Šta je novo?

Google Pixel 3

Ako bude 300-350e okej, ali ovako teško da će proći.

Hahaha, ali kako su taktički pokazali prednji deo samo u crnoj boji i sa tamnom pozadinom, da se ne vide bezeli ogromni..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja bih dao i 500e za XL ako bi imao dual sim, 3.5mm (navodno hoce), pristojan zvuk, ip68, ekran lako citljiv na suncu. Dizajn mi odgovara, cak vise neko iskrivljeni ekrani, pilule itd. Na otisak pozadi sam navikao na S9+, a ispod ekrana jos nije sazrela tehnologija. SD710 i vise nego dovoljan posto ne igram igre... Kamera jedna, ali vrhunska mi je ok. ToF bi dobro dosla napred zbog face unlock u mraku, ali to su vec puste zelje.

+ dobiješ 3god sw podrške . Faktički bolja kupovina nego pixel 3 xl :)

^Ne bih mogao da koristim isti telefon 3 godine. :D Mada ako se nastavi trend sa *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*skim pilulama i poluproizvodima od FP, mozda i bih. :)
Samo nesto ne verujem da ce biti dual sim, a to mi je zbog odlazaka u inostranstvo prilicno potrebno, ali ako je Apple uveo dodatni e-sim, zasto ne bi i oni...

Predstavljanje za nekih 6h :)

Sve se zna sem cene za EU , po meni ovo su dosta dobri uređaji , 3god sw podrške + kamere kao na pixel 3..

Kamera je veliki plus, samim tim sto ovde stavljaju iz p3 kapiram da ce p4 imati bar dual cam. Procesor na xl modelu ce biti top zs sve casual korisnike i dobri ekrani sa dobrim baterijama. Samo cena verujem da ce biti 379 za manji i 479$ za xl model, pa dok dodje do nas bar 500e da se ne brukamo [emoji23]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ja racunam 450e manji a veći 550e u EU. Videćemo

I onda dođu na to da su ti novi osakaćeni modeli samo 100e jeftiniji od punokrvne braće u EU, što je žalosno truda i cimanja

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Steta sto prednja kamera nije ista kao na 3, a i sto nema dual sim i bar neki IP6x. U tom slucaju bi bio odlican za mene. 3XL je u DE 590e, pa ne verujem da ce ovaj biti 550, ali videcemo za 3 sata...

Znači ništa od prodaje u Evropi ? Očekivano

Kako nema u Evropi? Sta je Engleska?[emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Google store Nemačka
https://store.google.com/de/config/pixel_3a?hl=de-DE

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
af38723720e11926d8b6eef1096c805a.jpg

Poslednja izmena:
Uh lepa cena. Novi Nexus 5x u najavi :)

Uh lepa cena. Novi Nexus 5x u najavi :)

Ma kakvi. Mid range procesor, izgleda kao htc iz 2016, cena kod nas 450-500e. Za te novce mnogo boljih telefona ima.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Slažem se, teško *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*. Ne vidim svrhu ovih telefona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima , ali ne i bolje kamere :)

Brzo će on na oko 300,350e. A ko hoće stabilan mob sa sw podrškom od 3god i brutalnom kamerom nema šta drugo da traži

Steta sto je prednja kamera losija nego na 3. Druga mana je nedostatak ip67, ali verovatno mu ne smeta ako malo pokisne, pa to i nije neka mana za 400/480e.
Zadnja kamera vrhunska, baterija, ekran, softver... Zvuk pristojan, stereo (mada ne pravi, ali ok), 3.5mm izlaz... Izgleda da ima i dual sim, ali nano + e-sim. Slabiji SoC prosecnom korisniku koji ne igra igre nece smetati. Malo duze obradjuje HDR+ fotografiju, ali koliko sam shvatio samo fotografisanje je instant...
Jedan od mojih glavnih favorita za kupovinu.

Jedino za 300e, 350e max. To što kažete, vadi ga kamera i softver.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Bas jadno i zastarelo izgledaju,veliki minus za Google...

Ni ja ne vidim neku svrhu ovih telefona, jedino ga ta kamera izvlači.

Napokon su vratili klasicnu navigaciju na android q :)
uploadfromtaptalk1557271013870.png

Iskopirali Xiaomi sa fsg :d

Vrh Dno