Šta je novo?

Google Pixel 2

Aj da ne pravim ražanj dok je zec u šumi; ako za par dana ne ode pixel, tu sam da vas gnjavim :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Mamiš me @Proday sa ovim pixelom a nisam hteo ovaj manji. Stavljaš me na muke. [emoji28]

Meni je najveca mana tog manjeg baterija. Preziveo bih i manji ekran, ali bateriju nikako.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Što misliš da je loša baterija? Kačio sam ss, devojka sa svim žderačima ima preko 6h sot. Mislim nije sjajna, ima boljih, ali nije sada ni katastrofa (baterija). [emoji16]

Ajde trgujte da malo oživi tema. [emoji4]

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Prevashodno zbog malog kapaciteta. Plus brzo punjenje koje ce unistiti svaku bateriju kroz godinu, dve, koliko bih npr. ja koristio telefon.

Uzmeš adapter za usb c i puniš preko običnog punjača ako ti je to briga. Ne znam da li može da se isključi fast charging, nisam čačkao. Na Samsung telefonima može. A sad kapacitet jeste mršav...

Uzmeš adapter za usb c i puniš preko običnog punjača ako ti je to briga. Ne znam da li može da se isključi fast charging, nisam čačkao. Na Samsung telefonima može. A sad kapacitet jeste mršav...
Imam gomilu adaptera (6p mi je drugi usb c telefon), ali nikad nisam razmisljao na takav nacin :D

@joca89 za tebe 470e (šta ćeš bolji mamac). Taman i tema da nastavi u dobrom smeru

Joco ako ce ti pomoci u odluci, i ja se lomim da li da ga uzmem :D

Ahhaha. To te Proday časti ako mi proda venčanicu. [emoji23] Realno dobra cena. Sorry za off moderacijo, prebacićemo se na pm ako bude zainteresovanih.

Strašno. Koji je to uopšte odnos ekrana, nekako mi izgleda previše izduženo za 18:9 format.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

da, bas su oba ruzna, ovaj manji jos ok, ali ta dva zvucnika ili sta su vec, Ovaj veci te dve kamere a izmedju zvucnik. Ko zna mozda je samo do fotografije i svetla koji pada pod nekim uglom sa kojim sve osvetljava, pa da izgleda ruzno telefon.

Poslednja izmena:
DedVtD5WkAEwtoP

qxP9F5F_d.jpg

Ovo je wall sa prve slike :)
https://unsplash.com/photos/p9uoncKSnho/download?force=true

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sve ,sve ali ponovo lg oled. Toliko im je stalo da ustekaju koji evro da je to prosto haos. Ajde da su pixeli jeftini pa da čovek i razume , ovako..

Ne slušaju vapaje sa ovog foruma :D
Samo pokazuje koliko je priča oko displeja na Pixel 2 XL bila napumpana ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Svakog momenta se sve više zaljubljujem u ovaj manji!

I opet, toliko prostora dole a oni stavljaju notch. iPhone X ak vec ima notch nema prostora dole.
Zasto je to braon dugme sa strane?

@slavisaj pa on/off kao kod pixela 2 ;)

Pre će samsung u oglase kontam! ;)

Neće, neće, kad te Piksla nije u startu kupila, neće ni sada, fale tebi ti dodaci što život znače kod Samsunga, klik ovo i gotovo, klik ono i gotovo, svašta nešto na klik, a Piskla klotara ko klotara, dok namestiš i opet to nije to na klik kao ovamo. Znam te :d

Company is said to talk with Foxconn as potential manufacturer

The display also will have a notch -- or a cutout -- at the top. The smaller model will look similar to the Pixel 2 and won’t include the notch or edge-to-edge look, said the people, who asked not to be identified because the plans aren’t yet public.

The notch, or cutout, at the top of the new larger Pixel’s screen won’t be as wide as a similar feature on the iPhone X, but is noticeably taller, according to the people. Google aims to eventually remove the bezels completely in a future Pixel, but is retaining the notch and chin this year to keep stereo speakers on the front of the phone, the people said.

Dakle obrva zabava za jednu godinu i to na jednom od 2 pixel 3 telefona :D

https://www.bloomberg.com/news/arti...ave-offered-uber-3-billion-but-talks-crumbled

Google really is going it alone: there are two Google Pixel 3 devices in the works, both based on SDM845.
One has "new display hardware", both are built by Foxconn - not HTC, LG or whomever.
Launch timeframe is Aug/Sep 2018.

https://twitter.com/rquandt/statuses/1001908321484509184

Poslednja izmena:
Vrh Dno