Šta je novo?

Google Pixel 7

Kamera mu je najslabija strana. Kolega ima 9 pa sam gledao fotografije, ništa spec. Pixel je tu dosta bolji, ali je zato Zenfone u svemu ostalom bolji od Pixela. Čak i sistem. Stock android ili Asusov skin koji je jako sličan ali sa dosta praktičnih modifikacija. I druga mana je što dobija samo dve nadogradnje sistema.

Dodao bih da neki ljudi preferiraju Nothing Phone 2 kad je android u pitanju, ali nisam imao iskustva uopste sa tim telefonom.

Asus moze a Google ne moze da napravi malen fon a da je bomba.
Jedino sto male telefone skoro niko ne kupuje. Cak je i ajfon mini fejlovao, pa ga nema vise.

Zenfon nikad uzivo nisam vidio.

Ja sam pre pixel 7 lovio neki dobar pixel 5 posto je to po meni poslednji dobar pixel a da nije cigla.
Uzeti polovan pixel 5 koji sada ima 3 god recimo je rizik , najvise zbog baterije.

Ja sam pre pixel 7 lovio neki dobar pixel 5 posto je to po meni poslednji dobar pixel a da nije cigla.
Uzeti polovan pixel 5 koji sada ima 3 god recimo je rizik , najvise zbog baterije.
da li si razmisljao o Galaxy S23, ima bolju bateriju od Pixel 7 a opet pouzdanu kameru i ostale premium zezalice koje donosi Samsung.
Nemojte samo drvlje i kamenje zbog predloga :D

da li si razmisljao o Galaxy S23, ima bolju bateriju od Pixel 7 a opet pouzdanu kameru i ostale premium zezalice koje donosi Samsung.
Ja cenim samsung pogotovo S liniju.
Ali google je zbog sistema mene barem kupio na duze staze :D pixeli su nekako balans :)

Da li je ovo jedini nacin za volte na pixel 7 ili moram do yetela ?
Ima bolji način, koji svi ovde koriste. Jedina mana je što mora posle svakog apdejta da se upali opet, ali to je par minuta posla.

Meni je baterija na 7 pro odlična. Mnogo bolja nego što sam očekivao iskreno...

Meni isto deluje da je baterija na obicnoj sedmici ok , cak sta vise video sam na gsm areni da je osmica slabija po autonomiji nego sedmica koja ima manju bateriju , lol.
Mozda zbog 90hz , 120hz zdere vise.

Ne znam kako je na drugim pixelima 7 pro / 8 ali ovde na sedmici face unlock radi bolje nego otisak.

Naravno da je bolji na obicnoj 7 kada je tu FPR bruka los. Kada sam presao sa 7 na 7Pro ozbiljna razlika sto se tice FPR. Definitivno drugi HW na 7Pro.

Meni odlicno radi I Face I Finger, Pixel 7.

Meni nikad nije omasio. Izgleda od primerka do primerka. Meni sve radi out of the box.

Poslednja izmena:
Meni nikad nije omasio. Izgleda od primerka do primerka. Meni sve radi out of the box.
nikad, bas nikad? Nista uslovi: dan, noc, vlazan prst, mokro staklo?

Prije ce biti da imas neke dobre prste, nego dobar FPR, ili otkljucava na sve zivo :D

Teze otkljucava kad izderem palac na kartonske kutije u firmi, zato sam registrovao nekoliko prstiju.

Ja sam mašinac po struci ,možda zato mi ne radi frp kako bi voleo da radi.
Čini mi se da je na 4a to bolje sljakalo.

BTW ne znam kako vi, ali meni je podešeno da ide i face unlock i FP, pa nekad i ne traži FP, samo taknem isto ono mjesto đe je FP reader i otključa se

nikad, bas nikad? Nista uslovi: dan, noc, vlazan prst, mokro staklo?

Prije ce biti da imas neke dobre prste, nego dobar FPR, ili otkljucava na sve zivo :D
Imam lose prste od rabote, al iskreno meni nikad nije omasio FP....

Univerzanlne prste :D

Imam ponudu za pixel 7 pro, ispada me 530e polovan sa garancijom, full pack, ili 8 pro da idem (bez garancije) i doplatim oko 350e, jesam li lud da razmisljam da uzmem 8pro :/

Cek, 8 pro onda dodje sta, 890 bez garancije?

Vrh Dno