Šta je novo?

Google Pixel 2

Primera radi na ovo:
8df91f0c228cb3be788e9e0acfb0d991.jpg

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Obzirom da je na s9, kontam da i dalje nije jasno čoveku...trebao si staviti oreo vs p sliku ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nemam ss sa 8.1 :D
Da, da na DP3 i radi odlicno za sad, mada ima sitnijih bagova, poput DND moda koji ne radi uvek kako je zadato :D

Jel imaš weather widget na lockscreenu I ambient display? Meni se ne pojavljuje uopšte.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
f4684eb4eeded03a4f2f5dab50289170.jpg

Poslednja izmena:
Ne sećam se više. Navodno su to sad ispeglali tek na dp3. E sad, ja sam radio dirty flash, mozda to zeza.

Hvala :)
Da definitivno ovaj DND ima svoju volju na DP3 :D

Pitanje za vas sa P DP3, jel moguće promeniti plavu boju za upaljeni quick settings kada se spusti notification?
I da li je obavezan onaj swipe geasture dole ili možemo da stavimo normalni nav bar kao na prethodnim verzijama?

Sent from my Pixel using Tapatalk

Uvek je plavo. Može standardni dock da se prebaci ako ti se ne svidja novi fazon.

Sve naopako - gde ne treba da prate trendove oni prate (obrva), gde treba oni neće (jedna zadnja kamera) :)Df-FOpEVQAE_uVV.jpeg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ovo nije obrva, ovo je glava...i to glavudža!!

I to kolika obrva.. Ne u širinu nego je mnogo izdužena ka dole..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Došlo vreme da Samsung pravi najlepše telefone. [emoji23][emoji16] Eh a kad se setim onih plastikanera. [emoji16]

Šta ćeš, na greškama se uči ;)

Samsung nije ''ucio'' na greskama (kada su dizajn i kvalitet materijala kucista/izrade u pitanju) nego koristio nedostatak prave konkurencije/hajp posle SGS I/II pa do S6 i zaradjivao na fanbojima. Naravno da su mogli da naprave mnogo lepse i kvalitetnije telefone (posebno SGS 3/4/5) ali im je ocigledno bilo jasno da ce ostvariti sjajnu prodaju-zaradu i sa ruznim kucistima od jeftine plastike, sa raspad lajsnama itd.

A sto se notch-a tice, pomirite se da ce ogromna vecina smartfona posedovati tu ''inovaciju'' i to je to, do nekog sledeceg trenda :)

Poslednja izmena:
Pomirio sam se sa tim da telefon sa istim nikad neću kupiti.

U cemu je fona sa dual camera sistemom? Ako govorimo o portret modu, ovaj na pixelu radi savrseno.
Napisacu detaljan utisak o pixelu 2, nakon ovih par nedelja koriscenja.

Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока

Možda eto wide angle ili zum. Ali zum realno nikad mi nije zatrebao.. Samo wide angle podržavam ostalo nema smisla.. Videli smo da pixel 2 radi bolje portret mod od svih dual camera telefona.

Taj wide-angle svi živi koji testiraju telefone više vole nego telephoto, ali za sada ga nema nigde osim na lg-u.

Kakva bi perverzija bila pixel 3 sa 2 zadnje kamere i wide-angle opcijom :)

Poslednja izmena:
Zamisli jos jedan lg-nexus/pixel. Neka neka :D

Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока

Kakva bi perverzija bila pixel 3 sa 2 zadnje kamere i wide-angle opcijom

Ne, perverzija bi bili Pixeli sa 3 zadnje kamere, dve primarne da rade kao na XZ2 Premium uz HDR+ (bukvalno bi kvalitet fotografija bio blizu pravih premium kamera sa 1'' senzorima) a treca moze da bude ta ultra-wide ili kvazi-telephoto, meni je svejedno :) Mada verovatno je ultra-wide ipak korisnija, ovako za zezanje, uz hdr+ bi i 1/3'' senzor bio vise nego dovoljan.

Ali ne verujem da ce se takvi Pixeli pojaviti uskoro, dual cam setup ce dobiti sigurno ali verovatno ce to biti ona sa Pixel 2 + dodatna ''telephoto'' sa malim senzorom.

Ih sad 3 kamere, 2 je već bilo realno...
Telephoto nula bodova :)

To bi u stvari vise bile 2 kamere, bez obzira na 3 sociva pozadi. Primarna bi radila na osnovu kombinacije dva senzora (2x1/2.3'' sa f1.8 npr.) uz zaseban procesor za obradu i uz hdr+ mislim da bi to bila jedina kamera bolja od Nexusa/Pixela, posebno u low-light uslovima gde jedino i moze da se ostvari vidljiv napredak. A dodatna kamera moze da bude ultra-wide sa 1/3'' i uz hdr+ kvalitet bi bio bolji od onih sa LG G ili V serije (distorzije bi ostale sto je neizbezno kod takvih sociva).

Poslednja izmena:
Samo nek oni još dodatno unaprede i ovako savršenu kameru sa pixela 2 i meni je treba ništa više.

Čisto sumnjam da može bolje od ovoga bez dodatnih forica sa dve kamere (čisto eto wide angle ili slično zezanje).. Inače, najbolja kamera na telefonima je u Pixel-u, bez razmišljanja to mogu odmah da kažem.

Vrh Dno