nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Kod mene radi sve regularno, isto kao i pre..
A da odradis jedan factory reset? Nesto se kod tebe bas polupalo, ja nemam takve probleme, barem ih nisam primetio do sadNe pamtim da mi je neki update vise razorio telefon nego ovaj poslednji na 15.
Na pocetku je sve bilo super i onda je krenuo da brljavi sa google accountom na koji treba da bude ulogovan sve vreme (koristim vise google accountova za mail) iako mi je jedan glavni account za sve vec unazad 10+ godina i nisam imao nikakvih problema do sad.
Iz tog razloga mi malo malo pa ne rade googleove aplikacije : google maps (pokazuje kao da sam offline), youtube music (ne ucitava nista kad udjem pa je potrebno vise puta restartovati app), ne konta settings ni neke druge aplikacije iz istog razloga jer brljavi sa gugl accountom.
Phone aplikacija ne konta wireless slusalice iako sam u tom trenutku konektovan na njih i slusam muziku, kada me neko zove ili kad ja nekog zovem uopste ih ne registruje pa nakon par restarta registruje ih i tako u krug. Napomenuo bih da nikada pre nisam imao slicne probleme. Takodje mi je i baterija u minusu
onda čekaj naredni apdejt, ako si siguran da je do toga...Pa razmisljao sam al nekako necu iz principa jer znam da je do updatea posto pratim pomno svaki update i svaki do sad je sve normalno radilo![]()
Brate to ti neki bag 😂Gde ima da se ugasi opcija da mi se ne pali displej dok mi se telefon puni? Svaki procenat kad se promeni, displej mi se pali
Onda je bag od kad sam kupio telefon 🤣Brate to ti neki bag 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari