Ček jel ti nisi gledao prikaze na internetu ili? Počev od roze linije na ekranu (od koje je ogroman deo s7 edge telefona oboleo), pojavljivanje softverskog notcha iz čista mira gde god po telefonu, ogromne vibracije kada je telefon pojačan na max i pucketanje u zvuku, očajna autonomija, izbacivanje iz aplikacija i reload (pojedini su napravili scenario gde i posle bukvalno dve aplikacije počinje da puca) itd...povrh svega u srb ga ne možeš ni uzeti sa validnom garancijom. Hvala što ću da dam 1000+ eura za tel sa ovakvim startnim problemima.Pixeli nemaju nekih preteranih problema, osim cene. To je i dalje odličan telefon.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Prosto, nemam nameru da platim telefon sa notchom. Meni je to ekstra ružno.
Svaka cast svakom ko uspe da koristi I navikne se na ove nove gestures na Pie...najgluplja opcija od kada postoji Android; nadam se samo da nas nece primoravati da je koristimo!
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Pa.....čestitam[emoji6]
Neka je sa srećom....
E drugari, da ne dođe do zabune, uzeo sam xiaomi mi8 od sreleta na koji se bez problema nabacuje stock pixel rom i radi 90% kao originalni p3 (uključujući i gcam uz night mode), a imam duos opciju i 6gb rama [emoji4]Ipak si uzeo? @proday
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Svaka cast svakom ko uspe da koristi I navikne se na ove nove gestures na Pie...najgluplja opcija od kada postoji Android; nadam se samo da nas nece primoravati da je koristimo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari