Vremenom će taj radar dobijati dodatne funkcije.. pored toga tu je i da uključi face unlock pre nego što je to moguće bez takvog rešenja( najbolji i najbrži face unlock na svetu )
Deluje kao nepotrebna stvar ali nije tako u praksi
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sta je ovde cudno? 9t je po dizajnu 3 godine ispred Pixela 4.^^
"Retko odvratan telefon" - sent from Mi9T :d
Mi9T je maneken za ovu mesavinu ajfona i samsunga s8/s9 [emoji14]^^
"Retko odvratan telefon" - sent from Mi9T :d
Ne znam sta da mislim. Nije neki upgrade u odnosu na trojku. Ladno izbacili i wide selfie iz 4-ke. U Severnoj Americi sa ovom cenom nema sta da trazi pored iP. Da je tu ultra-wide, veca baterija, dual-sim, 4k60 sa stabilizacijom pa i ajde nekako...
Sent from my SHT-W09 using Tapatalk
To vise zvuci kao obican gimmick za ovu godinu,a sta ce sledece,kada senzori mozda odu ispod displeja ili Apple implementira prvi krsteni fp ispod istog? Gugl ce morati da ih prati,nema vise izgovora za bezele od 2 cm,to ce sledece godine da deluje tragikomicno. I to kazem ja,koji nisam alergican ni na notch a ni na bezele,niti mi je dizajn presudan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Face Unlock nije nista dalje od savremenijeg gimmicka, a o bezbednosti mozete da sa zavaravate samo, kada se poredi u odnosu na FP. I sam Apple ima diskretnan info na svojim stranicama o "mogucim" bezbednosnim i prakticnim nedostacima kada je Face Unlock u pitanju. Neko je spomenuo "postene" FP senzore ispod ekrana, kako jos ne postoje - pa ne postoje ako si koristio one na Xiaomi modelima od 300e, koji btw iako opticki imaju vec sada minimalnu marginu za greske, i za pola sekunde su sporiji od standradnih, da ne spominjem one ultrasonicne kakvi su na Note 10 recimo.
I to sto je otkljucava "brze" je zapravo Apple filzoofija marketinga, jer su identicnu plasirali tokom promocije novih modela na konto 30% brzeg Face Unlock-a u odnosu na prethodni model, dok su svi bili "WOW!" A ako ce taj soil senzor vise omogcuti da otkljucas telefon namerom pre nego potezom onda stvarno ne vidim zasto bi nekome smetao, osim onima koji bi da ga ishejtuju.
Imam skroz drugačije mišljenjeOvi iz Gugla kao da ih zabole za departman telefonije[emoji1787]. Pazi oni misle da je potrebniji telephoto. Inace dizajn je dobar pogotovo ova 2 sa mat ledjima. Ne kapiram crni uopste sa staklom pozadi?!
Da startuje sa manjim 499$ i vecim 599$ usrali bi se od prodaje. Ovako ce biti najneprodavaniji Pxl verovatno.
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari