Šta je novo?

Google Pixel 2

Ma to koristim samo kad kolega ode u Kinu pa treba da se dogovaraju nabavke.

Mali update...

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
dd3622ce508e9c72dd2722aa36064341.jpg
6ea72cf49f40d323247cc5760de6a94b.jpg

Poslednja izmena:
Koliko ti je star telefon? Ako se dobro sećam, ti si medju prvima kupio 2 xl. Reklo bi se da baterija nije nimalo degradirala.

Kako dobra baterija a nije 4500 mAh? [emoji23]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Kupio sam ga početkom februara ove godine.. 7 meseci.

Trenutno je baterija na 7% SoT je 7.45. Postaviću novi screenshot kada padne na 2-3%. Ekran je na 50% osvetljenja. Nemam burn-in.

Update na 2%. 8h1min

6cd8d6b816fcfd7b0caf0e319bd24e65.jpg
d65f3cfe369add2edfcc9501bb01830e.jpg

Poslednja izmena:
Au...pa ovo je bolesno dobro!!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ovo deluje sasvim dobro. Jel realno da je toliko bolja baterija?

Uključen je bt, lokacija, mobilni podaci i ono prepoznavanje muzike dok je u sleep stanju.

Stvarno je dobra baterija. Napunjen je do 90% pošto sam zurio.

pazario pandu :)
napokon, da probam i ja ovo čudo. prvi dojmovi nakon 24h su odlični, jedino što me živcira su ovi slučajni dodiri na rubu ekrana, dosta često mi se desi.
kameru nisam stigao još isprobati da valja, ovo što je slikano je super. baterija bez problema čitav dan, iako nisam silazio s njega.
naručio sam ovaj case https://www.ebay.com/itm/Google-Pix...var=601314292472&_trksid=p2060353.m2749.l2649, s tempiranim staklom se neću ni zamarat tražiti, s obzirom da je zaobljen ekran.

Koliko si ga platio ako nije tajna ? :)

Može i neko poređenje sa prethodnim telefonom :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Prije ovoga sam imao nokiu 7+ nekih 10ak dana, i prije toga 7+ iphone nekih godinu dana.
Baterija na ovom je u rangu ovih gore, al telefon je nekih 48h tek kod mene prerano je suditi još.
Kamera, bar portrait mode je možda previše oštar za razliku od iphonea, u idealnom svjetlu, po mračnijim uvjetima je dosta bolja kamera na ovom.
Meni je trenutno baterija i kamera n1 kod telefona sta gledam, ovaj to ispunjava.
Ekran je pravo dobar na pixelu, jedino ovi rubovi me živciraju i slučajni dodiri.
Ako te jos sta zanina pitaj, a cjena ovog je bila oko 500€ nov vakum, bez garancije ( ubiti ima garanciju al njemačku, dakle nema je)

Hvala :)
Odlična cena nema šta .. bila neka akcija u nemačkoj ili ? Ako je neki sajt u pitanju može li njegov link ? :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Domaci oglasnik, nije neki site njemački. Lik prodavao, ja na vrijeme reagirao i eto.

Ma ae beži, pa kao da ima 7000mAh. [emoji2]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

:D
Baterija je bilo jako dobra na oreu, ali pita je to jos dodatno unapredila.

Naruci sam ovu masku s ebaya stigla za 15ak dana, odlična je.
U dzep klizi glatko, ne izvrće dzep kad se vadi, može se i na ekran okrenuti ne dira ekran površinu, kamera je isto zaštićena. Dosta je tvrda plastika, i nije maska preglomazna, a ni pretanka, prozirna je, i mob se lako stavlja i vadi iz nje.
10$

https://m.ebay.com/itm/Google-Pixel...mQ&var=601314292472&_rdt=1&varId=601314292472

Dođe i ona vezica uz nju

Inače, prezadovoljan telefonom, od kamere, brzine, baterije i svega. Jedina mana slučajni dodiri kad tipkam, izgleda da zaobljeni ekrani nisu za mene.

Poslednja izmena:
Drugar danas kupio polovnu pandu pa sam je malo cackao.
Svidja mi se, sve je dobro, ali kao da nesto fali.
Kvalitet izrade je dobar ali imam utisak da to nije najvisa moguca klasa, dugmici sa strane nisu toliko kliktavi, pogotovo power dugme. Lepo lezi u ruci i velicina mi je savrsena.

Zapao mu je ekran sa plavim tint-om ali to mu ne smeta, za njega je bitno da je Pixel :D Tako da ni ekran nije ostavio neki wow utisak na mene, barem sto se bele boje tice i vrlo izrazenog prelamanja plave. Ono sto me iznenadilo su zaobljene ivice ekrana koje mu bas daju neki smek, mnogo su mi se svidele. Pored njega je moj 5X sa ostrim 16:9 ivicama delovao zastarelo.

Takodje, 9.0 pie nije bas najsrecnije uradjen, barem sto se tice geatures-a, ios je to mnogo bolje i lepse resio po mom misljenju.

Ali zato portrait mode kida :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel moze neko ko ovaj telefon poseduje bar 6 meseci da napise kako je zadovoljan sa kamerom u nocnim uslovima???

Koristim malo krace, ali ako ti je iskustvo slikanja pri slabom osvetljenju najbitnija karakteristika ovaj telefon je najbolji za tebe. Generalno kamera mu je fantasticna.
Jel moze neko ko ovaj telefon poseduje bar 6 meseci da napise kako je zadovoljan sa kamerom u nocnim uslovima???

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Imam 2XL nekoliko meseci i sto se mene tice, ja sam prezadovoljan. Nisam neki foto manijak da slikam svaki dan nesto, ali kad slikam uvek ispadne dobro po mojim merilima.

Pa koja se tebi najvise svidja :D

Ljubičastu.

Haha realno; ako on ne zna, kako mi da znamo za čoveka [emoji6]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Je l' dobio ko oktobarski update? Meni ne dolazi, a mrzi me da brisem adb (starija verzija, a inst. sam sistemwide) da bih sideload-ovao.

Mani se sistem update-a, pričaj kako radi nova gcam :)

Nazad
Vrh Dno