Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Znam da bi trebalo, al mislim da sam viđao na tipa Piksel 7 temi da se žale ljudi da čekaju apdejte, a tamo fičere niko ni ne spominje, pa sam pomislio da postoji neki drop off s vremenom.
Da, postoji, opada broj funkcija s vremenom 🙁

Doći će i te američke funkcije, kao što je došao i 5G. 🤣
Ne verujem haha

Samo hardver može da nam bude prepreka (generacijski filter).
To uvek može da im bude izgovor

Na jednom autu mi bluetooth radi normalno, na drugom sam izgubio opciju da onemogućim da pozivi idu preko njega. To mi se desilo još na Pixel 7 i od kad sam uzeo 10 tako mi je na drugom autu, jer su se sva podešavanja sa 7 prepisala na 10. Da li neko zna kako da rešim to?

Prilozi

• Screenshot_20260914-200409.webp
    Screenshot_20260914-200409.webp
    14.9 KB · Pregleda: 39
  • Screenshot_20260914-200346.webp
    Screenshot_20260914-200346.webp
    24.6 KB · Pregleda: 34
Poslednji stable.
Jesu li menjali nešto sa circle to search, ne mogu da ga aktiviram imam samo kada aktiviram gemini.
Isto i bubble window ili kako se zove, ne vidim kao opciju.

Normalno radi kod mene kad zadrzim na Home 'liniji'.

Mali update za spigen poljski.

Pošto nisam našao šta sam tražio na KP-u, odlučio sam da poručim na paketomat u Tompi. Poručio sam u ponedeljak, poslali su u četvrtak (ako se ne varam, mislim da šalju samo četvrtkom), a paket mi je stigao u ponedeljak na paketomat.

Jedino što treba uraditi kada paket uđe u Mađarsku jeste preusmeriti ga na paketomat. Paket mora da se preuzme tog dana ili do kraja sledećeg dana. Ako se ne preuzme, paket se prebacuje u neko skladište u Segedinu, gde može da se preuzme još narednih 5 dana.

Poštarina preko DPD-a je 5,3 €. Sva obaveštenja stižu na mail, tako da nije potreban ni roming prilikom preuzimanja paketa.

Ovo ću sledeći put da isprobam i sa preusmeravanjem paketa iz Nemačke na isti ovaj paketomat.

Deluje mi telefon nekako fluidnije nakon update-a, a koliko vidim i gpu driver je 25.3, koliko se secam bio je 25.1

Deluje mi telefon nekako fluidnije nakon update-a, a koliko vidim i gpu driver je 25.3, koliko se secam bio je 25.1
Sve sa liste koju je objavio Mishaal Rahman je tu, izuzev opcije da uklonim Google widget sa početnog ekrana i Gemini intelligence-a kojim bih napravio widget kakav mi odgovara. Samo zbog te dve stavke sam čekao ovaj update.

Kako su lepe animacije i ovaj izgled što su suptilno stavili da je blago providan, tj zamućen.. Baš se oseti kako lepo i smooth radi.
Za sada, baš sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno