Šta je novo?

Google Pixel 7

BTW ovamo u CG više ne mora da se koristi onaj hack za VoLTE nakon apdejta. Sugerisao kolega na forumu, on je na Andro 15 stock, ja sam na qpr1 beta 3 od prije par dana... Dobar apdejt inače:

Ne mora... 🤔 gde kad kako

Npr. Anker punjače, možeš i preko aliexpressa, brzo stižu.

Za Pixel 6a koristim Anker 511 20W Nano Pro , a uzeo za iPhone 14 Pro Anker 521 40W Nano Pro.

Jutros odrađen update. Primećujem ništa.

Ja samo da brže ide baterija :) Pretpostavljam dok se ne ispegla kao i uvek

Čini li se kome ko je na QPR 2 beta 1 da je vibracija nešto jača? Recimo za gestove (back), kuckanje na tastaturi i si?

još par pitanja:
1. koristite li adaptive connectivity? Meni je izgleda on pravio probleme, pa sam nekad bio nedostupan i/ili je štekao wifi. Kad sam prijavio to kao bag android beta timu, rekli su mi da probam da ugasim tu opciju, i problemi su nestali. U par kasnijih navrata sam probao da uključim opet, i opet neki problemi. Ostale adaptive opcije držim upaljene

2. Od zadnjeg apdejta (qpr 2 beta 1) na always on ekranu imam stalno trenutnu temperaturu vani, nekad i prognozu za taj dan. Super, jer do sad sam imao samo vrijeme i datum, i nekad rendom vremenske prilike. Kako je kod vas ostalih?

Kod mene je upaljen taj adaptive connectivity po defaultu. Nikakvih problema nemam ni da sam nedostupan ni da steka wifi :D

QPR beta 1 u pitanju, kako na LS tako i na AODu
Jel to bug ili nešto ekran je počeo da ludi?!.

1000013086.png

promijeni lockscreen/AOD na drugi, vidi da li opet ima problema. Ako ne, opet vrati na taj, pa provjeri.

Ne pamtim da mi je neki update vise razorio telefon nego ovaj poslednji na 15.

Na pocetku je sve bilo super i onda je krenuo da brljavi sa google accountom na koji treba da bude ulogovan sve vreme (koristim vise google accountova za mail) iako mi je jedan glavni account za sve vec unazad 10+ godina i nisam imao nikakvih problema do sad.

Iz tog razloga mi malo malo pa ne rade googleove aplikacije : google maps (pokazuje kao da sam offline), youtube music (ne ucitava nista kad udjem pa je potrebno vise puta restartovati app), ne konta settings ni neke druge aplikacije iz istog razloga jer brljavi sa gugl accountom.

Phone aplikacija ne konta wireless slusalice iako sam u tom trenutku konektovan na njih i slusam muziku, kada me neko zove ili kad ja nekog zovem uopste ih ne registruje pa nakon par restarta registruje ih i tako u krug. Napomenuo bih da nikada pre nisam imao slicne probleme. Takodje mi je i baterija u minusu

razmisli o prelasku na beta kanal, možda je to sve sređeno, ako ako nije, možeš da prijaviš googletu direktno :)

Ne pamtim da mi je neki update vise razorio telefon nego ovaj poslednji na 15.

Na pocetku je sve bilo super i onda je krenuo da brljavi sa google accountom na koji treba da bude ulogovan sve vreme (koristim vise google accountova za mail) iako mi je jedan glavni account za sve vec unazad 10+ godina i nisam imao nikakvih problema do sad.

Iz tog razloga mi malo malo pa ne rade googleove aplikacije : google maps (pokazuje kao da sam offline), youtube music (ne ucitava nista kad udjem pa je potrebno vise puta restartovati app), ne konta settings ni neke druge aplikacije iz istog razloga jer brljavi sa gugl accountom.

Phone aplikacija ne konta wireless slusalice iako sam u tom trenutku konektovan na njih i slusam muziku, kada me neko zove ili kad ja nekog zovem uopste ih ne registruje pa nakon par restarta registruje ih i tako u krug. Napomenuo bih da nikada pre nisam imao slicne probleme. Takodje mi je i baterija u minusu
A da odradis jedan factory reset? Nesto se kod tebe bas polupalo, ja nemam takve probleme, barem ih nisam primetio do sad :)

Pa razmisljao sam al nekako necu iz principa jer znam da je do updatea posto pratim pomno svaki update i svaki do sad je sve normalno radilo :D

0 problema kod mene, imam 2 google naloga i redovno pricam na BT sluske.
Baterija ista kao pre apdejta, nemam nikakve zamerke :D

Takodje, 2 naloga, bt sluske plus bt sat uvek konektovan.

Bio i za 7 seriju apdejt juce.

Nisam se preterano zanimao sta sve ima novo, ako neko jeste, nek javi da probam.

Vidim samo da je settings drugaciji i animacije su mi nekako lepse, vise su smooth.

Mislim da je od novih opcija dodato samo limitiranje punjenja do 80%

Prilozi

• Screenshot_20241206-143818.png
    Screenshot_20241206-143818.png
    102.9 KB · Pregleda: 20
Primetio sam da mi obaveštenja sad ne iskaču cela gore kada gledam neki video, nego onako lepo mala, možeš da vidiš šta piše ali ti ne zauzme pola ekrana kao do sada, to mi se baš sviđa.

Gde ima da se ugasi opcija da mi se ne pali displej dok mi se telefon puni? Svaki procenat kad se promeni, displej mi se pali

Ovo još nisam čuo hahaga

Inače, meni nekad kad stigne poruka se upali ekran full, nije kao pre ono da kažem aod paljenje ekrana za notifikaciju, ne znam da opišem.

Vrh Dno