Poručio juče Anker 20W Nano pro 511.Ja sam za moj P6a uzeo ANKER POWERPORT III NANO 20w brzo ga puni(rapidly), dok sa punjacem od A52 je samo "charging".
Pogledajte prilog 396338
Isto se i meni desava, i sad vidim da na sluzbenoj kartici imam aktiviran VoLTE... Pošto koristim svoju eSim, i sluzbenu u telefonu.Da, bas tako. Nisam ni ja to znao za tu foru. Nego imam drugara koji radi u MTS-u, pa sam preko njega dosao do ljudi iz tehnicke podrske i od njih saznao za to. Totalna glupost, ali posle gasenja VoLTE-a , sve ok.
Kakav je ovaj telefon sad posle svih apdejtova? Na oglasima ga ima za 320 330 evra, pa kako se ponaša sada, baterija, kamera...
Ima da se iznenadis, bas kompletan telefon. Ja ne igram igrice. Al pozivi, viber, wa, mail, fotkanje... Ja koristim dve kartice i work profil za sluzbeni broj (smucilo mi se da nosim dva telefina) opet na work profilu imam one drive sync, viber, dva maila. I na kraju dana baterija na 50%. Prvi pixel i apsolutno preporuka.Ne očekujem spektakl za te pare, ali ako radi kako treba dovoljno je
To je baš moja upotreba, još ako su i fotke ok super...Ja ne igram igrice. Al pozivi, viber, wa, mail, fotkanje... one drive sync, viber, dva maila.
Krenula voda na usta, što zbog lokacija što zbog kamere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari