Webb
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.11.2009
- Poena
- 415
Instaliras app Island sa playstora koja je i free i resen problemMogli su i da naprave da možeš dual aplikacije da se koriste![]()
Instaliras app Island sa playstora koja je i free i resen problemMogli su i da naprave da možeš dual aplikacije da se koriste![]()
Ne treba ni dva sata to sa jako losim punjacima sa dobrim od 104-111 min
S tim da je prvih 50 posto dosta brže nekih pola sata tako da ja to ne bi uzeo u razmatranje za izbor telefona pogotovo ako ga punis nocu a ako nista sporije nije ni preko brzih bezicnih punjaca posto i tada puni na tih nekih 15-18w vecinu vremena.
![]()
You still really don't need that Google Pixel 7 30W fast charger
Pixel 7 charging tests reveal very little benefit to buying Google's 30W USB PD PPS charger versus using an older plug.www.androidauthority.com
Tako je 30w nece ni dostici sa tih gornjih iznad 20w samo u prvih pola sata tako da zbog 10 min ne moras ni jaci od 20wHvala ti na odgovoru. Dakle, koji punjač mi preporučujete za Pixel 7? Ne moram da obraćam pažnju na tip punjača, već samo da je Type C izlaz (pošto se uz Pixel dobije kabl koji je Type C na Type C), i naravno nema svrhe da ima više od 30W, jer je svakako deklarisano 23W?
Tako j
Nadam se da ovaj telefon nema problema sa pregrevanjem, jer to je razlog zbog kojeg želim da se rešim Huawei-a. Brinu me malo i ova ispadanja sa mreže (ja sam mt:s), ali koliko vidim samo jedan član je imao takav problem. Planiram da uzmem preko KP.
Ma, moram da ga prodam. Nisam baš u mogućnosti da nosam takva dva telefona iz flagship segmenta.Mozes i taj sto ce ti ostati od P50, ako ga ne prodaješ..
Imao sam je ranije na Huawei-iju i nisu stizala obaveštenjaInstaliras app Island sa playstora koja je i free i resen problem![]()
Guraš li od jutra do večernjeg polazka u krevet?Pozdrav svima.
Planiram da u najskorije vreme promenim Huawei P50 Pro. I meni bi značili neki vaši utisci o korišćenju Pixel 7 Pro telefona, pogotovo ako je neko isto P50 zamenio za Pixel 7 Pro.
Vidim da je najveći broj pritužbi na sporo punjenje. Pa koliko je to zaista sporo, od 0 do 100%? 2 sata, ili pak više?
Huawei koji imam, ima baš lošu autonomiju, 4-5h SoT, bez gejminga. Slušao sam na recenzijama da Pixel ima 7h SoT opušteno, a da se dešava da drži i duže. U tom slučaju, ako je autonomija zaista takva (praktično 50% bolja od ove koju ima P50 Pro), onda mi nešto sporije punjenje ne bi predstavljalo problem.
ja je gurao godinu ipo dana bez ikakvih problema sve stizalo u sekundu. Jedino od sviih resenja i koje sam probao a da zapravo radi. Onaj paralel i sl gluposti su samo puni reklama a ne rade uopste.Imao sam je ranije na Huawei-iju i nisu stizala obaveštenja
Kakva ti je razlika sto se tice kamere i generalnog utiska u odnosu na 11?Ja sam Mi 11 zamenio sa Pixel 7 Pro. 4-5h sota i punjenje za 20min bih svaki dan zamenio za 7-8h sota konstantno i punjenje samo preko noci bez ikakve brige. Punim ga xiaomi gan 65w punjacem ali krajnje nebitno, preko noci ga napuni svaki.
E sad ako nekome treba 10h sota dnevno onda tek moze da razmislja o brzini punjenja.
Ja sam neki osrednji korisnik, da to napomenem. Ne mogu da izguram od jutra do večeri, obično treba punjenje oko 18-19h ili da se kockam da li će tada preostalih 15% izdržati. Gledam da se držim onoga 20-90% napunjenosti baterije.Guraš li od jutra do večernjeg polazka u krevet?
Moguće je da ti se baš iz tog razloga i ne pregreva telefon, jer ga očito ne koristiš dugo u kontinuitetu. Naravno, ovo je samo moja pretpostavka. Na žalost evo od jutros gledam po YT klipovima i nekim stranim forumima, baš dosta se žale da se ozbiljno greje ovaj telefon. Na žalost to i nije neko veliko iznenađenje, jer je G2 čip prooizvodio Samsung. TSMC je majka mara izgleda.Ja sam prešao sa huawei P40 pro, na Pixel 7 pro. Za sad zadovoljan. Što se tiče pregrevanja, nisam primetio, da se pregreva. Punjač koristim Xiaomi gan 65w po preporuci, odavde sa foruma. Što se tiče sot-a, nisam merodavan, jer nisam neki heavy user. Nekad mi uveče ostane i 70 posto baterije. Sa prijemom nemam nikakvih problema (MTS). Uglavnom ja zadovoljan.
Ne bih te dve kamere poredio, nebo i zemlja.Kakva ti je razlika sto se tice kamere i generalnog utiska u odnosu na 11?
Moj se puni nocu na wireless punjacu sa Amazona (15W), mislim da je jos nevin u USB-C port.Dakle, koji punjač mi preporučujete za Pixel 7?
Listao sam ovde temu, ispada iz mreže nekim ljudima i da ne listam sad celu temu. Ja nisam koristio telefon pa ne mogu da sudim i kažem zato sam i naglasio po ljudima koji ga koriste. Ja bih ga prvenstveno kupio zbog kamereIma "problema" kao i svaki telefon sto ima verovatno.. uzmi prelistaj S22 temu. Pixel 6 je definitivno imao problema dugo vremena al su na kraju ispeglali i sad je vrhunska kupovina. Pixel 7 ne vidim da ima ista konkretno, i to nisu razlozi sto se ne prodaje, niko nema pojma od 'obicnog' naroda da postoji Pixel uopste, nema reklama kod nas, nema zvanicni servis.. ali to je sjajna prilika za ljude koji znaju sta kupuju i koji su spremni na taj mali rizik da nesto rikne za 2 godine..
A i ko kaze da ti proveren prodavac sa KP ili radnja za prodaju mob koja dugo postoji ne bi samo zamenila telefon za nov u najgorem slucaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari