Šta je novo?

Google Pixel 2

@joca89 ne bi bilo u redu da ga dobiješ za iste novce koliko si dao i za ženin...ipak je ovo 128gb ;)

Nego da se vratimo na temu; daj neko tutorijal kako se rutuje android Pokemon (P) @SretenBG

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ispruži se Joco za dodatnih 70 evra i reši ga muka. [emoji3]

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Ako je otljucan bootloader, onda preko fastboot-a ubaciti twrp i iz njega instalirati magisk i to je to.

Može netko tko je koristio S8 plus ili S8 reći usporedbu max svjetline na suncu, kako se Pixel 2 xl nosi vani? Jesu podjednaki ili?

Pixel 2 xl možda za nijansu slabiji...znam da je sreten imao s9+ i p2 xl jedan pored drugoga na suncu i delio mi impresije ;)

Samsung ima jače osvetljenje i tu nema mnogo priče. To je znači da je na pixelu slabo, ali na direktnom suncu ćes svakako primetiti razliku.

Da, sa tim da je čovek ovde pitao za s8(+) koji je verovatno nešto malo slabiji od s9

Ne verujem da je ovo u setingsima vezano za izgled pixel3.
Mada uskoro izlazi Lenovo z5 koji će slično izgledati pa ćemo videti kakva su tu rešenja odrađena :)

Kao što rekoh , ne miriše na dobro :)
Apple = Google

97ef37d70098123903e8d1b0877e19d5.jpg

Ako to i baterija budu jedina razlika (da ne stave više rama i kamera u xl), meni odlično. U principu imaće svako da bira ko šta voli.

Ako sad vidimo da je moguce napraviti telefon samo sa tankim okvirima oko ekrana, ne znam zasto jednostavno ne okrenu donji deo da bude gore a gornji dole. Tako bi se izbegao Notch.

Onda ne liči na iphone x, a to je očigledno svima cilj... [emoji849]

Ako sad vidimo da je moguce napraviti telefon samo sa tankim okvirima oko ekrana, ne znam zasto jednostavno ne okrenu donji deo da bude gore a gornji dole. Tako bi se izbegao Notch.
Ne prstiš fabulu radnje :)
Za 2 nedelje (11. jun) izlazi Vivo Apex (možda će se zvati i Nex)

60VmFqGy_o.gif

Telefon bez ivica sa senzorom za otisak prsta u displeju ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Žvaće se nex. Valjda će imati s660 u sebi i kameru na donjem bezelu koji je veći od gornjeg . Znači nešto slično mix 1.

Čeka se Lenovo z5 5tog juna :)

A koji je onda ovaj?

Vivo Apex - Snapdragon 845 i 8GB RAM-a
crop.php

vivo-apex-concept-phone-13.jpg

Vivo has revealed that it is holding a launch event in Shanghai, China on 12th June where it will launch the Vivo Apex smartphone. Now, it seems that the company has decided to rebrand the smartphone and thus, the Vivo Apex could launch as Vivo Nex.
Recently, the device was spotted being used by a passenger on a subway, revealing that the phone will come with a 3.5mm headphone jack, which is placed on the top side. We already know that the phone features a 5.99-inch OLED display with COF technology. Further, the ambient and proximity sensors are embedded under the display.

Ima da izbace jaču i slabiju verziju ...

Vivo Apex to Launch as Vivo Nex, Will Come in 2 Variants: Reports

Now, new reports claim that the commercial name for this truly bezel-less device is expected to be Nex, and it is set to launch on June 12 in China. Furthermore, a new leak claims that the Vivo Nex may come in two variants - one with the pop-up camera and one without.

https://gadgets.ndtv.com/mobiles/ne...nts-snapdragon-processor-front-camera-1858894

Poslednja izmena:
Nex. Ovaj sa leve strane na ovoj slici . Selfi kamera na istom mestu kao kod mix2, vidi se kada se malo zumira slika.
Mada na videu gore izlazi selfi kamera , možda radi sa 2 selfi ili je ono dole proxy sensor :)

d481cda0809074021144b22a91b65a1a.jpg

Poslednja izmena:
Nego da se vratimo na temu, jel postoji šansa da ja na Androidu O namestim font sa androida P?...nije problem ni rutovan telefon ako je neophodan.

Ne prstiš fabulu radnje :)
Za 2 nedelje (11. jun) izlazi Vivo Apex (možda će se zvati i Nex)

60VmFqGy_o.gif

Telefon bez ivica sa senzorom za otisak prsta u displeju ...

Upravo zbog tog telefona i pisem ovo ( proizvodja telefona bez bazela ), sto znaci da donji deo sada ne mora da bude tu zbog onih konektora za punjac i tako to. Sto znaci da moze da bude gore zbog tih senzora, i kamere.

Poslednja izmena:
Pa može, ali pitanje je da li hoće :)
Nadam se da bar jedan pixel 3 neće imati obrvu ...

Nego da se vratimo na temu, jel postoji šansa da ja na Androidu O namestim font sa androida P?...nije problem ni rutovan telefon ako je neophodan.

Može imaš temu na xda kucaj Google sans twrp, pa flesuj.

Pa može, ali pitanje je da li hoće :)
Nadam se da bar jedan pixel 3 neće imati obrvu ...

Google Pixel 3 Rumors: Everything You Need to Know
https://amp.tomsguide.com/us/pixel-3-rumors,news-26647.html
Jedan ima obrvu, drugi nema, bar sudeći prema ovim informacijama.
Iako pišu da liči na iPhone x (taj sa obrvom ocigledno) mene oblikom podsećaju najviše na novi HTC u12 + (naročito ovaj bez obrve), a imaju i dva frontalna stereo zvučnika; eto tu su završile godine istraživanja i inovacija HTCa, odnosno njihove usavršene komponente.

Morao bi jedan po jedan font... Trebalo bi ti vremena i vremena svaki font da iskucas i promenis. Ovo je brze, nego da pushujes u system.

Ok. Tnx za info druže. Ukoliko rešim da ostanem na p2 da znam da upucam prvo twrp pre rutovanja onda ;)

Ne moraš twrp uopšte da instaliras. Preko fastboot-a ubacis twrp, istaliras magisk ili bilo koji drugi zip fajl i kad uradiš reboot ostaje stock recovery. Tvoj izbor.

Možeš i privremeni taj, ali ja sam uvek za permanentni.

Nazad
Vrh Dno