Šta je novo?

Google Pixel 7

Je l imao neko priliku da uporedi obicne pixel buds i novije pro? Kolika je razlika?

Pogledao uzivo pixel 7 i pixel 7 pro, dobar jedan i drugi, nekako sam ipak navikao na veci display. Usporedivsi trenutni mi 10 t pro sa P7 pro ipak lezi bolje u ruci od Xiaomi-a a i kvaliteta izrade bi rekao bolja. Gledajuci ekran kao da progledam spram Mi10 T pro. Te je pixel laksi.

Osvrnem se na pixel 7, jos laksi, kompaktniji poput dobre igracke.. Nisam siguran jesam li validan reci ili je mozda do reprodukcije razlicitih video-a sa youtube-a, ucini mi se kao da su zvucnici jaci na manjem pixel-u 7..

A ja sam svojevremeno mislio da će na A1 prvo da proradi, zato što su deo A1 Austrija, kad ono.... Da li neko zna da li Pixel radi na Hrvatskoj A1, bilo šta, VoLte ili 5g
Ne radi, pričao sam sa nekim likom na telegramu iz hr, isti problem ima.
Ako proradi sa nekim patchom ok, ako ne i bez toga je super fon. Na poslu samo blenu u kameru ljudi, ne mogu da veruju kakve fotke pravi.
Baterija mi bolje drži od Mi 10 i one silne priče oko pregrevanja, ja to osim prvih pola sata korišćenja nisam video.

Poslednja izmena:
Znači ipak treba dosta gimnastike da bi telefon uglavnom radio. Da ne pričam o problemima tipa pucanje stakla kamere, zagrevanje, zelene mrlje po ekranu oko dugmeta za uključivanje i slično (znači kontrola kvaliteta 0) moram da konstatujem da je gugl uradio dosta vrljav posao s obzirom na cenu uređaja i na lutriju kakav će model da ti zapadne

Kako mislis gimnastike, znaci ispade bez Volte-a telefon ne moze da se koristi, do sad zivi bili nismo bez toga :D Mozda i ne vole svi da trtljaju telefonom sat vremena i dalje kao da je 97-a..

Znači ipak treba dosta gimnastike da bi telefon uglavnom radio. Da ne pričam o problemima tipa pucanje stakla kamere, zagrevanje, zelene mrlje po ekranu oko dugmeta za uključivanje i slično (znači kontrola kvaliteta 0) moram da konstatujem da je gugl uradio dosta vrljav posao s obzirom na cenu uređaja i na lutriju kakav će model da ti zapadne
Bukvalno nikakve gimnastike. Za Volte jedino zeza A1 mreža ali čovek kad uzima valjda je spreman za neke kompromise jer je nepodrzana zemlja.
Za 700eur koliko sam ga platio nov neotpakovan, bolje nema ništa. Hteo sam s23 ultra, ali to je još +500eur. Uplatio sam more za razliku

Baterija mi bolje drži od Mi 10 i one silne priče oko pregrevanja, ja to osim prvih pola sata korišćenja nisam video.
Vidi se da si relativno nov na forumu kad veruješ u sve što se ovde napiše...
Ja sam 18 godina na forumu i nikad nisam imao ništa od problema na telefonima o kojima se ovde pisalo, a imao sam skoro sve modele telefona, osim s22 Ultre i Pixela 7.

Kako mislis gimnastike, znaci ispade bez Volte-a telefon ne moze da se koristi, do sad zivi bili nismo bez toga :D Mozda i ne vole svi da trtljaju telefonom sat vremena i dalje kao da je 97-a..
Pa kolega Punisher je morao da aktivira da ne bi ispadao iz mreže, verovatno sam morao i ja dok sam imao telefon, ali mi je uz druge probleme koje sam imao stvarno bilo mrsko da se bavim bilo kakvim rutovanjem ili instaliranjem drugih aplikacija samo da bih mogao da telefoniram nečim što je primarno telefon.

Problema ima, ocigledno, da je do googleta - nije. Nije podrzana zemlja i apsolutno svaki moj problem sa mrezom nije u njihovoj moci da rese jer jelte nismo podrzani.
Ne postoji trenutno bolji uredjaj za ove pare, prosto je mocan i to je to. Uzimajuci sve u obzir opet bih ga uzeo jer mi bas bas odgovara, mnogo je dobar u svakom segmentu. Kamera izuva, fluidnost u radi, forice koje samo pixel ima, kako lezi u ruci itd i to sve..

Da li bih ga preporucio svima? Ne.
Samo iz razloga sto neko voli da upali i da mu sve radi i da nema mnogo da se pita sta kako. Dok ovde eto imas 2 minuta posla da omogucis volte, i milion stvari da podesis iliti bas jako velika customizacija. Kad sve namestis kako zelis, msm da je pravo uzivanje koristiti ga. Nekoga to ne privlaci i tjt. Svako nek uzme ono sto zeli, ja sam zeleo pixel i nisam se pokajao uprkos svemu. Uzivam koristeci njega i pixel buds pro slusalice i tjt.
A sa druge strane ajfon 13 poslovni mi se smucio, i da nisam striktan u tome da zelim da razdvojim poslovni i privatni telefon fizicki, ne samo po sim karticama, i da mi nije neophodno da imam i ios i android, davno bih strpao drugu karticu u pixela i resio se bede.

Bio sam u Svedskoj, podzanoj zemlji inace, uzeo preko airalo aplikacije esim, uzivao koristeci fon..

jedno pitanje za korisnike telefona, koje masku koristite?
Ja sam nabavio kao prvu pomoc nilikin sa kupujemprodajem ali nesto nisam srecan osecajem u ruci, ne znam da li da nabavljam originalnu ili neku drugu.

Ja sam uzeo neku crnu silikonski sa kp i staklo. Čekam hidrogele (prednji zadnji i kamera) da stignu sa Alija i bacam masku.

jel može link za hidrogele na Aliju, da poručim i ja
RSD 170.01 50%OFF | Not Glass HD Soft for Google Pixel 7 Pro Screen Protector+Back Water Gel Full Cover Protective on For Pixel 7 Hydrogel Film 9IN1

Ja sam nabavio kao prvu pomoc nilikin sa kupujemprodajem ali nesto nisam srecan osecajem u ruci, ne znam da li da nabavljam originalnu ili neku drugu.
Preporuka za silikonsku providnu - Ringke fusion. A imam i originalnu guglovu crnu. Bas dobro izgleda ali je malo klizaviji materijal..

Gde imaju Google original? Možda bih dao sansu njoj makar dok sam na poslu

Ja sam uzeo kao i za svaki fon spigen rugged Armour, prezadovoljan..

Problema ima, ocigledno, da je do googleta - nije. Nije podrzana zemlja i apsolutno svaki moj problem sa mrezom nije u njihovoj moci da rese jer jelte nismo podrzani.
Ne postoji trenutno bolji uredjaj za ove pare, prosto je mocan i to je to. Uzimajuci sve u obzir opet bih ga uzeo jer mi bas bas odgovara, mnogo je dobar u svakom segmentu. Kamera izuva, fluidnost u radi, forice koje samo pixel ima, kako lezi u ruci itd i to sve..

Da li bih ga preporucio svima? Ne.
Samo iz razloga sto neko voli da upali i da mu sve radi i da nema mnogo da se pita sta kako. Dok ovde eto imas 2 minuta posla da omogucis volte, i milion stvari da podesis iliti bas jako velika customizacija. Kad sve namestis kako zelis, msm da je pravo uzivanje koristiti ga. Nekoga to ne privlaci i tjt. Svako nek uzme ono sto zeli, ja sam zeleo pixel i nisam se pokajao uprkos svemu. Uzivam koristeci njega i pixel buds pro slusalice i tjt.
A sa druge strane ajfon 13 poslovni mi se smucio, i da nisam striktan u tome da zelim da razdvojim poslovni i privatni telefon fizicki, ne samo po sim karticama, i da mi nije neophodno da imam i ios i android, davno bih strpao drugu karticu u pixela i resio se bede.

Bio sam u Svedskoj, podzanoj zemlji inace, uzeo preko airalo aplikacije esim, uzivao koristeci fon..
Naravno da je probem do googla. Zbog čega postoje nepodržane zemlje? Šta je ovo 1998 godina? I da se nadovežem da za tu lovu nema ništa bolje od pixela slažem se.

Naravno da je probem do googla. Zbog čega postoje nepodržane zemlje? Šta je ovo 1998 godina? I da se nadovežem da za tu lovu nema ništa bolje od pixela slažem se.
A ***, nismo zanimljivo tržište, briga ih prosto i tjt.. Možda nekad budemo podržani

Da li neko ima problem, da kada uredjaj ne dira 5-10 minuta, notifikacije (email, whatsapp, messenger, viber, teams...) ne stizu dok ne otvorim manuelno app i refreshujem... isto se desava i kada je uredjaj konektovan na wifi kao i na mobilnoj mrezi?

Ako ima neko iz Novog Sada da ima 7 Pro i da mu se sviđa ovaj case, nek mi se javi, koristim Spigen liquid air. Uskoro šaljem neke stvari za NS kombijem. Free, naravno.

1676934068844.png

Gde imaju Google original? Možda bih dao sansu njoj makar dok sam na poslu
Maksimalna preporuka za original case. Spektakularan kvalitet, dugmići se čuju odzvanjaju, bežično punjenje naravno perfektno radi, u ruci leži savršeno, a i boja je isto izuzetna (ja sam uzeo Lemongrass model kad je naleteo na KP). Uvek sam nosio "gole" telefone do ove futrole jer mi nijedna maska od ranije nije odgovarala, ili je bila previše debela ili je bila prosečna u ruci, za ovu baš nemam zamerki, sem cene, jelte.

Ja imam spigen liquid air, eno je bleji u fioci, nekako mi mrsko da stavim bilo sta na ovako lep telefon :)
Ali jako dobro lezi maskica top.

Nemas ni folije nikakve? Ima li ogrebotina po viziru i staklu?

nemam nista od prvog dana, a imam telefon od kada je prvi preorder isporucen od strane Google-a... ok, pazim na telefon, nikada nije ispao i slicno... postoje mikroogrebotine na dnu ledja gde lezi telefon kada je na stolu recimo i na metalu od kamere... to je sve skoro neprimetno. Na ekranu ne postoje tragovi koriscenja i dalje.

Vrh Dno