Mnogo pa bitna stvar da l je up do date istog dana. 😁Je li ovo što sam čitao da 6a nema najnoviji patch tačno? Kako Google ima problem da svoje telefone sa svojim SoC drži up to date istog dana?
Em Apple nema taj problem, nego što je Microsoft taj problem rešio još 90-ih. Pri tome varijacija u HW na PC je drastično veća od varijacije na telefonima.
To je 95% stabilna verzija.Nakon par dana...
Izrada odlicna, smatram da je ova plastika na ledjima bolja izbor nego staklo. Manje klizava, a deluje kvalitetno. Veličina taman, da je malo manji bilo bi idealno. Al i ovako je ok.
Ekran je dobar, meni 60hz ne smeta. Da sam presao sa boljeg, verovatno bi mi bolo oči.
Fotke su odlične, čekam septembar i letovanje pa ću ga propisno testirati.
Telefon je brz, nema seckanja, štucanja, jednostavno radi odlicno.
Sa mrezom sam imao problem, dal je do vipa (i na proslom je vip zezao u firmi) ili je do telefona, vreme ce pokazati.
Grejanje mi je trenutno najveca "briga". Postane neprijatan za drzanje, trenutno je napolju pretoplo, obe kartuce su namestene na LTE. Mozda je zbog toga, bar se nadam.
Sto se tiče baterije. Koristim dve kartice (danas sam vip rucno prebacio na 2G only), koristim work profil (dva viber naloga, 5 mail naloga, sync svega), svaki dan po 2h razgovora... Telefon skinem sa punjaca u 5i50 i stavim ga na punjac i 23h, dan zavrsim sa 20-30% baterije. Nije lose.
Ubacio sam android 13 b4, dal sam trebao da cekam stabilnu verziju. Nisam pametan.
Ja sam pisao iznad da imam iPhone XS koji je dobro ocuvan, i dobijam za njega 250. Sad me vuce da kupim na oglasima ovde u Nemackoj neku 8cu izgrebanu za 100-nak evra ali ne polupanu i dobijem 200 EUR u trade in-u. XS prodam regularno na oglasima jer mislim da mu je to realna vrednost...Ја ћу га приордеровати највероватније иако ми још ништа нису одоворили за процену нокије (корњо) комуникатора. За полупану ајфон осмицу Гугал нуди 163 евра, слушалице које се добијају су на КП 90 тако да испада да ме телефон изађе 200 еври.
Ок је овај телефон за три главе, али стварно не знам ко је луд да за ово да 450 евра поред обичне шестице
Meni jeste, jer je jedini razlog da kupim Pixel. iOS me malo nervira sa svojim glupostima, ali mu bar update nije problem.Mnogo pa bitna stvar da l je up do date istog dana. 😁
Mada svakako bruka za Gugl.
Baš ne zanima poređenje sa mi9t, ako te ne mrzi da napišeš?Samo da se upišemo, uzeo juče. Da je za nijansu manji bio bi savrsen. Mada i ovako je ok velicina. Presao sa mi9t.
Ako može mi punjač onda super pošto već imam jedanImas u mi store za 2k, 33w usb c + usb A.
Ja ga punim sa punjacem od samsunga (mislim da je 25w), svako jutro stavim u 6h ujutro na punjac (baterija 35-40%) i za 40min se napuni do 80%. Pa opet ujutro nanovo.
O 0 do 100 bi trebala da se puni malo ispod 2h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari