Dobra cena. Možda bih ga i isprobao u budućnosti iako ne volim klot Android. 😬U Nemackoj po oglasima pro od 128gb vec ispod 700e🙃
Najbitnija fukncija mu je da je ružanKakav je sat sa funkcijama, pored toga što je jako ružan?
Da li mozes da preporucis neke sajtove gde gledas oglase u Nemackoj? Na amazon.de mi ne izlaze takve cene a razmisljam se da iscimam rodjake iz nemacke da mi navabe pixel.U Nemackoj po oglasima pro od 128gb vec ispod 700e🙃
Www.ebay-kleineinzeigen.de praktično naš kupujem prodajem...pomenit već par putaDa li mozes da preporucis neke sajtove gde gledas oglase u Nemackoj? Na amazon.de mi ne izlaze takve cene a razmisljam se da iscimam rodjake iz nemacke da mi navabe pixel.
Hvala
...nam 😁
To nedavno videh, da je Guglov P6 kejs baš loš:Mi smo uzeli onu Googleovu masku upravo da ne bi jurili i tražili, i mogu ti reci da je odlično urađena. Kažu da je mnogo bolja od prošlogodišnje. Plus ima baš lepo uređene detalje, tipa logo pozadi i deo za dugmiće. Kosta 29e, ali me stvarno mrzelo da se cimam oko toga. Ostaje još da odem do tržnog centra i stavim foliju na ekran.
Ja isključivo Spigen uzimam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari