Šta je novo?

Google Pixel 7

Imam originalnu masku od Googlea, uzeo sam i Spigen liquid Air, i više mi se sviđa, tanja je i bolje lezi u ruci. Uz to i kamera je bolje pokrivena. Telefon deluje kompaktnije. Pixel 7 Pro

nemam nista od prvog dana, a imam telefon od kada je prvi preorder isporucen od strane Google-a... ok, pazim na telefon, nikada nije ispao i slicno... postoje mikroogrebotine na dnu ledja gde lezi telefon kada je na stolu recimo i na metalu od kamere... to je sve skoro neprimetno. Na ekranu ne postoje tragovi koriscenja i dalje.
Bacas me u iskusenje da nosim go telefon 😁 ne mogu docekati taj hydrogel a maska me iritira izrazito

Jel Spiegen Liquid Air najtanja njihova maska?

Koristim je i veruj mi da je odlicna. (***, kao reklama za Xiaomi. :ROFLMAO: )

Bas zato sam i pitao za maske. Ubija me u pojam to koliko maska kvari osecaj u ruci a opet stvarno ne bih voleo da polomim ili ogrebem bilo koji deo telefona i iz tog razloga bas trazim neku "kvalitetniju" masku a da ne narusi toliko osecaj u ruci pri drzanju.

Fon pre ovoga mi je pao sa maskom na sebi, ko zna koliko meseci je proslo pre nego sto sam uopste otkrio da je pozadi staklo popucalo i evo sad imam problem da ga prodam iako je full funkcionalan :D

Fon pre ovoga mi je pao sa maskom na sebi, ko zna koliko meseci je proslo pre nego sto sam uopste otkrio da je pozadi staklo popucalo i evo sad imam problem da ga prodam iako je full funkcionalan :D
To staklo nazad zamenis sam, ima na aliu. Ja sam dva puta menjao na mi 10 😁

Fora je u tome sto meni pixel mnogo vise odgovara sa case-om da koristim nego go, prosto mi lakse za swipe sa strane i drzanje u ruci itd. Tako da sam jedva cekao da mi stigne maska iako sam ga golog nosio bez problema. Samo foliju stavio na njega i tjt.

Možda Pixel bude dostupan zvanično u Srbiji.

Da da. Vodafone ima partnere. Daj Boze da se obistini.

Juce presao sa Pixel 2 Xl na Pixel 7 Pro, prvi utisci, fluidnije je sve tokom koriscenja, kamere su bolje, zoom je bas falio i fino radi, zvuk je isto bolji, cistiji i bas je nekako jasniji sada, ekran veliko poboljsanje, boje, osvetljenost, 120 Hz, vidi se i oseti razlika. Odmah sam instalirao one appove za VoLte, MTS mreza i proradilo odmah :cool:

^MTS i Yettel radi Volte iz prve. A1 se pravi lud :)

Ma nema ništa od pixela u Srbiji, ovde ljudi znaju samo za Apple, Samsung i Huawei/Xiaomi. Dugo se to neće promeniti.

Zašto da ne.....mogu da ga prodaju ovde, ali da ne budemo u potpunosti "podržani". Kao da je to problem u Srbiji

Pa da, ni apple nije u "potpunosti podrzan".

A kako vam se čini ekran na 7 u poređenju sa 7 pro ili 6 pro (nadam se da ima ljudi koji to mogu da provere) ?
I dalje iz dosade sam u fazonu možda da pređem na p7 :)

I da li je okidanje night moda stvarno znatno brže na sedmicama? Koristio sam dosta ortakov 7 pro, ali zaboravio sam to da testiram u real lifeu :/

Edit:
Inače pixel 7 pro znatno lepše leži u ruci od 6pro.. ne znam kako su to uspeli kada su gotovo identičnih dimenzija i oblika.

Poslednja izmena:
Jel moguce castovati sliku/video sa telefona na smart tv (LG Oled) bez Chromecasta? Sa Samsungom jednostavno serujem klip koji sam snimio telefonom na tv i to je to, ali ovde ne uspevam nikako.

Vrh Dno