Šta je novo?

Google Pixel 3

I 4gb je dovoljno. Ne znam zbog čega bi telefon imao 6 ili 8 ili 10gb?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Kad se oduzme ram koji zauzmu sistem sa svim svojim procesima i GPU, ostane oko 2 i nesto GB slobodno.

Na 6GB telefonima to bude 4 i nesto GB, prakticno duplo vise memorije za aplikacije, naravno da znaci. Izmedju 8 i 6 je manja razlika nego izmedju 6 i 4, 10 je vec apsolutno nepotrebno.

Čisto da bude future-proof. Kad su mu već nalepili toliku cenu.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pixeli nemaju nekih preteranih problema, osim cene. To je i dalje odličan telefon.

Ček jel ti nisi gledao prikaze na internetu ili? Počev od roze linije na ekranu (od koje je ogroman deo s7 edge telefona oboleo), pojavljivanje softverskog notcha iz čista mira gde god po telefonu, ogromne vibracije kada je telefon pojačan na max i pucketanje u zvuku, očajna autonomija, izbacivanje iz aplikacija i reload (pojedini su napravili scenario gde i posle bukvalno dve aplikacije počinje da puca) itd...povrh svega u srb ga ne možeš ni uzeti sa validnom garancijom. Hvala što ću da dam 1000+ eura za tel sa ovakvim startnim problemima.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Roze liniju je prijavio MK. Nisam čuo za druge slučajeve.
Što se RAM-a tiče najviše treba igricama. Standardne aplikacije nisu toliko gladne za memorijom, osim možda kamere koja non-stop skuplja slike.
Taj bug sa notchom će ispraviti, a kad sam već kod notcha to mi je drugi nedostatak. Prosto, nemam nameru da platim telefon sa notchom. Meni je to ekstra ružno.

Da, baš je sjajan...dve godine stari s8 izgleda lepše, modernije i ima manje bezele! Notch neću da komentarišem, pogotovo ne ovaj na pixelu 3xl!

Gde je notch na malom pixelu?
Kad god izađe novi pixel, uvek neki problemi u startu. Onda prođe neko vreme, ljudi pazare i budu zadovoljni.

Sigurno da je Samsung kompletniji uređaj za manje para ali I pixel ovako namerno osakaćen će naći kupce kojima će to biti baš ono što su i hteli.

Pixel je sjajan, sa 1 kamerom i prespremnim softverom sije konkurenciju.

Sad je bar veliki izbor telefona i svako traži šta mu odgovara ali osim kamere ne vidim šta je toliko dobro na ovom telefonu da bih ga i uzeo u razmatranje pored konkurencije, paprena cijena bez validne garancije uz mnogo problema i falinki, meni lično i bzv izgleda, ne znam kod nas osim ljudi koji imaju para za bacanje ko bi uzeo ovaj telefon u razmatranje

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

240fps mislim da ima, 960 znam sigurno da nema ;)

Vidim ovde samo 120fps, što nisu fotkali u 240fps, kod iPhone-a piše, ovde nema ni 4k 60fps ni 240fps u 1080p... Strasno.

Ovo iz Momenta sigurno znaju...

9f5202d894ea878e20aaeef69b0d943f.jpg

Poslednja izmena:
Za dve nedelje stize iz USA pa cu podeliti iskustvo... imao sam pixel 2 i ne ocekujem ne znam koliko bolji telefon jer smatram da, za moje kriterijume nema bolji telefon ni od dvojke na trzistu, sve po malo bolje, ja sam za da probam. Xl me svakako nije zanimao zbog dimenzija koje nisu interesantne meni, plus naravno notch odvratni.

@Djilkos

Ima 240. Barem p2 ima

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Znam ja da dvojka ima, ali trojka izgleda nema :d

Danas sam ga dobio...Što se tiče izrade, veličine...meni potpuno odgovara....na žalost, tek ću za dan dva moći da se pozabavim kamerom ....ovih nekoliko slika deluje ok....malo se mučim...jer prelazim sa Iosa na android...ali...biće ok .
Ovo je bilo ...tek da se pohvalim[emoji3]
e82bdf00838300bec4d6ac4309941910.jpg

edit....*mjau**mjau**mjau*...ne znam kako da smanjim sliku :(

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Slike me najmanje zanimaju, tu znam da neće da omane, sve ostalo je zanimljivije da čujemo iz prve ruke ;)

Pa ne znam sta te zanima......ja ne igram igrice i sl.....ekran je zaista dobar...ali ja nemam cime da ga poredim...osim sa mojim starim iphone 6s....od njega je bolji....telefon tj ledja su mu je gladka....odmah sam stavio zastitu za ledja....aplikacije se otvaraju jako brzo...nije se zaglupeo za ovih tri cetiri sata.....Heos aplikacija me je malo zezala...moguce je da je do mene....izvanredno lezi u ruci.....ja zista ne mogu one velike telefone da koristim...pre cu da nosim laptop sa sobom ;) Svidja mi se i ogoljeni android...poslovni telefon mi je samsung J5......ovaj leti u odnosu na njega......ali to i nije neki uspeh....sistem se isto brzo dize...nema ono mrcvarenje....
Ludilo je sa ovim usb c ulazima......morao sam da uzmem novi kabl za punjac za auto
......

Poslednja izmena:
Svaka cast svakom ko uspe da koristi I navikne se na ove nove gestures na Pie...najgluplja opcija od kada postoji Android; nadam se samo da nas nece primoravati da je koristimo!

Pa.....čestitam[emoji6]
Neka je sa srećom....
Svaka cast svakom ko uspe da koristi I navikne se na ove nove gestures na Pie...najgluplja opcija od kada postoji Android; nadam se samo da nas nece primoravati da je koristimo!

Ipak si uzeo? @proday

Pa.....čestitam[emoji6]
Neka je sa srećom....

Ipak si uzeo? @proday

E drugari, da ne dođe do zabune, uzeo sam xiaomi mi8 od sreleta na koji se bez problema nabacuje stock pixel rom i radi 90% kao originalni p3 (uključujući i gcam uz night mode), a imam duos opciju i 6gb rama [emoji4]

I meni je to strasno glupo. Valjda ce ostati opcija klasicna 3 tastera. Kad sam cackao 3XL u prodavnici, notch me je zgrozio vise nego na slikama, ali ovaj gesture me je dokrajcio!

Ne znam da li moze da se iskljuci gestures I vrate naw tasteri kao ovde na mi8?...ili korisnici p3 osudjeni na propast?
90daf372e517dbeac58637bed93b1bfb.jpg

Osuđeni na propast. Ako se malo pročita ova tema upravo sam ja te gesture najviše pljuvao .. najgore od svega totalno su bez poente i dosta sporiji od klasičnih dugmića.
Ali za godinu dana ima da ih svi implementiraju bez opcije za nav dugmiće.. zato sam i pisao , bilo bi lepo da se pojavi novi igrač i ponudi svoj os. Google je gori od applea

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

@fkloznica od ovog home swajpa mi je još gori vodoravni recents!

Nazad
Vrh Dno