Šta je novo?

Google Pixel 2

Ja skapirah da si pitao kad izlazi finalna verzija. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Obnovio sam ženu, a ja se zlopatim sa s8. [emoji4] Dobar pixel, nema šta. Očekivao sam lošiji ekran ali je ovo sasvim pristojno.
7304789d3f04be7a09c50dfed8d4b9aa.jpg

Pa taj manji ima Samsung panel koji je super, problem je xl gde je p-oled od LG-a koji se nije baš proslavio.

Kukali su i na manji zbog kalibracije boja ...
Posle je Google uveo opcije i sredio to softverski na oba telefona.

A veći XL imaju yooyo i Sreten i kao što vidimo nikome ne smeta plava nijansa, jer normalno ne gledaju displej pod uglom od 15 stepeni :)

Još je interesantno to da ti što su bili najglasniji oko ove teme (u početku, posle je već pao "real review") dan danas nose Pixel 2 XL, što se može videti na njihovim tviter nalozima :)

Moraće Google da uloži u marketing i sredi dostupnost ako misle da imaju par % tržišta ...

Poslednja izmena:
Ma znam da ima Samsung panel, ali opet nisam očekivao da je kvalitetan, jer su bili dosta ravnodušni na internetu prema njemu. Ovo je generacija s7 amoled-a vrv. Sramota me da slikam sa s8 pored pixela, ovo je bruka kako slika. [emoji16]

Obnovio sam ženu, a ja se zlopatim sa s8. [emoji4] Dobar pixel, nema šta. Očekivao sam lošiji ekran ali je ovo sasvim pristojno.
7304789d3f04be7a09c50dfed8d4b9aa.jpg
Opa, blago ženi ;) Retkost za videti ios free damu danas...pa još sa pixelom...respect! Super je ekran, jedino fali malo svetline na direkt suncu, ali boje, oštrina i sve ostalo je top notch ;)

@Šumadinac ja kod sretena na xl nisam video uopšte blue tint...možda za nijansu promeni više u odnosu na s9+ ali ni blizu onoga što je pokazivano po internetu u startu.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pa to je i poenta priče, moraće Google da više uloži u marketing :)

Poslednja izmena:
Delim mišljenje, al za početak nek izbace p3 sa malo više future izgledom i opcijama + pojačanom baterjom i bez problema, lako ćemo za ostalo ;)

@joca89 neka proba žena selfi kameru u portrait modu. Biće oduševljena garantovano. Drugarice sa jabukama će da crknu od ljubomore. [emoji3][emoji3]

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Ma samo bateriju neka pojačaju, preživeću sve ostale nedostatke. I da preskoče prečagu daj bože (mada sumnjam da hoće dok su na P već prebacili sat na levu stranu).

Po prvim utiscima, manji pixel ima bolju bateriju od s8. Uglavnom wifi, ali svejedno... Meni je ovo na s8 misaona imenica.
IMG-20180512-WA0003.jpegIMG-20180512-WA0002.jpeg

"Ovo je najbolja kamera od svih telefona iako nema najbolji DxOMark reezultat."

Ovaj asistent je toliko dobar da to pomalo plaši :)

Poslednja izmena:
@Joca89 ne znam šta imaš od aplikacija za sada na p2 ali ja u životu za ovih mesec ipo mislim da nisam 5:30 sot prebacio... Možda jednom, moram potražiti po ss. Uglavnom oko 4h ide prosek. Po mom iskustvu, baterija s8 vs p2 tu negde, rame uz rame (čak nešto malo bolja na s8). E sad, ja nisam koristio s8 na oreu tako da nisam relaventan.

@Šumadinac kažem ja da pixel 2 izuva sa kamerom. Point klik i ćao, fotka extra, spremna za gde god!

Poslednja izmena:
Pratiću situaciju. Sve žive žderače baterije od aplikacija je ubacila u telefon. I ja sam se iznenadio rezultatom.

Kućni uslovi, 4g sve vreme. Ovaj majski patch je sve bolji i bolji. [emoji846]
732e73abc044d5fc25ce92ef71c5eb13.jpg
82ebfe0aef697b7ebe3c190ed5704f40.jpg

Snapdragon kidalica :)
Kakva šteta što pixela legalno nema u Srbiji

Ova pixel 3 kada izađe sa obrvom neće ni biti zanimljiva ..

Realno, ja ne znam koji bi iole upućen čovek pre kupio S9/P20 nego Pixela, da ima ovde legalno da se kupi.

Pratiću situaciju. Sve žive žderače baterije od aplikacija je ubacila u telefon. I ja sam se iznenadio rezultatom.
Jel otključala žena butloader, ubacila root?! :d

Realno jeste baš loše što ih nema kod nas legalno. Cimanje vijati od preko, kad ni s9+ i p20pro ne zaostaju mnogo + ih imaš na rate i sa garancijom.

Ne samo to, nego je i cene bezobrazna:
https://store.google.com

U Italiji npr Pixel 2 XL od pre neki dan je na sniženju 889€, inače je 989€ :)

Za te pare 2 polovna note 8 sa sve garancijom naših operatera :)

Poslednja izmena:
Nije još uvek rađen root. Neka malo, tek juče uzet. [emoji16]

Bolji Pixel dosta,nema sta. Bas velika razlika,kako u bojama,tako i detaljima na fotkama sa kutijama,lampom i ocekivano u prednjoj [emoji44] Svaka cast na trudu [emoji1360]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Proday
Tebra,ako budes raspolozen,mozemo napraviti neki mini test,cisto da ubacimo i Mix2 u pricu,cisto da vidimo kako se drzi sa kamerom sa tom gardom flagshipa....

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Tu sam komšo, javi se, iskombinovaćemo nešto. Inače nisam palio hdr+ enchanced na pixelu, vrv bi razlika bila još veća [emoji6]

Poredio sam danas, s8 stock kamera app sa smanjenim exposure, gcam s8, vs pixel. Pixel daleko bolji. Slike Samsunga su uvek overexposed iako sam smanjio exposure.

Glupo pitanje, ali me zanima kako je na pixelima sredjeno ovo. Kada upalite hdr enhanced i ugasite aplikaciju, da li to podesavanje ostane kada ponovo udjete u aplikaciju ili vrati na hdr auto?

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ostane upaljeno kada jednom selektujes. Ja samo u tom modu i fotkam.

Vrh Dno