Šta je novo?

Google Pixel 7

Da, 1 MK5 nema smisla platiti 1000e pored boljeg i novijeg OP 12 za 850e.
Ne znam gde si našao nov Pixel 7 Pro za 500e, ja ih do sada nisam viđao ispod 680-700e. Ako je nov stvarno 500e, to je onda sasvim dobra kupovina. 👌

Da, 1 MK5 nema smisla platiti 1000e pored boljeg i novijeg OP 12 za 850e.
Ne znam gde si našao nov Pixel 7 Pro za 500e, ja ih do sada nisam viđao ispod 680-700e. Ako je nov stvarno 500e, to je onda sasvim dobra kupovina. 👌
540e na kp bez mnogo gledanja, nov 7 pro 128gb kod lika kod koga sam ja kupio moj 7 pro nov cim je izasao.
Ako zelis link javi se u dm da ti posaljem.

1000004639.png
Znatno bolja baterija posle majskog updatea. Posle martovskog je krepavao na 4h SOTa. Sad sam prešao 5h i imam još 20%. (7 Pro)

Jel ovo normalno?
Ove kolor linije u dnu ekrana?
Nisam to imao.

1000009611.png

Da, to je animacija od google asistenta (kada svajpujes iz ugla ekrana ka sredini ekrana).

Isprane i te kako
evo nek kažu ostali da li su im isprane boje kad uključe HDR za fotografije? A za video se slažem, probao u par navrata HDR video, iskreno ne kapiram poentu, užasno izgleda... Mogu da probam da uploadujem na YT

BTW majski apdejt nije donio QPR3, ne? Bzvz, ja ga čekam, da bih se vratio na stable sa bete

Ljudi, imam problem sa pozivima.
Konstantno sam nedostupan kad me neko pozove i stize mi poruka propušten poziv. Moze li to da se reši nekalo? Na mtsu sam.

Dok nisam upalio volte i odradio shizuku imao sam isti problem cesto bas, posle toga desi se mozda jednom na svaki 20- ti poziv umesto na svaki 3-ci. Mnogo pricam zbog posla pa mi je problem ali mislim i da je do mreze bilo dosta( Globaltel) dok nisu presli na MTS infrastrukturu....

Da li je to neki sw/hw bug ali kada ga punim preko wireless Xiaomi punjaca , kada ode bat na 100% tačno neće da radi double tap unlock, moram na dugme da ga probudim.

Da li je to neki sw/hw bug ali kada ga punim preko wireless Xiaomi punjaca , kada ode bat na 100% tačno neće da radi double tap unlock, moram na dugme da ga probudim.
Ako ti je za utehu double tap je generalno brljav kao i sam AOD.
Čovek bi pomislio da tako dve bazične stvari ne mogu da naprave loše xD

Ma meni na p7 to sve lepo radi samo posle punjenja to kao da mu zablokira.

Ima li opcija da se display ne pali na jedan klik jer ke previse osetljiv nego da ide double tap? Neko spomenuo gore. A ja sam corav ne mogu da nađem

Koliko vredi polovan P7, star godinu i po dana, korišćen svega mesec dva dana?
Jako skakljivo pitanje, to koliko je koriscen nije relevatno ako ti je ispao i razbio se moze i za jedan dan da izgubi totalnu vrednost :).
Znaci na kupujem prodajem pogledaj po slikama i opisu slicne telefone pa uporedi.
Parametri koji odlucuju pre svega: Slike, Ispravnost, Ogrebotine, Battery health... pa onda tek koliko je star i koriscen sto se moze po battery healthu zakljuciti...

Nigde :)
Pre par meseci mogao si da vidiš broj punjenja a sada su i to skinuli :)

Da li se neko prebacio sa iOSa na Pixel 7 pro ili bilo koji drugi i kako mu aplikacije rade u odnosu na iOS sistem, jel podjednako sve fluidno ili ima i razlike? Dugo sam korisnik iPhonea ali me mami Pixel sve vise i vise zbog baterije, izgleda i kamere...

Da li se neko prebacio sa iOSa na Pixel 7 pro ili bilo koji drugi i kako mu aplikacije rade u odnosu na iOS sistem, jel podjednako sve fluidno ili ima i razlike? Dugo sam korisnik iPhonea ali me mami Pixel sve vise i vise zbog baterije, izgleda i kamere...
Ja koristim svakodnevno poslovni iPhone 13 i 7 Pro.
Baterija na 7 Pro je samo ok, nista dalje od toga.
Ali sto se tice app i samog koriscenja 7 Pro je stvarno odlican, glatko sve itd.

Vrh Dno