Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Posto sam migrirao neke stvari sa starog telefona tako sam i migrirao sve kartice. Izbrisao sam iz payment method tu karticu ali posto sam se bas zainatio da mi proradi, poceo sam da dobijam neku gresku za koju sam iskopao da oznacava premasen broj neuspesnih pokusaja tako da cu pokusati sutra.

I ja sam imao pre neki dan problem sa karticom u Walletu, prvo mi je rekao da je suspended, obrisao je, i pokušavao da dodam opet, ali sam dobijao tu poruku sa screenshota.
Ušao u Intesa Mobi, da vidim da nije neki problem stvarno sa karticom, i ne sve ok, onda sam video onu opciju add to wallet u Mobi aplikaciji, kliknuo tu, prošao korake i uspešno dodao. Eto probajte tako ako imate Intesa aplikaciju.

Šta se dešava sa junskim updejtom za Pixele ? :) ne sećam se da je nekada ovoliko kasnio mesečni updejt :)
Mislim nebitno, ali nekako zanimljivo :)

Trebalo bi da bude ove nedelje, ovaj update je valjda i feature drop, samo nemam ideju šta ćemo da dobijemo 😂
Inače nije više kao nekada da dobijaš 5. u mesecu...

samo nemam ideju šta ćemo da dobijemo
Možda konačno onaj Zoom Enhance, ako nisu odustali od njega.

Ja se potajno nadam da će konačno rešenje za buđavi scrolling, pošto su napisali na Bug Trackeru da je rešeno i da će u narednom ažuriranju biti implementiran fix, jedino ako pod tim nisu mislili na A15.

Relativno brzo mi je odradio updejt, čudno za pixel :)

Jel se meni samo čini ili ekran ima bolji odziv nakon update-a, i skrolovanje deluje brže

Kod mene je scroll isti kao i ranije, kažu na Redditu da je to sređeno na A15.

Meni samo deluje da brže radi face unlock. Mada je verovatno placebo

Najbolji je wsd jer ostala imaju crni ram koji po 1mm smanjuje površinu ekrana. Zato sam ja i bacio moje spigen staklo.
Samo što se wsd baš teško nabavlja ovde

Ima li naznake da će scrolling lag uskoro biti otklonjen jer mi se baš uzima pixel?

Navodno sa android 15. Mada taj scrolling bug/lag primećujem samo na redditu i manje na twitteru.
Naravno i na Google play store app ali tamo se to dešava od kada ta app postoji.

Ja čeprkao malo po redditu i pišu ljudi koji imaju android 15 beta da i dalje nije rešeno, nerealno da nisu sposobni/ne žele da poprave to

Ja nemam nikakav scrolling lag, cak ni u Twitter aplikaciji, Play store zna ponekad da štucne, ali to je tako od kako znam na sebe na svakom telefonu. Djubre od Reddit aplikacije ne koristim, koristim Relay.
Pravite opet od mrava slona...

Sreca pa Play store koristimo svakodnevno satima.

Novi update nije unistio bateriju, dobra vest, oseca se i bolji odziv.

Navodno garancija na ekran se produžava na 3 god kod specifičnih modela, to jest ako se pojavi roze linija na ekranu.

Edit:
Mislim da je ideal drain malo poboljšan. Skine oko 3,4% za 6h uveče na wi-fi.

Poslednja izmena:

Navodno garancija na ekran se produžava na 3 god kod specifičnih modela, to jest ako se pojavi roze linija na ekranu.

Edit:
Mislim da je ideal drain malo poboljšan. Skine oko 3,4% za 6h uveče na wi-fi.

Oni su nesto bese imali displeje razlicitih proizvodjaca na Pixel 8-icama?

Nazad
Vrh Dno