Šta je novo?

Google Pixel 6

Jel imao neko neki ekstremni battery drain skoro? Evo sad mi je baterija odbrojavala brze od sekundi, znaci imao sam 30%, i onda 29, 28, 27, sve do 5 dok nisam ubacio na punjač, za 15ak sekundi sa 30 na 5%.. Pre neki dan se isto desilo jer umesto alarma dočekao me mrtav telefon..

Jel se pominjalo nesto mozda, znam da ovo moze biti do milion stvari..

Edit:

Nasao neku temu na redditu gde kažu istu stvar i da im se baterija nabubrila kod ekrana, sad gledam i meni isto krivi se ekran malo na cosku.. Sjajno
Menjaj sto pre, koliko znam nadute baterije mogu da se zapale.

Poznati problem kod 6 i 6a serije, ode baterija. Ako imaš nekog da ti dovuče je iz DE, nova je oko 45e. Neki random servis verovatno oko 30ak evra da je zameni i to je to. Mada cenim da možeš i sam.

Imao sam isti takav problem pre dve godine, pisao sam na temi, otisla baterija. Provrti par strana unazad ako hoces i dalje da koristis taj telefon. Naruci bateriju preko aliexpress i zameni je u servisu kod arene, kosta oko 4,5k dinara da ti zamene bateriju i zalepe nazad displej.

Popi*deo sam i uzeo Pixel 10 istog dana na KP 😀 Planirao sam to ionako negde na leto (bilo bi 4 godine Pixela 6), al ovo je malo ubrzalo proces. Sad ne znam dal da se zezam sa porucivanjem baterije i popravkom, eventualno da poklonim nekom posle..

Popi*deo sam i uzeo Pixel 10 istog dana na KP 😀 Planirao sam to ionako negde na leto (bilo bi 4 godine Pixela 6), al ovo je malo ubrzalo proces. Sad ne znam dal da se zezam sa porucivanjem baterije i popravkom, eventualno da poklonim nekom posle..
Исто се размишљам али ми делује да сам одлучио да га поправим скроз и да га користим ко навигацију за моторин, након скоро четри године рада заслужио је мало уживања

Evo ja probao android 17 beta 3 na P6P i nema 5G. Verzija: yettel_rs-77000000002.74 2025-11-12

I sad ko ***** ne rade pozivi a radi LTE. Vidi se domet tj pun signal I LTE, al kad pozovem, spadne na H pa se izgubi mreza. Kaze iskljuci airplane mode. Naravno da je iskljuceno, probao reset networkinga, 5g, 4g mreze birao, disable/enable 2g fallback, sad moram da se vratim na zadnji android I da skinem betu.
EDIT: nisam jedini

Nazad
Vrh Dno