6 Pro ti je 380Znam da je ovo nije tema, ali mene zanima da li se iplati uzimati pixel 6a u ovom trenutku ili ici na 7a? Vidim da je cena za 6a oko 330e, sto je za mene ok. Podrska za system update do 2025 a security update do 2027. Momentalno koristim motorolu defy kod kojeg me nervira velicina(169mm!!!) i nema podrsku(nema update). Ovaj pixel je dosta manji(jako mi je bitna velicina), ima cist android i dosta bolju kameru pa razmilsljam da ga uzmem.
Kao da su čitali temu pa objavili video za privacy korisnikeBrate ko god koristi Android/iOS i tripuje u privatnost taj nije pri čistoj svesti
Ima drugih, boljih rešenja i alternativa:
Sailfish OS, GrapheneOS, CalyxOS...
Privacy Friendly Mobile Operating Systems
Looking for a privacy-friendly mobile OS? Our mobile operating systems keep your data safe from snoops and advertisers. Learn more!www.privacytools.io
Slično razmišljam, i slažem se da je OP godinama kilavio ali OP 12 je baš dobar telefon za te pare. Bio sam ubeđen da ću kupiti P8 Pro (u slučaju da se odlučim za fablet dimenzije i telefon veći od kompakt klase) ali ne vredi, OP 12 je na skoro svakom bitnom polju bolji od P8 Pro.Druga stvar je što mi nijedan telefon nije ni blizu interesantan. iP (iOS ne mogu) i Samsung mi se jednostavno ne sviđaju, od Kineza jedino OP (12 je lep i on mi je nužna alternativa) jer imam odlično iskustvo sa 8T pune tri godine bez problema, ali mi nekako OP nije kao što je nekad bio.
Mađarski Yettel je najavio da će ga imati u ponudi, možda i ovi naši.. a snjim i sat i razne pixel dzidzabidze 😁
Baš sam u nedoumici. Već duže želim Pixel i sa namerom sam preskočio sedmicu, nadajući se skoro pa perfektnom uređaju u 8 seriju. E sad, ili sam previše čačkao komentare ili ima vatre tamo gde ima i dima, ne znam.Slično razmišljam, i slažem se da je OP godinama kilavio ali OP 12 je baš dobar telefon za te pare. Bio sam ubeđen da ću kupiti P8 Pro (u slučaju da se odlučim za fablet dimenzije i telefon veći od kompakt klase) ali ne vredi, OP 12 je na skoro svakom bitnom polju bolji od P8 Pro.
Jedino što nema kameru sa HDR+ ali meni to i nije neka mana, posebno što su u saradnji sa Hasselblad-om stvarno napravili odličan setup glavnih kamera. Do nedavno su se takve saradnje svodile uglavnom na beskorisna brendiranja, koja su služila samo za hajp i marketing, ali u poslednje 2 godine konačno ima napretka na tom polju.
P8 Pro je odličan telefon, ali čipset (i mane koje maskirani Exynos donosi) baš kvare utisak, posebno za tu cenu uređaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari