4K/60fps snimanje je definitivno prehajpovana opcija ali to ne znaci da nisu trebali da omoguce takvo snimanje, pod uslovom da IMX363 senzor podrzava isto, odnosno verzija koju koriste P4/P4 XL.
Inace i ja izbegavam 60fps snimanje jer deluje neprirodno (ma koliko to nekima cudno zvucalo), koristim samo za potrebe za koje bih koristio i akcionu kameru. Sto znaci nekoliko puta mesecno a inace veoma cesto koristim kamkorder ali 4k 30fps/24fps HDR, jer mi je cilj da snimci izgledaju sto prirodnije i uz cinematic efekat.
P4/XL nisu promasaj nego su u skladu sa ocekivanjima i Nexus/Pixel receptom koji Gugl odavno koristi, nista cudno. I dizajn moze da prodje, ovo uopste nisu ruzni telefoni, mozda ne deluju (izvestaceno) futuristicki i cyber ali u sustini samo nastavljaju Pixel dizajn niz. Hardverski su ok, sve u skladu sa ocekivanjima i ne znam zasto su neki ocekivali cuda na tom polju. Mane su vec poznate, pre svega 64Gb, nedostatak ultra-wide kamere i jos neke qlovske Gugl odluke.
Guglfon klasika, retko ko ce ih kupiti/koristiti u Srbiji, ne zato sto su losi vec iz niza dobro poznatih razloga.
Sta bi na kraju za 90Hz, radi samo u odredjenim aplikacijama/igrama ili konstantno?