Šta je novo?

Google Pixel 7

Aj piši utiske kada ti stigne.

Dobre vesti :D

Već 2-3 meseca gledam P6 i taman sam rešio da ga uzmem i reko ajd da sačekam P7 launch i odustanem od P6. P7 mi deluje kao sve ono što je P6 trebalo da bude. Bukvalno sve nedostatke bi trebalo da ispravi (koji su mene odvraćali od P6), ali sačekaćemo 13. oktobar da vidimo prve review.
Nisam ispratio, preorder ponuda P7 + Buds važi do 17. oktobra svakako ili je u pitanju ograničen broj komada?

Nažalost samo u 3 zemlje: FR, DE i UK
Snimi prethodnu stranicu.

Nažalost samo u 3 zemlje: FR, DE i UK
Snimi prethodnu stranicu.
Da, znam. Imam drugara koji bi preuzeo u DE.
Samo da vidim da li ponuda nije za ograničeni broj komada i da li mogu da naručim sa mog Google naloga i platim mojom karticom a da stavim njegovu adresu u DE. I naravno, da li je moguće prodati slušalice jer su mi apsolutno nepotrebne 😅

@vulex8
To sam ja uradio prošle godine za P6Pro i prošlo je bez problema. Samo sam napravio platni profil u okviru Google naloga sa nemačkom adresom, a koristio svoju Mastercard. Uplata nije htela da prođe prvih par puta, ali to je jer sam na deviznom računu imao tačan iznos od 899 evra. Iz banke su mi rekli da moram da imam 10% više kako bi uplata prošla, tako da sam prebacio dodatni novac i posle toga sve glatko 😄

Iz ličnog iskustva, ne sećam se da sam opalio fotku i da sam dobio Blur efekat, a da nisam imao vremena da opalim sledeću,umesto nje..
Ne vidim svrhu cinematic Blur,osim editovanja starih fotki, uz obzir da P7Pro ima optičku i telephoto sa zoom stabilizacijom.

Ispravno, permutovao sam cinematic Blur sa photo Blur.

Skinut NDA.
Da li je moguće da tensor 2 "kida" ? Kažu bolja baterija nego na 1, i šatro znatno se manje greje.

Poslednja izmena:
Nadam se da će tamo u prvoj polovini sledeće godine biti Pixel 7 i kod nas na KP po pristojnoj ceni.

Ovo je sramota da nisu hteli da naprave kršteni face unlock. Na mom ,nekadašnjem, Xiaomi Mi8, face unlock je radio savršeno i u potpunom mraku. Dobićemo kompletan face unlock tek na Pixel 10. Klasika. I da im kupim telefon..
Plus fp i dalje radi traljavo kao i na P6.
GO*NARI !

900$ je previše za uređaj na kojem ništa ne radi kako treba,uz bajati SoC koji su optimizivaoi uz AI magic :D

Poslednja izmena od urednika:
Tensor 2 je ipak na 5nm, a ne 4nm... Na antutu je samo 20-ak% sporiji od 8+gen1, ali zato na grafickim testovima i duplo sporiji.
Srecom se ne greje mnogo, bar ne u Pro modelu, u vanila 7 se malo vise greje nego u Pro...

Da da. Klasični exynos iz ove godine :) kažu da je baterija gotovo ista kao na s22u.

Koliko sam video, meni se ovde sviđa samo 2,3 puta brže okidanje night moda. Sve ostale mane kod kamere su koliko vidim iste kao kod 6 pro.
Možda se na kraju sačeka i pixel 8 pro :)

Fantastika. Danasnji utisak je skroz premium. Lepsi u ruci nego Pixel 6 Pro i ako su isti materijali. Zvucnici su nazalost isti, to mi bila najveca mana. Nije i highend segmentu kao kod iPhona, Vivo, Samsung, Xiaomi ... Uopste se nije primetljivo zagrevao. G2 Tensor izgleda skroz ok - mislim i vise.
Ekran je manje zakrivljen, malo siri. Ceo sistem je apsolutno fluidnan, brz i lep. #teampixel.

Vec je i stigao neki apdejt, 77 MB.

PXL_20221012_190221928.MOTION-01.COVER.jpgPXL_20221012_190131283.jpgPXL_20221012_190200678.jpg
PXL_20221012_190124339.jpg

Ako su prošlogodišnji mogli toliko, bomba. Ja mislio oni baš loši sa baterijom. Da Pixel 7 ima 120hz, verovatno bih uzeo. Ovako nisam baš siguran. Em veličina, em 90hz.

Vrlo zanimljiva ova opcija sto videh kod Marqesa kad zoves neki automat koji ti daje opcije da biras da se prikazu odma sve na ekranu...ima li to sanse da radi kod nas?
Interesantno da i dalje opticki citac prsta ocajno radi...covece pa prastari one plus 6 kontam da je brze radio od ovoga

Poslednja izmena:
Ja kapiram da ne može lošije od ovog na mom S20. Razmazio me Oneplus 8 koji je otključavao uvek kako god da stavim prst.

Bolji je otisak mnogo, nego ga on pipa bukvalno vrhom prsta...

Meni je ovo taman kako treba...

Ako su prošlogodišnji mogli toliko, bomba. Ja mislio oni baš loši sa baterijom. Da Pixel 7 ima 120hz, verovatno bih uzeo. Ovako nisam baš siguran. Em veličina, em 90hz.

Bukvalno ne vidim razliku izmedju 90 i 120, cackam svakodnevno P6 i S22.. Izmedju 60 i 90 itekako, ali ovo stvarno ne..

Slažem se da se manje vidi izmedju 90 i 120. Na OP8 sam imao 90, ali mislim da je ovde više smooth što se tiče toga.
Razmišljam o P7, ali videću vremenom kako će se pokazati na testovima i to.

Nazad
Vrh Dno