Šta je novo?

Google Pixel 7

Znači nije dobra investicija za obrtanje kapitala, da bih jednog dana došao u vlasništvo televizije, meh.

I kod nas , na oglasima, Pro,.plus daju sat gratis, sve za 1300€.

Vidim običan 7 već oko 650. Taman da sačekam da vidim da li će biti onaj mini Pixel, pa da odlučim koji ću. Ako ne bude mali, ovaj će pasti na 600 i to je to.

Ovaj teško da je, ne postoji takav domen :). Verovatno je to ovaj:

nadje se neki po 700e. A da nije ni otvaran

Stigo pixel 7 sa sluškama. U po meni najlepšoj boji. Iscimao kuma da mi donese iz Nemačke.
Sluške neću ni da otvaram idu u oglase pa ako nekog ima da je zainteresovan za forumaše extra popust 20%.
Šta znam za 650e i ako prodam sluške lepo za male pare sam dobio extra telefon i definitivno nisam mogao bolje da prodjem za taj novac pa nek se i prodaju za samo 150e opet 500e za ovakav telefon pogotovo nedelju dana od predstavljanja je najbolja kupovina koja može da se zamisli. Možda je bolje bilo samo 7 pro sa satićem pa se sat proda al kad sam naručivao nije više bilo satova. Svakako mi običan više odgovara od pro verzije.

Gde naći dobru masku ako može neka preporuka.

Prilozi

• viber_slika_2022-10-19_12-53-59-300.jpg
    viber_slika_2022-10-19_12-53-59-300.jpg
    83.5 KB · Pregleda: 63
Mi smo uzeli onu Googleovu masku upravo da ne bi jurili i tražili, i mogu ti reci da je odlično urađena. Kažu da je mnogo bolja od prošlogodišnje. Plus ima baš lepo uređene detalje, tipa logo pozadi i deo za dugmiće. Kosta 29e, ali me stvarno mrzelo da se cimam oko toga. Ostaje još da odem do tržnog centra i stavim foliju na ekran.

Iskreno deluje očajno ta za Alija

Mi smo uzeli onu Googleovu masku upravo da ne bi jurili i tražili, i mogu ti reci da je odlično urađena. Kažu da je mnogo bolja od prošlogodišnje. Plus ima baš lepo uređene detalje, tipa logo pozadi i deo za dugmiće. Kosta 29e, ali me stvarno mrzelo da se cimam oko toga. Ostaje još da odem do tržnog centra i stavim foliju na ekran.
To nedavno videh, da je Guglov P6 kejs baš loš:

Tako da je jasno da su morali da naprave primetno kvalitetnije za Pixele 7.

Preporuka i za Ringke.

Punjač od MacBooka ga puni brzo.

Ja sam polomio zadnje staklo na p6 pro pa naručih one fensi burga maske od 30e.Super izgledaju i stvarno su kvalitetne.

Jel može neko od vlasnika da kaže koliko im traje baterija, kakav je senzor za otključavanje, greje li se u multitaskingu kao što pišu po testovima, ima li nekih primedbi na signal, kvalitet zvuka?

Nazad
Vrh Dno