Šta je novo?

Google Pixel 7

Kakve su što se tiče oblika i udobnosti?

Kakve su što se tiče oblika i udobnosti?
Izuzetno lagane i dobro "dihtuju" kada se izabere prava velicina vrhova za usi. Generalno udobne. Jedina "mana" je makar meni nacin na koji leze/ulaze u kiciste na punjenje - jos uvek se nisam navikao - nije mi uslo u muscle memory nego svaki put po 10-15 sec mor da ih obrcem dok se ne ugnezde :)

Konačno stigao. ❤️

Prilozi

• received_1115922282623982.jpeg
    received_1115922282623982.jpeg
    201.8 KB · Pregleda: 84
  • received_1541633229617704.jpeg
    received_1541633229617704.jpeg
    173.8 KB · Pregleda: 77
  • received_2054257638080518.jpeg
    received_2054257638080518.jpeg
    138.4 KB · Pregleda: 79
  • received_1200793810474267.jpeg
    received_1200793810474267.jpeg
    238.7 KB · Pregleda: 83
Prvi utisak wow, kamere su vrhunske.

Prvi utisak wow, kamere su vrhunske.
Posle ipak malo vise koriscenja - moracu da ispravim svoj prvobitni komentar - kamere na Pixel 7 pro jesu - vidno bolje - narocito u low light uslovima od Pixel 6 pro. Znacajno brze sada se nocu prave slike i budu konstatno dobre - dok je na sestici bilo hit and miss ipak zavisno od situacije. U dobrim uslovima i dalje mislim da su slicnog kvaliteta - ali pri bilo kakvim tezim situacijama - jako svetlo / slabo svetlo - komplikovane scene - sedmica konstantno pravi bolje fotke - i "brze" od sestice.

Live preview je nestvaran u totalnom mraku.

Znacajno brze se prave slike jer su zategli kod, neko je na xda modovao delimicno kameru sa pixel 7 pro da radi na 6 pro i night mode se okida i na starom istom brzinom po njegovom testu. Sada mozemo samo da se nadamo da ce hipsteri iz Goolga updejtovati i kameru za pixel 6 za par meseci (mada ne verujem, jer im je Apple idol).

Znacajno brze se prave slike jer su zategli kod, neko je na xda modovao delimicno kameru sa pixel 7 pro da radi na 6 pro i night mode se okida i na starom istom brzinom po njegovom testu. Sada mozemo samo da se nadamo da ce hipsteri iz Goolga updejtovati i kameru za pixel 6 za par meseci (mada ne verujem, jer im je Apple idol).
Link please?

Bio bi red da to sve dobijemo decembra. Valjda nisu tolike jajare...

Kako bi inače kupili ljudi 7 Pro?

Tako Apple radi, a ovi hoće da ih prate.

Da li neko prati ovaj thread iz Hrvatske? Jedno vreme ću boraviti tamo, pa me zanima gde može da se pogleda ,eventualno kupi, Pixel 7 Pro/256GB ? Mislim na portale poput kp iz Srbije ,znam da ne postoji regularna prodaja .

Njuskalo.

Prvi utisci kamera brutalno dobra. Jednostavno noćni mod su uradili nestvarno dobro. Danju je još bolje i tu nema reči. Šta mi smeta: žale se mnogi da kad su na spikerfonu čuju neke zvukove i to se baš često dešava bukvalno pola pola neupotrebljivo što za ovu klasu je nedopustivo iskreno. Ne znam u čemu je problem ali meni ta opcija treba jer 90% razgovora radim tako. Drugo što mi baš smeta je baterija koja jedva da izgura dan bar za sada posle 4 punjenja i dalje nisam nimalo zadovoljan baterijom. Morala je biti bolja. Grejanja nema tj ima al ništa značajno ni u igrama ni ovako. A da nekad iz nekog razloga ne želi da se poveže na wifi dok se ne restartuje a dešava se često. Treće baš je klizav i pod hitno mora neka maska inače ima da ode mnogo brzo bar kod mene koji ne pazim mnogo telefone gde i kako stavljam. Ekran super i po suncu i ovako nema zamerki nikakve. Voleo bi da je brže punjenje telefona jer za sad opet napominjem baterija ne izgura bar kod mene ceo dan ili jedva i to mi baš baš smeta.Ima par bugova sa instagram aplikacijom gde preleti priče za sekund a ne treba ali to je možda do aplikacije same. Sluške nisam otvarao i mislim da ideu na kp jer realno za moje potrebe i xiaomi sluške rade poso. A da jesam pomenuo kolko je klizav ako nisam evo opet kliza se baš baš. Večeras baš uporedjivali fotke sa S22 i definitivno pravi bolesno dobre slike tu ja bar nisam video ništa slično i bolje a možda ima (iphone ne uzimam u obzir jer sam fan androida još čistog uff). Kompaktan je i lepo stoji u ruci nije veliki uopšte čak je idelnih mera. A da face id tj unlock neće da radi uvek kada je loše svetlo danju nema problem i super je ali noću pa nekad radi al nije to to. Otisak radi uvek bez promašaja ali jeste malo sporiji nekad i preko sekunde treba kao da zalaguje ali radi lepo samo eto nije baš brz. Moj nema dva sim slota već će mora da idem esim za drugu karticu isto po meni minus. Sd kartica nije mi mana jer imam gdrive dovoljan. Šta znam za 500e ako prodam sluške nema bolje kupovine definitivno i to mog se kladim u večeru sa bilo kime.
p,s, ludim što ne stavljaju punjače uz mob. to mi je takvo zicarenje da mi je smešno čak.
Iskreno od svega samo mi smeta baterija (i loš spikerfon) što je slaba baš sve ostalo je do modela i prihvatljivo. Al ko voli da se zeza po ceo dan na telefonu igra igre i slično nije za njega osim ako neće da nosi pored sebe i prenosnu bateriju. Svakako ovaj model i nije namenjem hard core igračima igrica na telefonu.
Šta me je najviše oduševilo su kamere koje su al stvarno brutalno dobre al baš baš !!!

Jel mislite da je okej ponuda 900e za pixel 7 pro 128gb + buds pro ?

Hmmm po ovom GsmArena testu baterija je ispod flagship proseka, dok kod mene je ovako i to samo na LTE:
Screenshot_20221026-105810.png
FullHD sa Adaptive refresh, bluetooth ukljucen, gps ukljucen.

Ne treba gledati njihove endurance rating skorove, nebitni su. Trajanje baterije je ok ali svakako nije u rangu najboljih u flagship klasi.

Meni izvuče oko 7-8h u toku dana, sasvim dovoljno. Inače sve super za sada.

Pašće mu cena sigurno, polako ljudi tek je izašao:)
@The PunisheR
Gde ima ta ponuda ? To je bila preorder ponuda neko vreme kada su nestali satovi

Pašće mu cena sigurno, polako ljudi tek je izašao:)
@The PunisheR
Gde ima ta ponuda ? To je bila preorder ponuda neko vreme kada su nestali satovi
Nema nigde, nego gledam da li će pristati lik jedan sa oglasa za te pare da mi proda, pa se pitam kao jel okej ta neka cena

83h Endurance rating za 7 pro na gsm areni...blagi ocaj za 5000mah! 22 Ultra (exznos) daleko bolja, ip 14 pro max da i ne pominjem. Mozda i opeglaju malo vremenom, ali sumnjam da ce dovesti na priblizne vrednosti samsunga/appleta

Vrh Dno