Šta je novo?

Google Pixel 7

Poslednji update nije urnisao bateriju, cak je i malo bolja, dobra vest.

Imam problem sa mobilnim internetom na mom Pixel 7. Danas mi se pojavio uzvičnik pored signal bar i izgubio sam internet za sve osim za WhatsApp, Viber, Telegram, Instagram. Takođe pozivi rade normalno. Karticu sam probao u drugom uređaju, u redu je.
Da li neko slučajno ima neko potencijalno rešenje?
Hvala unapred

Ako si mts svima je tako bilo :)

To je redovno stanje. Ja sam cak mislio da je bag u ekranu (neki pixel da je pukao) ali do njih je

Je l to samo na Pixel 7 ili se dešava i na drugim uređajima?
Kad sam ubacio karticu u stari P3 radi sve normalno

Anker ako i ima kopiju, sigurno je nećeš naći u našim prodavnicama. A kad već tupimo, IKEA sigurno ne proizvodi sama punjače, nego ih neko radi za IKEA-u, pa se samo rebrandiraju.

No, izašao Android 16 beta 4, to je bitnije :) Ovo je skoro pa finalna verzija, vjeruje da će krajem maja final

Uh, ja poslah proveru za svoj pixel 7a na link i javili se da mogu da dobijem refund.
E sad, ja sam više hteo da vidim da li će naći da i moj telefon spada u tu grupu sa problemom (iako ja nemam nikakvih problema, uzet preko KP), pa sam stavio da sam iz Mađarske.
Prema mailu moguće je da uplate sredstva na payoneer nalog, ali pošto isti nemam, a nisam previše u materiji da li mislite da je moguće nešto uraditi da se dobije novac?
Ispod dajem njihove instrukcije. Pretpostavljam da verzija sa bankom neće proći jer mogu da unesem samo banku iz Srbije.
  1. If you already have a Payoneer account from Google, please reply to this email and confirm the email address associated with your account.
  2. If you don’t have an account, please follow these steps:
  • Go to LINK in your web browser.
  • Complete the registration process.
  • Enter your bank details for where you’d like the funds to be disbursed.
  1. If you have a Payoneer account that was not provided nor activated through Google, please follow these steps:
  • Click the unique link from the first step above.
  • Select “Already have a Payoneer account”.
  • Follow the on-screen instructions.

Ne znam šta su uradili sa sw ali isključio sam adaptive battery I ne vidim razliku u performansama.
Dal je realno da su toliko dobro optimizovali sve na 16 Beti...samo da ostane ovako , mada od kad sam pazario fon sve radi super 🙏🏻

Kazu ljudi da je dovoljno uraditi reset network settings i da proradi.

ja se nadam da će betu sa Material 3 Expressive izbaciti kad bude Google I/O... Ali da, baš glupo da su izbacili betu na dan kad je bila prezentacija novog UI-ja i onda trt, ništa, samo bug fixes...

Kada je Google i/o?
Negde sam video da će Color OS update da bude uz qpr1 😁

A kada se očekuje finalni android 16 ? Cenim mesec dana pre pixel 10 to jest u septembru?

Početkom juna je final 16, ovaj novi dizajn početkom septembra.

Znači novi dizajn čeka nove pixele. Logično.

pa vidjećemo, ja mislim da će sve to prije da bude, naročito za nas beta korisnike, u jednom članku se pominje "do kraja mjeseca". Google I/O je za manje od nedjelju dana

Za betu sigurno, trebalo bi da bude već u prvoj QPR Beti.

ja i dalje vjerujem da će to biti u maju... Mada, nije isključeno da će prije izaći QPR beta, nego android 16 final, misliiiim da je tako bilo sa androidom 15...

Edit: sad baš vidim:

The current Android 16 beta builds only offer a very limited sneak peek at Material 3 Expressive, but that is expected to change later this month.

Poslednja izmena:
ja se nadam da će betu sa Material 3 Expressive izbaciti kad bude Google I/O... Ali da, baš glupo da su izbacili betu na dan kad je bila prezentacija novog UI-ja i onda trt, ništa, samo bug fixes...
rekoh ja da će tad :)

Instalirao juče, sve radi OK... Samo shizuku nije htio iz prve da mi pokrene. Za sad zadovoljan, ali na neke stvari ćete se morati navići: npr ko ima sređen home screen, e sad imate još jedan bonus red na svakom ekranu da ga popunite ikonicama ili vidžetima. Ja imam 3 ekrana, to je 15 novih mjesta, malo me nervira što nisu ostavili opciju da bude kao prije, al dobro, dugoročno je ovo napredak. Drugo, koristim one themed icons, pa mi se promijenila boja, postale plave. Uspio sam da nađem približno slične, ali nije to baš to....

Vrh Dno