Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Aktivirao sam na kraju Google AI promociju od 12m. Zanimljivo je da mi je promociju nudio na oba accounta koja koristim ali samo na jednom sam mogao da ga aktiviram, verovatno zato što za taj account imam vezanu karticu za plaćanje.
Još jedna zanimljiva stvar, nije mi nudio promociju na glavnom acountu dok nisam clearovao datu sa Google one app I restartovao mob. Posle se pojavila.

Aktivirao sam promociju jer svi agenti za kodiranje poskupljuju od sledećeg meseca a deluje mi da je ponuda Google najbolja uz Google antigravity IDE ( + ustekanih 250$ )

BTW naručio sam i ova 2 kejsa sa Alija, čisto da unesem malo boje u život i da ne menjam mob iz čiste dosade 🙂

Prilozi

• Screenshot_20260514-090306.png
    Screenshot_20260514-090306.png
    233.2 KB · Pregleda: 35
Ne ne. Već sam ti to napisao pre koju nedelju . 🙂
Ništa premium familija. Od Google plaćam samo 100gb drive i Google YouTube premium.

Verovatno si zato i uspeo. Sry zaboravio sam, sa vise ljudi sam kuckao u onom periodu kad sam uzeo 9 pro xl 😉 Hvala u svakom slucaju i uzivaj sa AI mogucnostima

Ja imam 200gb storage, clear sam data u one app reset fon i kad sam usao krenuo je da ucitava kao "you might have promotion" blabla, i samo izbacio da nemam promociju

Ne znam da li ima veze sto imam 2 acc-a svoja u toj pretplati, pa ih vidi kao familiju

Gloopi google i njihovo zakljucavanje featuresa po regionima! Da je jeftinije pa da se provozate do Austrije npr i probate odande da aktivirate, bas me interesuje da li bi moglo onda?...ili Madjarska bese podrzana isto.

Gloopi google i njihovo zakljucavanje featuresa po regionima! Da je jeftinije pa da se provozate do Austrije npr i probate odande da aktivirate, bas me interesuje da li bi moglo onda?...ili Madjarska bese podrzana isto.
Meni je u Italiji i Francuskoj radio airdrop, ali vpn Google nije jer mi je acc Srpski, tako da neke stvari čak ni tako neće jer je do acc-a samog

@The PunisheR a sta bi bilo ako bi kreirao još jedan nalog na usa npr kao ja što imam i dodao na telefon? Ja sam tako na primer instalirao gomilu nekih usa aplikacija na telefon ovde kod nas koje inače nema šanse da se instaliraju (nema ih ček ni kao apk po aftermarket mestima). Glup primer "Bestbuy" aplikacija. Posle kada sam ih skinuo samo obrisao taj drugi nalog.

Edit: čak možeš uzeti i neki USA broj preko tello.com za tipa 15e mesec, prebaciti na data za tu karticu i onda kad imaš nalog i broj američki valjda prođe majke im. Ja ovo nisam probao jel mi je na pixelu 9 istekla promocija krajem prošle godine npr pa nije bilo poente.

@The PunisheR a sta bi bilo ako bi kreirao još jedan nalog na usa npr kao ja što imam i dodao na telefon? Ja sam tako na primer instalirao gomilu nekih usa aplikacija na telefon ovde kod nas koje inače nema šanse da se instaliraju (nema ih ček ni kao apk po aftermarket mestima). Glup primer "Bestbuy" aplikacija. Posle kada sam ih skinuo samo obrisao taj drugi nalog.

Edit: čak možeš uzeti i neki USA broj preko tello.com za tipa 15e mesec, prebaciti na data za tu karticu i onda kad imaš nalog i broj američki valjda prođe majke im. Ja ovo nisam probao jel mi je na pixelu 9 istekla promocija krajem prošle godine npr pa nije bilo poente.
Iskreno, bukvalno me nije interesovala ova promocija dok nisam citao ovde na forumu, a ni sad ne znam za sta bi je koristio...
Ako neko moze da mi kaze za sta obicno koristi i to, pa mozda nadjem neku primenu, onda bih se iscimao cisto da probam..

Upalim vpn sto mi je dao night, kreiram usa acc i stavim ga na fon da probam, ne smeta mi dodatni, ionako imam 3 vec svoja, ne smeta mi jos jedan.

@The PunisheR pa imaš gemini live, možete da divanite do mile volje ako nemaš nikog drugog u životu!! Šalu na stranu, najsrećniji su ljudi koji ništa od ovih ai stvari ne moraju i ne žele da koriste

Msm nije da ne zelim, iskoristim za neke stvari na poslu kad mi zatreba(najvise gemini kad guglam sto izbaci sam i tipa malo cloude), ali nista preterano, sve umereno sto se kaze. Ne volim kao sad neki koje znam da se prepuste nacisto i ne znaju vise ni mejl krsten da napisu bez ai chata, mora malo i glavom da se mucne.
Verovatno zato se nisam dovoljno zainteresovao za tu promo da bih se iscimao.
Treba pratiti tehnologiju i uciti nove stvari, ali ljudi u poslednje vreme bas preteruju sa ai stvarima.. Malo mi to i smeta jer su ljudi postali kao muve bez glave, pa nekad i namerno izbegnem ai chatove i to.

Kolega mi krslus napravi jer je bez razmisljanja verovao cloude-u, a samo je trebao da procita sta pise u gresci koja je izasla i nista drugo...

Nazad
Vrh Dno