Gde ga ima kod nas? i da li odmah lepe staklo? Nisam iz BG-a ili NS, tako da bih voleo kad bi odmah uradili.Whitestone
Gde ga ima kod nas? i da li odmah lepe staklo? Nisam iz BG-a ili NS, tako da bih voleo kad bi odmah uradili.Whitestone
Ok definitivno ne umem da pretrazim dobro forum... Hvala za info, onda cekam da se Google smisli da izbaci normalan update...Što se tiče mreže, do telefona je. Već smo pisali o tome u temi, nekoliko nas sa istim problemima a različiti operateri. A što se tiče ekrana, ja sam lično imao svaki dan po nekoliko puta da mi se ekran "zamrzne" pa moram da uključujem i isključujem ekran da bi se unormalio, tako da verujem da je i kod tebe nešto slično
Kakvi su to servisi?Zato je pixel najbolj kupovati direktno iz Nemačke preko onih servisa što dovoze stvari iz De u Srbiju.
Realnost je da Samsung ima mnogo bolje displeje od Pixela hteo to priznati ili ne.Pixel 7 Pro i mts
Što se ekrana tiče, navikle ste na prenapucana bojom djubrad, bez ikakve realnosti.
![]()
Google Pixel 7 Pro display review: The Android state of color
It's known for its software smarts, can Google's hardware let its screens stand up against the competition?www.xda-developers.com
Daj sibni i meni leba ti <3Imaš DM
4G=LTETelefon mi za mrezu sve vreme pokazuje LTE a nikada 4g.
Uzeo sam pixel 7. Trenutno ga cackam vise nego inace pa ne mogu da procenim ali ne bih rekao da je baterija "slaba", vise je sporo punjenje problem.@duhacjedan da li si uzeo 7 ili 7pro? Javi utiske o bateriji posle nekog vremena. Možeš i da napraviš poređenje baterije sa pomenuta 2 telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari