Šta je novo?

Google Pixel 6

Ja bih još dodao:

• kamera baguje sa vremena na vreme
  • zvuk nekada secka
  • sa vremena na vreme donji deo ekrana kao da izgubi osetljivost pa je nemoguće koristiti tastaturu
  • power dugme ume da ne reaguje
  • nekada se jačina zvuka čudno ponaša
  • esim u većini slučajeva ne radi kako treba

Ako već ima toliko bagova po forumima, daj da i ja dodam neke. ***, loš telefon...
Šta to znači da "eSim u većini slučajeva ne radi kako treba" ?

Ne znači ništa, više sam ironično napisao sve ovo.

Ne postoje ti problemi, napisao sam samo zato što se stalno ovde provlači kako postoji gomila kojekakvih bagova na ovom pikselu a koje niko od nas koji ga imamo ovde na forumu jednostavno nemamo.

Telefon sa esim i sim u isto vreme radi najnormalnije.

Definitivno samsungov modem nije najsjajniji, otud i grijanje i eventualni problemi. Ova generacija Pixela nikad jeftinija, pixel 6a spao na 350$. I to govori nesto valjda, ali opet solidan tel.

Ne postoje ti problemi, napisao sam samo zato što se stalno ovde provlači kako postoji gomila kojekakvih bagova na ovom pikselu a koje niko od nas koji ga imamo ovde na forumu jednostavno nemamo.

Aha ;) ....... Ja sam imao ozbiljnih problema sa ispadanjem iz mreže tamo negde u decembru-januaru ali su to sredili.....i taj FP, po mom mišljenju ne radi kako treba i dalje...ali dosta su ga "utegli"... Nakon prelaska na A13 i posebno nakon sept updejta sam imao primetno veću potrošnju baterije, ali sam ga dva-tri puta restartovao ( savet sa nekog foruma ) i sada se stabilizovala potrošnja na staro ;)

Nisam rekao da 'lazete' vec da ocigledno nema dovoljan broj ljudi pixel na ovom forumu otud je i uzorak mali i ne bas najmerodavniji. Ali tih problema ima i ovde, vrteo sam celu temu skoro :)

Nisam rekao da 'lazete' vec da ocigledno nema dovoljan broj ljudi pixel na ovom forumu otud je i uzorak mali i ne bas najmerodavniji. Ali tih problema ima i ovde, vrteo sam celu temu skoro :)
Zato bi iko komentarisao telefon koji ne poseduje! Ja i dalje stojim iza toga sto sam rekao da me je Xiaomi za dve godine služio bez greške, dok ih je kod drugih korisnika bilo, a sada evo na pixelu 6 ja ih imam, dok vi ih nemate. Znaci baterija se greje u toku punjenja i odmah se wi-fi izgubi i dok se ne ohlati nista od neta. I opet ce neko reci da ga prodam, pa kome da uvalim nesto sto nije ispravno, ne bi ga detetu da, a ne da ga nekom prodam... Ja kada navedem neki problem ocekujem da mi neko pomogne,a svede se sve na podjebavanje, "uzmisaomibrate " i ostale fore...

Kolika ti je temperatura baterije kada se puni?

Gsam battery monitor, free verzija pokazuje temp. Ima i drugih aplikacija sigurno, ja ovu imam.

Proveri koja je najveća temp pa đotni ovde, da uporedimo.

Kod mene je oko 34-36 stepeni kada se puni, u onom kornjačinom oklopu od futrole (tough armour).

Kolika ti je temperatura baterije kada se puni?

Gsam battery monitor, free verzija pokazuje temp. Ima i drugih aplikacija sigurno, ja ovu imam.

Proveri koja je najveća temp pa đotni ovde, da uporedimo.

Kod mene je oko 34-36 stepeni kada se puni, u onom kornjačinom oklopu od futrole (tough armour).
45c je i ne smem da imam zaštitu, gledam da ga ostavim na neku hladnu podlogu dok se puni... Nemoguće ga je drzati jer su rubovi sa strane vreli, a i ne koristim ga tokom punjenja da mu jos i procesor ne diže temp. U pozadini verujem da sam ograničio sve moguce... Fora je sto na mom radnom mestu je max temperatura do 0c, a jos i nemam mrezu na radnom mestu i on je onako blago topao... U cemu je fora ne znam...

45c je i ne smem da imam zaštitu, gledam da ga ostavim na neku hladnu podlogu dok se puni... Nemoguće ga je drzati jer su rubovi sa strane vreli, a i ne koristim ga tokom punjenja da mu jos i procesor ne diže temp. U pozadini verujem da sam ograničio sve moguce... Fora je sto na mom radnom mestu je max temperatura do 0c, a jos i nemam mrezu na radnom mestu i on je onako blago topao... U cemu je fora ne znam...

45 ja nisam nikada imao, ni kada sam bio na moru (pisao sam o tome).

Si probao sa više punjača?

45 ja nisam nikada imao, ni kada sam bio na moru (pisao sam o tome).

Si probao sa više punjača?
Znam šta si pisao,citao sam... Ma nisam probao, imam mi ostao od redmija 33w punjac pa ga sa time punim... Ili hm? Da probam neki slabiji, imam od wiko bekog starog fona jedan punjas, ne znam dal ima 10 snage.... Svakako je Google blokirao brzo punjenje pa mi ni ovaj brzi ne znaci nista,a i puni ga 2 sata... Nije mi na pamet pao taj stari punjas najobicniji... Tnx

Znam šta si pisao,citao sam... Ma nisam probao, imam mi ostao od redmija 33w punjac pa ga sa time punim... Ili hm? Da probam neki slabiji, imam od wiko bekog starog fona jedan punjas, ne znam dal ima 10 snage.... Svakako je Google blokirao brzo punjenje pa mi ni ovaj brzi ne znaci nista,a i puni ga 2 sata... Nije mi na pamet pao taj stari punjas najobicniji... Tnx
probaj da obrišeš memorijske prostore svih aplikacija koje imaju veze guglom (gms, play store, google, webview etc), restart, pa proprati kako će se ponašati.

Super, nema na čemu. Žao mi je što Ringke ne pravi tu foliju za običan 6, ali sam našao sličnu od druge firme.

Foliju nisam još uvek stavio, nju ću za vikend kad budem slobodan.

Nije tajna. 29000 Wona iliti oko 21€.

Al se greje P6 pro, 45 stepeni lte + Viber video poziv...
Screenshot_20220916-154114.png

Na 4g zna da se zagreje ako se forsira, već se pisalo o tome.
To mu je ujedno u mojoj glavi i najveća mana, ako to srede na p7pro biće super, mada ne verujem:)

Mogu li da budu uključene dve esim kartice ili samo jedna kod Pixela 6?

Ja sam isključio samo "digital wellbeing". Imam utisak da je bolji standby drain.

Isključio sam ovo juče, pa ćemo videti ima li efekta.

Da li sam nešto utripovao, ili ovo stvarno radi nisam siguran, ali ovakvu temp nisam nikada imao niti ovakav stb drain (1% za 3 sata).

Prilozi

• Screenshot_20220919-134457.png
    Screenshot_20220919-134457.png
    225.7 KB · Pregleda: 35
Da da. Meni je uveče za 6h skinuo 3%.
Ali videćemo ovih dana da li je placebo.

Tebi računica nije validna jer najviše drži taj prvi procenat? Na njemu nekada imam 25min sot-a :)

Videćemo, kažu da se baterija drastično poboljša, mada sam i ovako imao 6h sot (+/-).

Samo džaba ovo ako sada neke funkcionalnosti više ne rade, svašta nešto su tamo u tekstu naveli.

mislim da mi nista od nabrojanog nije bitno :) to jest nista ni ne korisitm od toga.. a i svakako su ovo samo nagadjanja, pitanje sta stvarno nece raditi kako treba, ali tu smo mi da testiramo :)

"It will affect adaptive battery and charging. It will affect adaptive connection. It will affect any of your bedtime mode stuff. It will affect anything like Fitbits or fitness watches and all that type of stuff and I'm sure there's quite a bit more. It really is unfortunate that we have to turn these features off in order to be able to use our phone."

Od svega, ja sam podesio "Focus mode" pod "Digital wellbeing", neka aplikacija za posao, da mi ne zvrnda posle radnog vremena - i radi kao i pre :)

Toggle off 2 features

Ja čekam 7 Pro, da vidim šta će on da kaže, ali sudeći po dosadašnjim leak recenzijama i reakcijama iP14Pro/Max vs 13Pro/Max korisnika ,ne vidim zašto bi se Google upirao da tu sad nešto menja..

Vrh Dno