Ja sam zaDajte da napravimo neku Pixel komunu, i da nadjemo nekog dostavljaca, bice covek zadovoljan sigurno![]()
Po zvanicnim google store cenama u Nemackoj uglavnom mogu neku kolicinu da obezbedim kao i ranijih godina do Beograda.Dajte da napravimo neku Pixel komunu, i da nadjemo nekog dostavljaca, bice covek zadovoljan sigurno![]()
Ako bi sve to pokrilo troškove , sheeping fee do Srbije, plus da nahraniš domaće prasiće , model 256GB , za 899€, onda ok. Isto važi i za Amazon.
Onda čekamo 256@kp.Nabaci i muzičku želju, kad već sanjaš.
Evo i ja da se nadovezem za sluske. Sve gorenavedeno stoji. Dodao bih samo da posto sam zaludjenik za wireless sluske... Imam i high end modele od sonija, jabre, bose. Ono sto cu reci je da za cenu od 200$ google je best buy. Jedino nisam imao prilike da ih uporedim sa samsungovim noise cancel buds... U poresjenju sa sonijem npr sony je za nijansu bolji zvuk za muziku, noise cancel je tu skoro pa isti ali je razlika u ceni preko 70$ gde je xm4 skuplji. Sto se Jabri tice , isti zuk kao buds google , dakle soni je i dalje bolji ali zato jabra ima bolji kvalitrt mikrofona pri razgovoru ako je to nwkome bitno... Ali takodje jabra 85t skuplji od google buds cak i na akcijama... Sve u svemu odlican kompletan proizvod - sa dobrom i baterijom. Jos jedna stvar koja je mozda nekome bitna - integracija sa androidom je fenomenalna sa ovim sluskama, nema potrebe za 3rd party software i sve samo... RadiNisam primetio da je neko na forumu pisao o Pixel Buds Pro sluskama, braco kakav zvuk, ali ne ciganija da prsti ili previse basa, nego bas kvalitetan zvuk, kakav lep odnos basa i visokih tonova, ima i dobar EQ za personalizaciju po svacijem ukusu, milina za usi. Active noise cancellation radi suri i mnogo znaci, neverovatan trip u pocetku dok se covek ne navikne.
Imao sam pre ovih i pixel A buds, nije previse uporedivo... Doduse i cena im se ozbiljno razlikuje.
Jedina mana je sto nisu kompaktne kao A series... Ali zvuk sve opravdava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari