Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

Mene baš interesuje kakve su te original Google maske, konkretno one u boji, fino izgledaju, jel su od silikona ili je neki oblik tvrde plastike? Naručio bih jednu, ali se plašim da ću baciti 40€ za neko smeće od maske.

Više mi odgovaraju te minimalističke maske, nisam ljubitelj onih nabudženih, koje izgledaju kao neka vojna zaštita 😁

Zato je šteta što nema Pitaka maski za Pixel. To jest, ima za Fold, nadao sam se da će da bude i za ovu 8 seriju, ali za sad mrka kapa.

Mene baš interesuje kakve su te original Google maske, konkretno one u boji, fino izgledaju, jel su od silikona ili je neki oblik tvrde plastike? Naručio bih jednu, ali se plašim da ću baciti 40€ za neko smeće od maske.

Više mi odgovaraju te minimalističke maske, nisam ljubitelj onih nabudženih, koje izgledaju kao neka vojna zaštita 😁
Imam Lemongrass original masku za Pixel 7. Iskreno sam oduševljen kvalitetom. Dugmići taktilni, čvrsti, tvrda plastika je u pitanju. Jedino je ne nosim često jer je dosta debela pa uveliča već po meni dosta velik telefon.

Za svaku fon koji sam imao sam koristio spigen rugged Armour.
Jako je kvalitetna, štiti baš a ne udeblja fon mnogo, čak mi je i lakše sa njom da koristim fon nego bez.

A mislis da ne mozes nekome na oglasima u UK da prodas za vise od 300e?

Pogledajte prilog 408078

Gospoda iz Google-a se baš ne trude da sakriju informacije o svojim proizvodima 😁
"ne zele", znaju ljudi sta je dobar marketing da se o proizvodu prica pre premijere, u prevodu oni i pustaju sve to da izadje.

Super :) taman da napišeš mini review :)
Za sada svi na netu trube da se manje greje u odnosu na 6 i 7, ali pitanje da li je to istina..

Moguće je da mi sutra stigne telefon, poslali su mi danas mail da je dispatched..
A DPD isporučuje uvek next dan nakon ovakvih poruka od prodavca..
Sigirno da hoće. Sad baš čitam kako su pojedine prijatno uznenadili dostavivši im telefone pre 12.

Super :) taman da napišeš mini review :)
Za sada svi na netu trube da se manje greje u odnosu na 6 i 7, ali pitanje da li je to istina..
Ne znam za seriju 6 ali ni na 7 ni na 7pro nemam nikakvo pregrevanje, niti grejanje uopste. Mozda je u stres testovima serija 8 hladnija ali u realnom radu serija 7 skroz kul.

Mislim da će sutra biti pušteni svi testovi. NDA se završava sutra.

Nazad
Vrh Dno