Šta je novo?

Google Pixel 4a

Meni je baš žao što su odustali od XL modela. Ovaj običan mi nekako malen, a već sam razmišljao da uzmem većeg kao zamenu za Nokia 7 Plus.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

I ja sam razmišljao o XL ako bi bio po prihvatljivoj ceni. Sad da vidim hoće li biti nešto od jeftinog Oneplus, ili mi ne gine jurenje nekog pretprošlogodišnjeg flegšipa...

Verovatno su zato i obustavili razvoj tog modela, mnogi bi kupili upravo Pixel 4A XL pa bi bila ugrozena prodaja novih flagship Pixel telefona, i aktuelnih i serije 5.

Kad izbacuju 5?

I ja sam razmišljao o XL ako bi bio po prihvatljivoj ceni. Sad da vidim hoće li biti nešto od jeftinog Oneplus, ili mi ne gine jurenje nekog pretprošlogodišnjeg flegšipa...
I ja sam gledao taj jeftini oneplus al em ce cena biti jaca, em kamera nece biti na nivou pixela..makar tako kazu preliminarna saznanja.

Лично ћу сачекати Пиксел 5. Код 4а не могу да сварим онај punch-hole [emoji19] Али коме то не смета мислим да ће врло радо купити телефон. Ионако у брду Андроида један од ретких са топ камером а да није цигла.

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk

Лично ћу сачекати Пиксел 5. Код 4а не могу да сварим онај punch-hole [emoji19] Али коме то не смета мислим да ће врло радо купити телефон. Ионако у брду Андроида један од ретких са топ камером а да није цигла.

Pa ako mu bude ta cena od 299dolara ( naravno ne kod nas) nema mu se sta zameriti

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Može li tu da bude neke velike razlike u autonomiji u odnosu na s10e exy koji ima skoro identičnu bateriju?

Naravno, Snapdragon je znatno optimizovaniji po pitanju potrosnje.

Latest Google Pixel 4a leak hints at wireless charging support

Pixel-4a-Metal-Kickstand-Phone-Case-6.jpg

https://www.androidcentral.com/latest-google-pixel-4a-leak-hints-wireless-charging-support

Pixel-4a-Essential-Zero-Slim-Clear-Soft-TPU-Case-2.jpg

https://www.esrgear.com/products/pixel-4a-metal-kickstand-phone-case/

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li sam 3% fotografija uradio sa telefoto kamerom. Dok sam sa širokom napravio 50%.

Послато са SM-N970F уз помоћ Тапатока

@Alulard Ni ja to ne volim, ali covek zivi u UK pa je razumljivo 🙂

Inace, po meni je širokougaona prakticnija i zanimljivija od telephoto. Mada, naravno, lepo je imati sve tri na jednom mestu.
I da, ovaj FP polozaj je zakon.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Najbolji položaj FP senzora je na On/Off dugmetu sa strane, kao kod mnogih Sony Xperia. Omogućava otključavanje telefona bez uzimanja istog u ruke, a radi bolje od švajcarskog sata.
Pozdrav

E vidiš, po meni je to najgori položaj koji može biti na telrfonu ali ukusi i potrebe se razlikuju

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Meni je najbolji polozaj fp napred. Prednost toga najvise vidim dok vozim a tel je u drzacu, kad se ugasi ekran fp pozadi je beskorisan za brzo otkljucavanje,taj sa strane isto.

Najbolji položaj FP senzora je na On/Off dugmetu sa strane, kao kod mnogih Sony Xperia. Omogućava otključavanje telefona bez uzimanja istog u ruke, a radi bolje od švajcarskog sata.
Pozdrav
Ja imam sa strane na s10e i nije da mu je položaj idealan. Meni lično je najbolji napred u fizičkom dugmetu dok je to postojalo.

s10e on Tapatalk pro

FM Balkan, исти телефон сам до недавно користио и слажем се да је најбоља варијанта да је са предње стране али испод екрана.

Poslednja izmena:
Kad ce vec? [emoji3] Lepo izgleda na fotkama u ovom caseu.

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

Navodno, 13. jula predstavljanje, a 6. avgusta bi trebalo da bude pušten u prodaju, ako u međuvremenu ne dođe do novog odlaganja. Nadam se da neće, jedan od rijetkih telefona u posljednje dvije godine koji mi se čini kao bang for the buck.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Google Camera iz kutije, sve radi i nema cimanja, ne zavisi se od klinaca koji prčkaju i moduju gcam apk kad nađu slobodnog vremena.

Poslednja izmena:
Najprirodniji polozaj za FP je napred. Em je podjednako dostupan za desnoruke i levoruke, najlaksi je za pristupiti kada je telefon polozen, i ne postoji mogucnost slucajnog otkljucavanja.
Stoga je najbolji FP racunajuci pristupacnost i brzinu bio onaj ispod ekrana, dok nije otisao pod ekran.
Ovaj ispod ekrana ima priblizne karakteristike, i po meni je najbolji trenutno, iako mu manjka brzine i apsolutne preciznosti.

Ovaj sa strane ima samo prirodan polozaj za desnoruke, i za otkljucavanje prilikom hvata telefona, a nenamerna otkljucavanja su mislim cesta.

Ja sam na s10e podesio palac desne ruke i kažiprst leve i apsolutno nemam zamerku na otključavanje koju god ruku da koristim.

s10e on Tapatalk pro

Tehnicki gledano, kada izadje 2023. god. cena od 350 eur i nece biti tako povoljna.

Na kraju će ga pretvoriti u Pixel 5 i ćao...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Telefon ni sad nije ništa posebno, digla se prašina jeftin pixel kao da će nuditi sve što i pun model. Jedino su dimenzije zanimljive, što bi moglo da privuče neke i ništa više.
Druga bi priča bila da ga ima kod naših operatera uz neki manji paket, ovako je baš nezanimljiv...

Nazad
Vrh Dno