Šta je novo?

Google Pixel 3

Ljudi kakvo vam je iskustvo koriscenja P3 sa strane softwera, dal im a nekih lagova, glitcheva, ne promisljenih stvari?
Nisam koristio ni jedan Pixel telefon do sad ali od onoga sto procitam i vidim po netu nekako mi deluje da je ceo P9 update vrlo zbrzan i nepromisljen (slicno kao L5 sto je bio, pa ga je tek M6 ispeglao kako treba)
Nekako mi i ceo gesture navigation deluje jeftino i ne bas razvijeno u odnosu na konkurenciju, pa kakvi su vasi utisci iz prve ruke?

Poslednja izmena:
Ljudi kakvo vam je iskustvo koriscenja P3 sa strane softwera, dal im a nekih lagova, glitcheva, ne promisljenih stvari?
Nisam koristio ni jedan Pixel telefon do sad ali od onoga sto procitam i vidim po netu nekako mi deluje da je ceo P9 update vrlo zbrzan i nepromisljen (slicno kao L5 sto je bio, pa ga je tek M6 ispeglao kako treba)
Nekako mi i ceo gesture navigation deluje jeftino i ne bas razvijeno u odnosu na konkurenciju, pa kakvi su vasi utisci iz prve ruke?
Mogu ti reci sa stanovista korisnika Pixel 2-ke (isti je sw) i to nema veze s vezom sta ljudi pricaju. Nijedan bug, nijedan problem sa sw. Jedino sto mi button mapper nekad pravi problem sa active edge-om, ali to je zato sto nisam root-ovan, a pravo da kazem i mrzi me da otkljucavam bootloader i brisem sve iz telefona.
Glavni razlozi zasto koristim Google telefone jeste sw i kamera.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

@qrjak druže pie sam koristio dok je bio u beta fazi i tada je sve letelo i nikakvo štucanje nije bilo. To što su gestures polužalosno osmišljenje je nešto sasvim drugo.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Zna li neko kakvi su ovo Pixel telefoni što nude u nekim prodavnicama u BG? Mislim, da li je sve regularno, ima li garancije? Isti telefon u jednoj radnji cijena 1000 a u drugoj 870 evra. U pitanju Pixel 3.

Full dark mode napokon. Zanimljivo

Android Q

[YOUTUBE]u6L8Q61N4fM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
@SretenBG gde si, javi se da te hvalimo [emoji4]

P.s. gledaj odma da rootuješ da ne prođeš ko ja [emoji6][emoji106] ...ili odma ovaj android q, eto dark teme i na stock androidu [emoji56]

Evo dok sadlm sve podesio, treba malo vremena. Uradjen root i sve ostalo. [emoji3]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Kakav je ovo odmor za mozak posle svih telefona za koje dadoh novac :) Iskreno sam oduševljen. Kamera, fluidnost, standby potrošnja, modovi. Brutalno dobro moram priznati.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Lepo radi za sada. Jel sam ja lud, ili su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i iz gugla izbacili led za notifikacije?

Haha ladno tel nema ni led...pa jel ima još nege ip da kopiraju majko mila?!

Jesu izbacili, jedina stvar koja mi malo ide na živce. Doduše AOD mi nekako dosta manje troši ovde pa sam kao prešao preko toga.

Power of night sight :)

Poslednja izmena:
Jel koristi neko edge sense plus? Ovaj edge squeeze konačno sad ima neku svrhu.

Jel koristi neko edge sense plus? Ovaj edge squeeze konačno sad ima neku svrhu.

Ја никако да се наканим да је скинем и истестирам, додуше на у12+. Јави ако си нашао какве паметне пречице које ће заправо искористити ове додирљиви телефоне

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Pa nasao sam. Jedan kratki sam stavio da mi prebacuje zvuk na vibraciju, a duži screenshot.

И ја сам ставио тај дужи да ради скриншот, међутим у доста апликација и ситуација неће да га одради (нпр када зумирам нешто прстима и тада одрадим стисак

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Meni za sada radi u svakoj aplikaciji. Sviđa mi se sto mogu telefon da prebacim u silent i dok je telefon zakljucan.

Jel koristi neko elementalx kernel i high brightness mode app? Ja sam ubacio čisto da vidim kako ce telefon da se ponaša u odnosu na stock kernel. Samo zbog ovog high brightness moda se isplati preći na elementalx kernel. Jedino logicno objašnjenje zašto ga google nema u stock kernelu je zbog manjeg pixela koji ima LG panel koji ne podržava high brightness mod. Razlika je nebo i zemlja.

Koliko dugo se puni baterija na 3 XL? Videh 2 razlicita testa na netu...

I mozda je malo van teme, da li Pixel 3XL lite sigurno dolazi na trziste ili ce izaci samo Pixel 3 lite?
XL lite navodno ne bi imao notch, a imao bi 3.5mm i iste kamere kao 3(XL). :)

Puni se oko dva sata sa 5V 2A. Ne koristim punjač što ide uz njega, pretpostavljam da bi bilo brže.

Na phonearena pise 123min sa njegovim punjacem. Videh uzivo kako se potpuno "iskljuci" notch (ne kao kod vecine da sat i ostalo ostanu gore na crnoj podlozi), jos da ima 3.5mm koji svakodnevno koristim...

Odličan je pixel za sada. Ravan ekran je pravo olakšanje za korišćenje. Ja koristim ceo ekran, ali imam system wide dark mod, a i većina aplikacija ima dark interfejs, tako da notch kao i da ne postoji.

Poslednja izmena:
Za mene bi morala potpuna hide notch opcija, ne bi mi pomogao nikakav dark mod... :d

Čini ti se. Kad bi video kod mene setup, promenio bi mišljenje sigurno. [emoji6]

Ne verujem. :D Inace taj notch me je zgrozio uzivo jos u oktobru kad sam ga cackao u jednoj prodavnici. Kopao mi je oci tih par minuta. U tim trenucima sam svom S9+ oprostio zakrivljen ekran i losiju prednju kameru od Pixelove. A ekran, ne racunajuci notch, je odlican 10/10.

U verziji kad je zamaskiran meni ne smeta. [emoji4]
Sve ostalo je vrh i jedina zamerka mi je sto nema dual sim, i što baterija nije bar 4000mah.

Da, bas steta sto nema dual sim, a za mene i 3.5mm. Jos nisam naleteo na odgovarajuci uglasti (90°) type C to 3.5mm. Notch se srecom moze anulirati, a baterije nikad dosta, uvek moze veca. :)

Samo da pohvalim bateriju, nisam ovo očekivao posebno kad je dve trećine vremena na lte.
3cbc85bbd58b59078429e21ff817ce47.jpg

Vrh Dno