Testovi su jedno, a realnost drugo. Ne mogu rečima da opišem kako taj isti procesor dobro, brzo i glatko radi u p6 pro koji ima i 2k i 120hz ekran tako da su procesor i grafička pod većim opterećenjem nego u 6a. Takođe, niti se greje, niti imam problema sa signalom itd. Iskreno, oduševljen sam telefonom i kamerama, premium telefon u svakom smislu za, u današnje vreme, smešnih 500 eur kada su ostali flagship-ovi i po 1500 eur.Pao 7a na 435€. Da li se realno isplati on pored 6a, najvise u smislu procesora? Vidim da svi pricaju u recenzijama da je tensor g2 flagship chip ali po testovima se to ne pokazuje, vise dodje kao neki midrange chipset
AOD je katastrofa na pixelima.Noćas telefon ostavljen sa 73% baterije. Nakon spavanja (cca 8 sati) telefon na 47%.
Jedina razlika u odnosu na stari telefon je što mi je uključen Always On Display. 26% baterije tokom spavanja je previše.
Skuplji nego 6a 😄Šta reći više kada je pixel 4a još uvek preko 300e
Pa nije čudo za 7a onda 🤣
Pogledajte prilog 393991
AOD je katastrofa na pixelima.
Ždere bateriju kao blesav.
Da li vas povremeno zeza esim? Prekine poziv nedugo nakon pocetka, izgubi mrezu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari