Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja

Majski google play update, nekih 71 MB

Pitanje za clanove koji koriste pametne satove. Koje modele koristite?
Ja sam imao neki Honor sat, cudo drzalo bateriju preko 10 dana. Ali za njega treba Huawei Health, sto nece da moze. Dakle, sat koji nije zasnovan na Huawei eko sistemu. :)

Probao sam Honor Health, posto vidim da je to zamenilo Huawei Health, ali dzaba, ne radi. Nasao sam po internetu bug report kod Googla, kaze compatibility issue, i da rade na tome. Ali to je bilo pre skoro godini dana, tako da slaba vajda.

Ja koristim huawei gt3 pro sa huawei health app skinutom i redovno apdejtovanom preko app gallery.
Sve radi full od prvog dana (Pixel 7 Pro al isto ti to dođe)

U nemačkoj na stranici Saturna na ebaju P8 je 540e :) možda se uskoro pojave i na kp, pogotovu u hezel boji jer ga već dugo nema nigde :)

Prilozi

• Screenshot_20240528-092216.png
    Screenshot_20240528-092216.png
    188.4 KB · Pregleda: 115

Ćelavi je sve bolji. Zanimljivo da P8 ima bolju bateriju od malog s24..

S obzirom da S24 ima duplo jači čipset i 600 nita jače osvetljenje nije čudno :)

Ne znam bas za to osvetljenje.. jer mi deluje da koriste Samsung displej iste generacije. Što se tiče SoC, nema tu previše razlike i pored AnTuTu poena.

Prilozi

• Screenshot_20240529-110255.png
    Screenshot_20240529-110255.png
    252.4 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20240529-110237.png
    Screenshot_20240529-110237.png
    234.8 KB · Pregleda: 64
He i Markus da se jednom zezne.😁😁
Ovo za snimanje aplikacije/ekrana, vec imamo sada na 14, tj mozes da biras da se snima samo aplikacija ili ceo ekran.

Pozdrav svima,

Razmisljam se da uzmem 8 pro, pa da li neko moze da mi napise najvece mane google pixel 8 pro telefona?
Trenutno sam u Nemackoj i bicu jos godinu dana i cini mi se kao best buy.. pogledao sam dosta testova i nisu bas naklonjeni G3 procesoru, ali ja i ne radim neki editing na telefonu..

I zanima me korisnicko iskustvo na clean androidu, s obzirom da sam do sada imao samo iphone i samsung..

Svaki komentar je dobrodosao..

Hvala unapred

Pozdrav svima,

Razmisljam se da uzmem 8 pro, pa da li neko moze da mi napise najvece mane google pixel 8 pro telefona?
Trenutno sam u Nemackoj i bicu jos godinu dana i cini mi se kao best buy.. pogledao sam dosta testova i nisu bas naklonjeni G3 procesoru, ali ja i ne radim neki editing na telefonu..

I zanima me korisnicko iskustvo na clean androidu, s obzirom da sam do sada imao samo iphone i samsung..

Svaki komentar je dobrodosao..

Hvala unapred

Pa probaj ga,pa ako ti "legne" ostavices ga,ako ne zamenices.Generalno kamere dobre,video solidan po onome sto sam gledao i citao.Chipset po meni najveca "mana".

Najveće mane su dosta slabija baterija na 4g/5g nego na wi-fi zbog famoznog exynos modema I max brightness boost na jakom suncu napolju od samo nekoliko minuta ( mada to radi maltene svaki mob sem OnePlus koliko mi se čini ).
Edit: I gorila Glass Victus koja je smeće.

Sve ostalo je manje više u rangu ostalih android flagship telefona.

Poslednja izmena:

Očekivano ništa epohalno. Verovatno će biti razlika oko 10% kao G2 vs G3. Bitno je koji je modem, mada verovatno je isti kao na exynos 2400.

Jel koristio neko ove njihove Buds Pro slušalice, vrede li tih para?

Jel koristio neko ove njihove Buds Pro slušalice, vrede li tih para?
Ja ih koristim aktivno vec preko godinu ipo dana, jako sam zadovoljan, dobra integracija i povezivanje sa samim pixelom i odlican zvuk i active noise cancelling ima.

Baterija je takodje jaaako dobra, nisam uspeo da je potrosim iako sam jaaako dugo koristio slusalice za duze letove.

Izrada mi se svidja takodje i kako leze u usima.

Tek mi se danas pojavila opcija find device ako je offline/ugašen.

Prilozi

• Screenshot_20240604-162311.png
    Screenshot_20240604-162311.png
    171.4 KB · Pregleda: 40
Meni ima jedno 5 dana

Screenshot_20240604-191315.png

Fina fora da pronađem drugi mobilni, radi lepo.

Jel normalno da 8 pro ovako uslika detalje u pozadini, dal li je to pominjano da će ispeglati nekim upedejtom ili je jednostavno ograničenje mobilnih kamera u nekim uslovima.
Dešavalo mi se i na drugim slikama 1000026020.jpg
1000026434.png

Vrh Dno