Šta je novo?

Google Pixel 7

Ovaj mat aluminijumski camera bump, na p7 mi izgleda daleko više premium u odnosu na 7 pro, koji šljašti kao izlog, i koji će vrv stalno biti prljav od otisaka prstiju.

Prilozi

• FeXkXRGXoAERAC9.jpeg.jpg
    FeXkXRGXoAERAC9.jpeg.jpg
    51.7 KB · Pregleda: 139
  • FebE_qdVUAAP2e8.jpeg.jpg
    FebE_qdVUAAP2e8.jpeg.jpg
    66.6 KB · Pregleda: 83
  • FecQ_MYXwAMAHia.jpeg.jpg
    FecQ_MYXwAMAHia.jpeg.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 79
  • FeZ9PrdWAAIT7Lg.jpeg.jpg
    FeZ9PrdWAAIT7Lg.jpeg.jpg
    94.1 KB · Pregleda: 81
Tako je bila i sa 6 i 6 pro, mat aluminijum je mnogo lepši i bolji od ovog glossy rešenja.
Meni je generalno pro 6 primetno lepši od pro 7.

Može li neko da mi objasni zbog čega je moja matematika loša ?
Vidim, svi se i dalje lomite oko preordera.
Hajmo ovako..:
Ako poručim Pixel7Pro+Pixel Watch, Google.de će mi uredno uračunati shipping fee do Srbije, ili ne ?

2. Kada stigne do Svrbije, carina na telefon će biti 320€, dok će carina na sat biti 128€, sve ukupno 448€ ,pa još ako zaračunaju špediciju, da zaokružimo bolje na 500€.
Srbijansku carinu ne zanima što si dobio telefon gratis, oni se drže zakona ?

Na kraju balade, za skoro isti novac mogu uzeti iPhone 14Max Pro, zar ne?

Gde grešim ?

Može li neko da mi objasni zbog čega je moja matematika loša ?
Vidim, svi se i dalje lomite oko preordera.
Hajmo ovako..:
Ako poručim Pixel7Pro+Pixel Watch, Google.de će mi uredno uračunati shipping fee do Srbije, ili ne ?

2. Kada stigne do Svrbije, carina na telefon će biti 320€, sok će carina na sat biti 128€, sve ukupno 448€ ,pa još ako zaračunaju špediciju, da zaokružimo bolje na 500€.
Srbijansku carinu ne zanima što su dobio telefon gratis, oni se drže zakona ?

Na kraju balade, za skoro isti novac mogu uzeti iPhine 14Max Pro, zar ne?

Gde grešim ?
Ne možeš da naručiš sa Google Store-a i da izabereš dostavu u Srbiju. Možeš jedino da naučiš u Nemačku i da ti neko prošvercuje paket ili da odeš po njega tamo. I u tom slučaju nećeš plaćati nikakve dažbine Srbiji.

Ne možeš da naručiš sa Google Store-a i da izabereš dostavu u Srbiju. Možeš jedino da naučiš u Nemačku i da ti neko prošvercuje paket ili da odeš po njega tamo. I u tom slučaju nećeš plaćati nikakve dažbine Srbiji.
Juče sam popunio sve podatke na google.de ,sve je bio prihvatio, samo je ostalo da prihvatim transakciju. Nisam išao taj korak dalje.
Svejedno, kako god da ga poručim, ne isplati se, osim da ga neko prošvercuje.

Ja poručih na DE store, tj. dobio poruku da sam na waiting listi, odabrao 7 Pro 256GB + LTE poklon sat. Valjda će mi proći rezervacija, ima li veze što mi nije DE google account preko koga sam pravio rezervaciju ?

Svejedno, kako god da ga poručim, ne isplati se, osim da ga neko prošvercuje.
Upravo ovo, jedino da se švercuje.

A što se tiče dostave, piše lepo na Support stranici gde dostavljaju, i naravno Srbija nije navedena. Verovatno bi ti odbili porudžbinu i vratili pare, kad bi utvrdili da si poručio u Srbiju.

To mi je bilo čudno, jer nijedno polje, koje sam popunio, nije bio crveno, sve je bilo prihvaćeno. Kartica na google.de prihvaćena regularnio stigla SMS notifikacija o potvrdi i proveri kartice.
Poslednji korak je bio transakcija, na to nisam išao, jer sam hteo prvo sve da proverim.

Sta mislite o magic eraseru, unbluru i slicnim AI stvarima, to su neke stvari koje smo ja i mozda jos jedan drugar znali da radimo u PS-u od svih ljudi koje poznajem, za te stvari su ljudi donosili da im neko to drugi uradi/platili, jer je realno solidan skill fino obrisati nesto sa slike, retusirati sliku, i treba podosta vremena, a sad to radi AI skoro pa savrseno i za pola sekunde.. Koliko god je sjajna stvar, toliko me malo i plasi kuda sve to vodi..

To mi je bilo čudno, jer nijedno polje, koje sam popunio, nije bio crveno, sve je bilo prihvaćeno. Kartica na google.de prihvaćena regularnio stigla SMS notifikacija o potvrdi i proveri kartice.
Poslednji korak je bio transakcija, na to nisam išao, jer sam hteo prvo sve da proverim.
Meni iz Irske ne daje opciju na G store DE da promenim adresu dostave na moju.

Da li bi cimala carina na aerodromu ako bi mi neko doneo Pixel 7 Pro avionom? Da li bi prosao bez cimanja ili bi ga izvalili, zaustavili i naplatili nesto? :)

Da li ima neko iskustva? Hvala!
Ja skoro odneo burazeru s22u kao moj telefon. Kakvo cimanje kažeš tvoj telefon i kraj priče. Mene niko nikada nije ni pitao za bilo kakve uređaje kada sam ulazio u Srbiju.

The full list of countries includes the US, UK, Canada, France, Germany, Italy, Spain, Ireland, Netherlands, Sweden, Denmark, Norway, Japan, Australia, Singapore, Taiwan, and India.

Poslednja izmena:
Dobro izgleda macro shot.

Prilozi

• ac8xax72ycs91.jpg
    ac8xax72ycs91.jpg
    292.1 KB · Pregleda: 83
  • mfd21043ycs91.jpg
    mfd21043ycs91.jpg
    206.7 KB · Pregleda: 77
  • q509q1q3ycs91.jpg
    q509q1q3ycs91.jpg
    258.1 KB · Pregleda: 98
U Americi daju 275$ za 3xl trade-in 😱 i 100$ ps kredita. Znači manji pixel 256GB dobiješ za 325$. Ovo je odlično ako budem mogao da skoknem preko grane za suprugu.

hero-mobile@2x.f50b33bbc596f2748e38a344cfb72332.png

Buy a Google Pixel 7 or Pixel 7 Pro and claim a gift up to the value of 430€
Offer valid until 17th October 2022

UK: https://promo-rewards.com/2022launch/en-GB
DE: https://promo-rewards.com/2022launch/de-DE
FR: https://promo-rewards.com/2022launch/fr-FR

Poslednja izmena:
Pixel 6 pro kamere bas izgledaju soc naspram 7 pro. A taman sam se nalozio 6 pro da uzmem

Nazad
Vrh Dno