Šta je novo?

Google Pixel 6

Mozda i najlosiji Pixel do sada. Glomazan, Exynos chipset, a najbolje se prodaje..

Jedino su dimenzije problematične (naravno, i čuvena Gugl kontrola kvaliteta).
Po svemu ostalom je ubedljivo najkompletniji Pixel do sada (što i nije bilo mnogo teško postići), zato se i prodaje dobro, mada je svakako i hajp odradio svoje. Većinu korisnika ne interesuje mnogo koji je čipset unutra, ako uređaj radi kako treba.

Drugar presao sa OP 8T na Pixel 6 pa sam imao prilike malo da ga isprobam. Upeglali su softver za sve pare, radi neverovatno glatko i ne vidi se razlika izmedju 120hz na 8T i mom S20FE i 90hz na Pixel 6, a bio sam ubedjen da cu odmah da primetim (ali npr. kad se udje na Instagram odmah se primeti da je 90).
Animacije su tako dobro uradjenje da nemam reci.

Drugar presao sa OP 8T na Pixel 6 pa sam imao prilike malo da ga isprobam. Upeglali su softver za sve pare, radi neverovatno glatko i ne vidi se razlika izmedju 120hz na 8T i mom S20FE i 90hz na Pixel 6, a bio sam ubedjen da cu odmah da primetim (ali npr. kad se udje na Instagram odmah se primeti da je 90).
Animacije su tako dobro uradjenje da nemam reci.
Softver im je u beta fazi kao i ceo Android. Evo i u februarskom apdejtu ponovo problemi.

Ok, ako mozes da opises koje probleme imas kao korisnik uredjaja...
Ja sam sinoc instalirao februarski update, iskreno ne vidim ni neki problem ni poboljsanje na pro modelu...

Vidim 6 pro u nemačkoj danas 830e. Nije to loša cena kada se pogleda šta ostali nude za sličan novac

Kod mene standarda priča, uvek kada je popust na pixelima u De ortak mi je u Srbiji :) kada su cene regularne eto njega gore :)
Ništa, šta pre uleti ... S22 ili pixel 6 pro

Ja i dalje merkam sta da kupim do nekih 800e max na kp, do sada sam se dvoumio za s21 ultra i iphone 13, ali posto vidim da je cena pocela da pada pixela 6 pro, ubacio sam ga u ovu novonastalu "trilemu" i sad jos gore ne znam sta cu, pixel mi je lepsi, i pouzdaniji, tako mi deluje na prvu ruku, kamere gledam isto, mada sve je to dobro, stvar ukusa, malo me muci baterija samo, ali vidh da je kroz apdejtove poboljsana baterija na 6 pro, ili se varam ?
Ako neko ima 6 pro, moze da mi dobaci utiske telefona, celokupne, a pogtovo baterije, hvala :)

Pouzdaniji?

Pixel nikako ne moze da bude pouzdaniji pogotovu sto im je ovo prvi čip koji sami prave….a svakom prethodnom pixelu je nesto falilo….i kvalitet izrade im je bio dosta ispod samsunga i appla

Pixel nikako ne moze da bude pouzdaniji pogotovu sto im je ovo prvi čip koji sami prave….a svakom prethodnom pixelu je nesto falilo….i kvalitet izrade im je bio dosta ispod samsunga i appla
Prvenstveno sam mislio na apdejtove i podrsku softvera kada sam rekao, bagovi i te gluposti ne gledam bas, jer svaki telefon koji sam imao, imao je to, s vremena na vreme desi se ali mi ne smeta, samo me najvise interesuje baterija, kako se pokazala od korisnika na ovom forumu, jer na yt i ostalim clancima, citam jedan pozitivan a jedan negativan komenta, te mi to nije merodavno, dok ne cujem od nasih ljudi

Instalirao sam odma 12L cim je bilo online za 6 Pro. Ceo sistem radi brze - mislim da su smanjili animacije, da i FP reaguje dobro 👍🏻

Hehe :) Ocu.. ako stignem posto vec delim na twitter, de forum i eng.
Bas sam ovih dana prodo par, opet se nakupili. Otiso je Mi11 Ultra i Mix 4.

Poslednja izmena:
I dalje velik telefon za mene, nažalost.

Nazad
Vrh Dno