Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Ja sam blago rečeno odusevljen P6 Pro modelom. Genijalan telefon u svakom smislu.
Softver im je u beta fazi kao i ceo Android. Evo i u februarskom apdejtu ponovo problemi.Drugar presao sa OP 8T na Pixel 6 pa sam imao prilike malo da ga isprobam. Upeglali su softver za sve pare, radi neverovatno glatko i ne vidi se razlika izmedju 120hz na 8T i mom S20FE i 90hz na Pixel 6, a bio sam ubedjen da cu odmah da primetim (ali npr. kad se udje na Instagram odmah se primeti da je 90).
Animacije su tako dobro uradjenje da nemam reci.
Upravo tako....FP je i dalje problematičan...ostalo radi....Ok, ako mozes da opises koje probleme imas kao korisnik uredjaja...
Ja sam sinoc instalirao februarski update, iskreno ne vidim ni neki problem ni poboljsanje na pro modelu...
A pixel 6 589e.Vidim 6 pro u nemačkoj danas 830e. Nije to loša cena kada se pogleda šta ostali nude za sličan novac
Ako si procitao celu poruku, rekao sam tako mi deluje na prvu ruku, nisam rekao da jeste, i ne namecem misljenje, tako mi samo delujePouzdaniji?
Prvenstveno sam mislio na apdejtove i podrsku softvera kada sam rekao, bagovi i te gluposti ne gledam bas, jer svaki telefon koji sam imao, imao je to, s vremena na vreme desi se ali mi ne smeta, samo me najvise interesuje baterija, kako se pokazala od korisnika na ovom forumu, jer na yt i ostalim clancima, citam jedan pozitivan a jedan negativan komenta, te mi to nije merodavno, dok ne cujem od nasih ljudiPixel nikako ne moze da bude pouzdaniji pogotovu sto im je ovo prvi čip koji sami prave….a svakom prethodnom pixelu je nesto falilo….i kvalitet izrade im je bio dosta ispod samsunga i appla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari