The PunisheR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.10.2011
- Poena
- 655
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Google Pixel 10 Pro XL, iPhone 15
- Pametni uređaji
- OnePlus Watch 3
- Pristup internetu
- Optički internet
Pixel 9/10 Pro, SAHRANJUJE Samsung Ultra kamere, koje god serije. I to je jedini aspekt gde je Pixel bolji. Samo fotografija. Kome je kamera bitna,hoce android, nema druge. Sve ostalo je na strani Samsunga(tu racunam i video snimanje). Samo da dodam, ne gleda se kamera kad je suncan dan i slikas cvet. Tu svi prave dobre slike. Skoro smo bili na nekoj zurci, moj pixel je pravio daleko bolje fotke selfie kamerom nego zenin S24U glavnom. Kada su *******i uslovi za slikanje, kada je slabo osvetljenje, unutra, tada se diferenciraju kamere, ne kada je sve idealno. Da ne pominjem sto Samsung ne moze da snimi bilo sta sto mrda makar i malo, jednostavno sve je mutno. Evo, novi foldovi, influenceri po YT stidljivo provuku da indoor slike dece/ljubimaca i dalje mutne. Telefoni 2K dolara. Siguran sam da su senzori dobri ali Samsung kao da namerno nece da sredi SW kamere.
TLDR: ako ti je bitan point and shoot u svim uslovima da znas da ce main/selfie da bude dobra, Pixel. Za sve ostalo, Samsung Ultra.
Evo setio sam se kad je drugarica pisala u jednom grupnom chatu bez da sam išta pitao samo je došla i napisala(ss u prilogu), koja se inače ne razume u telefone itd, baš o tom kvalitetu u zeznutim uslovima(snimci sa koncerta).
Takođe ima i ovaj video:
Da li je moguce isprobati pixel telefone negde u Srbiji?
Da li je neko koristio iphone pored novijih pixela? Zanima me kamera, pre svega prilikom slikanja ljudi, da li daje bledju boju tela i blago ulepsane fotografije ko sto rade neki drugi modeli, ili ima topliji i "prirodniji" prikaz slican iphoneu?
Kako ste zadovoljni snimanjem, pre svega 4k 60hz?
Treba da menjam iphone 11 pro max, pa gledam sad pixel 10/10a, da vidim je l ima smisla ili ce mi biti bolje da doplatim i uzmem iphone 17.
Evo ti iznad dva posta o kamerama.
Ja koristim poslovni ajfon 15 i privatni pixel 10 pro xl, daleko mi vise odgovara android / pixel kao sistem nego ios, mislim da je nadmocniji, ali to je vise licno misljenje.
Sve se svodi na licno iskustvo i zelje tako da ne znam sta da ti kazem, ja bih kao sto i jesam uvek na pixel isao.