to je boe a shoreline je Samsung. Moj je na sreću Samsung :)
Isto tako na ovoj app može da se vidi broj ciklusa baterije, za sada mi deluje kao tačno čitanje.

Prilozi

• Screenshot_20241015-151839.png
    Screenshot_20241015-151839.png
    112.4 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Pa znaci pogadja i jedne i druge, ne samo jednog proizvodjaca? Bezveze. 8a i Pro nemaju te probleme?

Pogađa oba. Ali po forumima su pohvatali pattern da više umire boe.
8 pro nema tih problema uopšte.

Da li cu moci sad da izađem iz bete bez brisanja podataka kada izađe stable?

Ti baš želiš da ti crkne ekran :) Ja imam dve osmice u okruženju, skoro od izlaska, niko nema problema osim drugara u A1 sa Volte/mrežom, sve ono već uobičajeno.

Stigao i na 8 Pro, sa njim i većina Pixel 9 ekskluzivnih funkcija 😁

Uradio sam updejt :) ali koliko vidim možda najbitnije stvari ni nema na p8/p6pro :)

Edit: nema ni opcije da se limitira punjenje baterije na 80%. Mislim za mene nebitno ali ono, ciganski potezi :)

Prilozi

• Screenshot_20241015-192432.png
    Screenshot_20241015-192432.png
    621.5 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
Zanimljivo mi je da Google photos daje više slobode za editovanje fotografija na drugim Android telefonima nego na Pixelu. Meni ipak fale neke opcije i slobode kojih nema na Pixel os-u

Vrh Dno