Šta je novo?

Google Pixel 6a

unlimited google photos u originalnom kvalitetu poseduje samo prva generacija pixela.. pixel 2, 3, 4 i 5 poseduju neograničen prostor u "storage saver" kvalitetu.. od šeste generacije je ukinut taj benefit..
Dali moze da se koristat povekje acvount-i na google pixel 4 za da imaju unlimited backup? Odnosno jedan po jedan da budat kao glavni accounti, i kako se to moze rjesiti ako neko zna.

Hvala unaprijed za bilo koji odgovor.

Iako je Maximum Capacity 90%, osetno je baterija oslabila. Skoro pa 1000 cycle count

Prilozi

• Screenshot_20260702-133933.webp
    Screenshot_20260702-133933.webp
    24.8 KB · Pregleda: 37
Uradio sam poslednji septembarski apdejt i nakon toga primetio da mi ne radi Google Pay plaćanje za Intezinu debitnu karticu, dok mi devizna kartica normalno prolazi.

Pokušao sam i da ponovo dodam debitnu karticu u Google Pay, ali se ništa nije promenilo. Čak sam pomislio da je možda problem do same kartice, međutim, kada plaćam fizičkom karticom, sve prolazi bez problema.

Up to date je, 1. avgust piše

Proveri sa check for updates - nema veze što piše da je up to date.

I ažuriranje play store verzije je uvek potrebno.

Svakim novim updatom meni neke stvari prestaju da rade.

Edit: Evo LINK ka poruci.

Prilozi

• Screenshot_20260925-091950.webp
    Screenshot_20260925-091950.webp
    29.5 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
Jutros radilo, malopre da platim kad opet iskoči ista poruka i naravno ne radi.

Meni obe Vise (Debit i Prepaid) rade normalno i posle update-a telefona pre neki dan (što mi je čudno). Telefon je updetovan na 5. septembar, a Play store na 1. avgust. Za obe ove stvari nema novijih verzija. Barem tako kaže telefon.
Screenshot_20260926-193233.webp

Nazad
Vrh Dno